پاورپوینت روش های طبقه بندی سبزی ها ۲ (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش های طبقه بندی سبزی ها ۲ (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش های طبقه بندی سبزی ها ۲ (⭐⭐⭐)

پاورپوینت-روش-های-طبقه-بندی-سبزی-ها-2-(⭐⭐⭐)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۱۹ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
روش های طبقه‌بندی سبزی‌ها:
۱- بر اساس طبقه‌بندی گیاهشناسی (جنس و گونه و قرابت ژنتیکی). مشخصات و صفات برخی از گیاهان را به عنوان نماینده خانواده سبزی‌ها بررسی می‌کند و با کمک آن مشخصات ، صفات و روابط گیاهان هم‌خانواده را بررسی می‌کند.
در طبقه بندی علمی به ترتیب:
۱- نام جنس: Brassica
۲- نام گونه: oleracea
۳- نام واریته: var. capitata
۴- نام رقم : f. Alba
کلم پیچ سفید Brassica oleracea var.capitata f.Alba
۲- بر اساس اندام قابل استفاده:
فلفل و خیار: میوه ای،
ریحان و کلم سبز: برگی
ترب، هویج: ریشه‌ای
پیاز و سیر : پیازی
نخود فرنگی و لوبیا و باقلا: حبوبات
مارچوبه، ریواس و آرتیشو ( Cynara scolymus ): سبزی چندساله
گروه‌بندی سبزیها بر اساس اندام خوراکی
سبزی‌های ریشه‌ای : هویج، شلغم، تربچه، چغندر لبویی
سبزی‌های پیازی: پیاز، سیر، موسیر، تره فرنگی
سبزی‌های غده‌ای : سیب زمینی
سبزی های خورشتی : اسفناج، جعفری، کرفس، شوید
سبزی‌های برگی : ریحان، نعناع، شاهی، ترخون، تره
سبزی‌های جالیزی : خیار، خربزه، هندوانه، کدو
سیزی‌های سالادی : کاهو، کاسنی
سبزی‌های دانه‌ای : لوبیا، نخود فرنگی،
صیفی‌جات : بادمجان، گوجه‌فرنگی، فلفل
متفرقه: قارچ، بامیه، مارچوبه، آرتیشو
۳- براساس صفات ویژه طعم و مزه (سبزی‌های ظریف و غیر ظریف ) .
سبزی های ظریف :
دارای تولید در سطح کم و قابلیت انباری کم و گرانتر هستند ( ریحان و مارچوبه )
سبزی‌های غیر ظریف :
دارای تولید در سطح کلان و قابلیت انباری زیاد و ارزانتر هستند مثل کلم‌پیج، چغندر لبویی
۴- بر اساس نوع مصرف :
سبزی های تازه خوری:
سبزی‌های صنعتی :
پس از فرآوری و تبدیل در کارخانه به صورت کنسروی، یخ‌زده، خشک و ترشی استفاده می‌شوند.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x