پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن ۲۹ اسلاید (با کیفیت)

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن ۲۹ اسلاید (با کیفیت)

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن ۲۹ اسلاید (با کیفیت)

پاورپوینت-پنیر-پیتزای-کم-چرب-و-روشهای-بهبود-کیفیت-آن-29-اسلاید-(با-کیفیت)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۳۰ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

موضوع سمینار :
پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن
پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.
در ۱۵ سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.
رهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است . ( ۴ )
Nutrition and calories in mozzarella
Calories
۲۸۰ (kcal)
Water content
۴۹.۹ (g)
Pro
۲۷.۵
Fat
۲۱.۶
Corbohydrate
۲.۲

۴ : ۰ ۰.۲۷۵
۶ : ۰ ۰.۰۵۳
۸ : ۰ ۰.۰۸۳
۱۰ : ۰ ۰.۱۲۲
SFA
* چربی در پنیر پیتزا در کشش و جریان توسط فراهم کردن اثر روان کنندگی در هنگام ذوب نقش دارد.
* در طول طبخ پیتزا ، آزاد سازی اسیدهای چرب آزاد است که سوزاندن سطحی را کاهش می دهد.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x