پروژه برق ایذه (ورد)

پروژه برق ایذه (ورد)

پروژه برق ایذه (ورد)

پروژه-برق-ایذه-(ورد)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۶۳ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

۱
‏سیستم پشتیبان برای برنامه‌ریزی شبکه‌های ‏توزیع
‏شرکت برق chugoku ‏ژاپن یک سیستم پشتیبانی برای برنامه‌ریزی شبکه‌های ‏توزیع ابداع کرده است که بسادگی می‌تواند ساختار بهینه شبکه توزیع (مسیر عبور جریان ‏برق) را محاسبه کند که در نتیجه هزینه‌ها را کاهش داده و کارایی و راندمان ‏بهره‌برداری شبکه را افزایش می‌دهد.
‏آزمایشهای ارزیابی‌کننده این سیستم بطور ‏مستمر در دو دفتر فروش برق انجام گرفته و تاکنون نتایج خوبی را نشان داده‌اند. در ‏شروع سال مالی ۲۰۰۰ بکارگیری این سیستم در سایر دفاتر فروش در دست برنامه قرار ‏گرفته است.
‏تاریخچه ابداع سیستم
‏خطوط شبکه‌های توزیع دارای تعداد زیادی ‏کلید هستند بگونه‌ای که یک شبکه توزیع از تعداد زیادی از این کلید‌ها تشکیل شده است ‏که یا در حالت ON ‏و یا OFF ‏هستند. هر حالت از ترکیب ON ‏یا OFF ‏این کلیدها یک ساختار ‏معین و مشخصی را برای شبکه بطور متناظر ایجاد می‌کند.
‏یک شبکه توزیع دارای تعداد ‏بسیار زیادی از ترکیبات ممکن کلیدها بصورت OFF/ON ‏است. برای بهره برداری یک شبکه ‏توزیع بصورت بهینه لازم است که ترکیبهایی از کلیدها را انتخاب کرد که ساختارهای ‏متناظر با آنها دارای حداقل تلفات توان بوده و ضریب بهره‌گیری از ظرفیت (جریان
۳
) ‏خطوط توزیع مختلف با هم مساوی باشد.
‏معرفی یک رله جدید حفاظت ژنراتور توسط شرکتBeckwith‏  
‏رله M-‏۳۴۳۰ ، جهت حفاظت ژنراتورهای با امپدانس بالا و رله M-‏۳۴۲۰ ، جهت حفاظت ژنراتورهای با امپدانس پائین بکار می رود. شرکت برق Beckwith‏ با استفاده از فن آوری پردازش سیگنال دیجیتال تمام عملکردهای حفاظتی مورد نیاز ژنراتور را در رله M-‏۳۴۲۵ بوجود آورده است‏.
‏عملکردهای حفاظتی جدید این رله شامل موارد زیر می باشد‏:
‏عملکرد سیستم حفاظت زمین تحریک ژنراتور : اگرچه زمین شدن تحریک به تنهایی روی عملکرد ژنراتور تأثیری نمی گذارد و هیچ گونه اثرات مخربی ایجاد نمی کند ولی اولین خطای زمین یک منبع زمین ایجاد می کند که به واسطه آن خطای زمین بعدی می تواند ایجاد گردد. در واقع خطای اول موجب تشدید ضعف عایقی میدان در سایر نقاط سیم پیچ تحریک می گردد. دومین خطای زمین آسیب های زیادی را ایجاد می کند که ناشی از اتصال کوتاه شدن (حذف شدن) بخشی از سیم پیچ تحریک است که موجب ارتعاش زیاد واحد، گرم شدن روتور به واسطه عدم تعادل جریانها، بوجود آمدن جرقه (arc‏) در نقاطی از سیستم تحریک می گردد. رله M-‏۳۴۲۵ با اندازه گیری مقاومت بین روتور و زمین، این خطا را برطرف مینماید. این سیستم حفاظتی یک ولتاژ مربع ±۱۵ ولت تزریق می نماید و سیگنال برگشتی را به منظور محاسبه مقاومت عایقی اندازه گیری می نماید. طرح تزریق برای برطرف کردن خطای زمین تحریک نسبت به طرح های ولتاژی رایج از لحاظ ایمنی و دقت خیلی بهتر می باشد
۳
‏.
‏عملکرد حفاظتی خروج از سنکرون : حفاظت خروج از سنکرون یا out of step‏ زمانی که ژنراتور، حالت سنکرون خود را با شبکه از دست بدهد فرمان تریپ می دهد. زمانی که اتصالات کوتاه رخ داده شده در شبکه، سریع برطرف نگردد و یا اگر خطای نزدیک نیروگاه برای مدت طولانی روی سیستم باقی بماند ژنراتور از حالت سنکرون خارج خواهد شد.
‏عملکرد حفاظتی دیفرانسیل حلقه : ژنراتورهای دارای سیم پیچ چند دوره و دو یا چند سیم پیچ برای هر فاز از این طرح جهت برطرف کردن خطاهای اتصال حلقه های سیم پیچ استفاده می نمایند. در این طرح سیم پیچ های استاتور به دو بخش مساوی تقسیم می شوند وجریانهای هر بخش با هم مقایسه می گردند. هرگونه اختلاف در این جریانها عدم تعادل بوجود آمده توسط خطای اتصال حلقه ها را نشان می دهد. از یک تابع جریان زیاد، زمان محدود جهت برطرف کردن خطای عدم تعادل در این رله استفاده می شود.
‏کارکرد حفاظتی جریان زیاد حرارتی : رله M-‏۳۴۲۵ از این کارکرد جهت حفاظت اضافه بار حرارتی سیم پیچ استاتور ژنراتور استفاده می کند.
۵
‏نمایی از ‏سیستم
‏این سیستم پشتیبانی کننده با استفاده از یک PC ‏و بر اساس اطلاعات بار و ‏تجهیزات شبکه قادر است که مناسبترین ساختار شبکه را به نحوی محاسبه کند که تلفات ‏شبکه حداقل شده و در عین حال نسبت و درصد اشغال ظرفیت (ضریب بهره‌گیری) تجهیزات ‏شبکه یکنواخت شود.
‏این سیستم برای محاسبه و تعیین مناسبت‌ترین ترکیب کلیدها و ‏نتیجتاً ساختار شبکه از الگوریتم ژنتیک استفاده می‌کند، الگوریتمی که در سالهای ‏اخیر توجه زیادی را بخود جلب کرده است.
‏بکارگیری این سیستم پشتیبانی کننده ‏برنامه‌ریزی دارای مزایای زیر برای شبکه‌های توزیع است:
• ‏کاهش تلفات اهمی شبکه: ‏از طریق کاهش جریانها در برخی خطوط، در یک شبکه نمونه تخمین زده شده است که با ‏انتخاب ساختار مناسب و بهینه حدوداً می‌توان تلفات شبکه را به میزان ۵ درصد کاهش ‏داد.
• ‏کاهش هزینه تلفات: از طریق افزایش نسبت و درصد اشغال ظرفیت و نتیجتاً ‏افزایش ضریب بهره‌وری تجهیزات موجود. لذا هزینه سرمایه‌گذاری برای نصب تجهیزات جدید

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x