پاورپوینت مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده
پاورپوینت مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۳ اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..pptx) :
مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده
۱ -جلوگیری از درد وتحریک پذیری التهاب مخاط معده ۲- جلوگیری از ریفلاکس معده ۳-کاهش ضایعات یا اسیدیته شیره معده
اهداف :
۱ -از مصرف غذای زیاد وباچربی وپروتئین فراوان دریک وعده غذایی پرهیز شود (خصوصا ۲-۳ساعت قبل ازخواب).
۲-از مصرف غذاهای اسیدی وباادویه فراوان اجتناب شود.
۳-ازمصرف شکلات ونوشیدنی های حاوی کافئین مثل قهوه پرهیز شود. ۴-از مصرف نعنا وروغنهای گرفته شده از نعنا خودداری شود.
راهنمای مراقبتهای تغذیه ای دررریفلاکس معده
۵-سیگارموجب شل شدن دریچه تحتانی مری میشود،ازمصرف آن بشدت پرهیزکنید . ۶-بلافاصله پس ازغذاخوردن درازنکشندوبه هنگام خواب نیزشانه هاوسربالاترازبدن قراربگیرد. ۷-۳ساعت قبل ازاستراحت مصرف غذا کم یا حذف شود(مخصوصا گوشت یا پنیر که حاوی پروتئین وچربی است ). ۸- وقتی که نشسته اید،ازخم شدن به جلوحتی المقدورخودداری کنید ۹ – قبل ازسیرشدن دست ازغذاخوردن بکشید.
ادامه
۱۰- مایعات راباحجم کم وبه دفعات مصرف کنید. ۱۱- ازخوردن غذای داغ نیزامتناع کنید .
۱۲- مصرف فست فودها خصوصا پنیر پیتزارابه حداقل برسانید.
۱۳- غذاهای پرچرب،پرادویه،ترش،خیارشور،نوشابه گازدار،پیتزا راکناربگذارید.
۱۴- انجام ورزش وتحرک توصیه میشود.
ادامه