پاورپوینت سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان (⭐⭐⭐)

پاورپوینت سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان (⭐⭐⭐)

پاورپوینت سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان (⭐⭐⭐)

پاورپوینت-سفارشهای-عمومی-برا-ی-تغذیه-در-ماه-مبارک-رمضان-(⭐⭐⭐)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..PPT) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۱۴ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..PPT) : 
 

سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
هنگام افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها  جداً خودداری کنید. به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید .
افطار را با خرما ، کشمش، عسل و بطور کلی  با یک قند طبیعی آغاز کنید. به این ترتیب اشتها کنترل می شود و پر خوری کمتر پیش می ‌ آید .
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
خوردن چای شیرین کم رنگ، شیر گرم، فرنی و حلیم کم ‌ روغن در آغاز افطار مناسب  است .  
نان و پنیر و سبزی (ضد عفونی شده)  و یا نان و پنیر و مغز گردو نیز خوب است .
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
سبزی را در افطار میل کنید. سبزی در سحری، گاهی منجر به تشنگی در طول روز می ‌ شود .
 از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خودداری کنید . آب در وسط غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی و اختلال در هضم می ‌ شود .
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
در زمان بین افطار تا سحر، با رعایت فاصله با غذا، آب کافی بیاشامید .
 حتماً برای صرف سحری، کمی زودتر از خواب ببرخیزید تا هم ضمن استفاده از برکات معنوی ساعات سحر و مناجات ، بدون عجله و با آرامش سحری بخورید . حتی اگر میل به خوردن غذا ندارید ، آب، چای، شیر و مانند این ‌ ها را فراموش نکنید .

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x