پاورپوینت مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده

پاورپوینت مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده

پاورپوینت مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده

پاورپوینت-مراقبتهای-تغذیه-ای-بیماران-مبتلا-به-ریفلاکس-والتهاب-معدهلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۳ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..pptx) : 
 

مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده
۱ -جلوگیری از درد وتحریک پذیری التهاب مخاط معده ۲- جلوگیری از ریفلاکس معده ۳-کاهش ضایعات یا اسیدیته شیره معده
اهداف :
۱ -از مصرف غذای زیاد وباچربی وپروتئین فراوان دریک وعده غذایی پرهیز شود (خصوصا ۲-۳ساعت قبل ازخواب).
۲-از مصرف غذاهای اسیدی وباادویه فراوان اجتناب شود.
۳-ازمصرف شکلات ونوشیدنی های حاوی کافئین مثل قهوه پرهیز شود. ۴-از مصرف نعنا وروغنهای گرفته شده از نعنا خودداری شود.
راهنمای مراقبتهای تغذیه ای دررریفلاکس معده
۵-سیگارموجب شل شدن دریچه تحتانی مری میشود،ازمصرف آن بشدت پرهیزکنید . ۶-بلافاصله پس ازغذاخوردن درازنکشندوبه هنگام خواب نیزشانه هاوسربالاترازبدن قراربگیرد. ۷-۳ساعت قبل ازاستراحت مصرف غذا کم یا حذف شود(مخصوصا گوشت یا پنیر که حاوی پروتئین وچربی است ). ۸- وقتی که نشسته اید،ازخم شدن به جلوحتی المقدورخودداری کنید ۹ – قبل ازسیرشدن دست ازغذاخوردن بکشید.
ادامه
۱۰- مایعات راباحجم کم وبه دفعات مصرف کنید. ۱۱- ازخوردن غذای داغ نیزامتناع کنید .
۱۲- مصرف فست فودها خصوصا پنیر پیتزارابه حداقل برسانید.
۱۳- غذاهای پرچرب،پرادویه،ترش،خیارشور،نوشابه گازدار،پیتزا راکناربگذارید.
۱۴- انجام ورزش وتحرک توصیه میشود.
ادامه

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x