پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐)
پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐)
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۱۸ اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
روش های تشخیص تقلبات شیر
تعریف شیر: محصول ترشح پستانی بدون آنکه چیزی به آن افزوده و یا از آن گرفته باشند و فاقد آغوز باشد.
هر گونه دخل و تصرفی در شیر تقلب محسوب می شود.
تقلبات مربوط به دخل و تصرف در ترکیبات شیر
مشخصات فیزیکوشیمیائی شیر
اسیدیته pH وزن مخصوص C ° ۱۵ نقطه انجماد
D ° ۱۶ – ۱۴ ۸/۶ – ۶/۶ ۰۳۳/۱- ۰۲۸/۱ g/cm3 H °۵۵۵/۰- تا ۵۳۰/۰-
نسبت کازیین، پروتیین های سرم، ازت غیر پروتئینی به ازت کل
کازئین پروتئین های سرم ازت غیر پروتئینی
۷۸ % ۱۷ % ۵ %
نسبت ترکیبات اصلی شیر ( ( Vieth’s ratio
لاکتوز پروتئین خاکستر
۱۳ ۹ ۲
اجزاء ترکیبی شیر
آب چربی پروتئین لاکتوز املاح
۸۷ % ۵/۴ – ۸/۲ % ۲/۳ – ۸/۲ % ۶/۴ – ۲/۴ % ۸/۰ – ۷/۰ %
تشخیص و تعیین آب افزوده شده به شیر
۱- تعیین وزن مخصوص شیر
ا لف- بوسیله ترمولاکتوز دانی متر
ب- پیکنومتر
۲- تعیین نقطه انجماد
الف- کریوسکوپ اتوماتیک یا دستی
ب- اکومیلک E-co-milk
در صورت افزودن آب به تنهائی به شیر وزن مخصوص کاهش می یابد و بدلیل کاهش غلظت نمک ها و لاکتوز نقطه انجماد به سمت نقطه انجماد آب نزدیک میشود.
محاسبه:
انجماد شیر مشکوک – انجماد شیر شاهد
درصد آب اضافی = ۱۰۰ ×
انجماد شیر شاهد
تشخیص آب نمک در شیر
به منظور پنهان کردن آب اضافی و تنظیم دانسیته و نقطه انجماد صورت میگیرد
میزان نمک شیر بصورت طبیعی ۰۹/۰ درصد است
تشخیص:
– چشائی و ایجاد طعم شور
– روش کیفی سریع: ۵ میلی لیتر نیترات نقره، ۳۴/۱ گرم در لیتر، چند قطره کرمات پتاسیم ۵% با یک میلی لیتر نمونه شیر مشکوک. پدیدار شدن رنگ زرد دلیل وجود نمک – در صورت ظهور رنگ قهوه ای آجری شیر فاقد نمک اضافی است
روش کمی : ۱۰ کرم شیر + ۱۰ میلی لیتر آب مقطر + ۱ میلی لیتر کرمات پتاسیم
مخلوط فوق با نیترات نقره ۱/۰ نرمال تا پیدایش رنگ قرمز آجری تیتر شود
محاسبه :
۸۵/۵ × میلی لیتر نیترات نقره ۰/۱ نرمال
درصد آب اضافی =
وزن نمونه
تشخیص گرفتن چربی یا خامه گیری از شیر کامل
وزن مخصوص شیری که بطور کامل چربی آن گرفته شده باشد ۰۳۳/۱ تا ۰۳۵/۱ است.
روش تشخیص:
الف : تعیین وزن مخصوص
ب : تعیین میزان چربی و مقایسه آن با میزان چربی دامداری یا مرکز جمع آوری شیر
روش اندازه گیری چربی: روش ژربر، میلکوتستر، میلکواسکن، اکومیلک
مطابق دستور کار
اضطراب
علایم و نشانه های اضطراب را می توان در دو گروه نشانه های فیزیکی و علایم روانشناختی (Psychologic) جای داد
نظریه های اضطراب
اختلال اضطراب فراگیر یا منتشر(GAD)
اختلال هراس و گذر هراسی
اختلال گذرهراسی
اختلالات فوبی
Specific Phobia
اختلال وسواسی- جبری
اختلال استرس پس از سانحه
تشخیص های پرستاری