پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی

پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی

پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی

پاورپوینت-میکروبیولوژی-مواد-غذاییلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۰ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

میکروبیولوژی مواد غذایی
مبحث اول
مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی
بخش دوم
میکربها از چه طریقی وارد مواد غذایی می شوند؟
منابع ورود میکروارگانیسمها در مواد غذایی
از طریق فلور طبیعی مواد خام غذایی
از طریق تماس با انسان،تجهیزات… در طی فرآوری و جابجا شدن
بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاک
میکربها در گیاهان
سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری، محمر و کپک – است که اهمیتی در فساد مواد غذایی ندارد.
میکربهای بیماری زا می توانند از طریق گیاهان آفت زده به گیاهان سالم در حین برداشت منتقل شوند.
اگر خاک با فاضلاب آبیاری شود محصولات گیاهی می توانند حاوی میکربهای بیماری‌زا نیز باشند.
فلور طبیعی میکربی گیاهان زمانی که آنها می رسند و پیر می شوند دچار تغییر شده و ممکن است در حین برداشت و نگهداری آنها باعث فساد آنها شوند.
فلور گیاهان رسیده و پیر شده
شامل:
باکتریهای تجزیه کننده پکتین
تعداد زیادی کپک که قادر به تجزیه ترکیبات آلی پیچیده هستند (نقش اینها در طبیعت چیست؟)

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x