پاورپوینت Haccp بستنی

پاورپوینت Haccp بستنی

پاورپوینت Haccp بستنی

پاورپوینت-haccp-بستنیلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۳۴ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
۱. توصیف فرآورده:
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی “بستنی” را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.
جدول توصیف فرآورده بستنی
بستنی
نام
بدون فرآورده دیگری مصرف میشود(یک فرآورده آماده مصرف است)توسط عموم مردم از جمله گروههایی که بیشتر در معرض خطر میباشند.
مشخصات مهم
چگونه مورد استفاده قرار میگیرد؟
ظروف ۱ و۵/۰ لیتری
۱۲ماه درصورت نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد
بستنی فروشها,خواربار فروشی ها و بطورکلی”خرده فروشان” برای ارائه به مصرف کنندگان نهایی
نوع بسته بندی
مدت ماندگاری
در چه مکانهایی بفروش میرسد؟
برابر ضوابط مرجع ذیصلاح
رعایت دمای کمتر از۱۸- درجه سانتیگراد ازطریق حمل بوسیله خودروهای سردخانه دارمخصوص,جلوگیری از صدمه دیدن بسته بندی
نشانه گذاری محصول
کنترل مخصوص زمان توزیع
نام و امضاء تنظیم کننده: تاریخ تنظیم:
نام و امضای تأیید کننده: تاریخ تأیید:

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x