پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐)

پاورپوینت-روش-های-تشخیص-تقلبات-شیر-(⭐⭐⭐)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۱۸ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

روش های تشخیص تقلبات شیر
تعریف شیر: محصول ترشح پستانی بدون آنکه چیزی به آن افزوده و یا از آن گرفته باشند و فاقد آغوز باشد.
هر گونه دخل و تصرفی در شیر تقلب محسوب می شود.
تقلبات مربوط به دخل و تصرف در ترکیبات شیر
مشخصات فیزیکوشیمیائی شیر
اسیدیته pH وزن مخصوص C ° ۱۵ نقطه انجماد
D ° ۱۶ – ۱۴ ۸/۶ – ۶/۶ ۰۳۳/۱- ۰۲۸/۱ g/cm3 H °۵۵۵/۰- تا ۵۳۰/۰-
نسبت کازیین، پروتیین های سرم، ازت غیر پروتئینی به ازت کل
کازئین پروتئین های سرم ازت غیر پروتئینی
۷۸ % ۱۷ % ۵ %
نسبت ترکیبات اصلی شیر ( ( Vieth’s ratio
لاکتوز پروتئین خاکستر
۱۳ ۹ ۲
اجزاء ترکیبی شیر
آب چربی پروتئین لاکتوز املاح
۸۷ % ۵/۴ – ۸/۲ % ۲/۳ – ۸/۲ % ۶/۴ – ۲/۴ % ۸/۰ – ۷/۰ %
تشخیص و تعیین آب افزوده شده به شیر
۱- تعیین وزن مخصوص شیر
ا لف- بوسیله ترمولاکتوز دانی متر
ب- پیکنومتر
۲- تعیین نقطه انجماد
الف- کریوسکوپ اتوماتیک یا دستی
ب- اکومیلک E-co-milk
در صورت افزودن آب به تنهائی به شیر وزن مخصوص کاهش می یابد و بدلیل کاهش غلظت نمک ها و لاکتوز نقطه انجماد به سمت نقطه انجماد آب نزدیک میشود.
محاسبه:
انجماد شیر مشکوک – انجماد شیر شاهد
درصد آب اضافی = ۱۰۰ ×
انجماد شیر شاهد
تشخیص آب نمک در شیر
به منظور پنهان کردن آب اضافی و تنظیم دانسیته و نقطه انجماد صورت میگیرد
میزان نمک شیر بصورت طبیعی ۰۹/۰ درصد است
تشخیص:
– چشائی و ایجاد طعم شور
– روش کیفی سریع: ۵ میلی لیتر نیترات نقره، ۳۴/۱ گرم در لیتر، چند قطره کرمات پتاسیم ۵% با یک میلی لیتر نمونه شیر مشکوک. پدیدار شدن رنگ زرد دلیل وجود نمک – در صورت ظهور رنگ قهوه ای آجری شیر فاقد نمک اضافی است
روش کمی : ۱۰ کرم شیر + ۱۰ میلی لیتر آب مقطر + ۱ میلی لیتر کرمات پتاسیم
مخلوط فوق با نیترات نقره ۱/۰ نرمال تا پیدایش رنگ قرمز آجری تیتر شود
محاسبه :
۸۵/۵ × میلی لیتر نیترات نقره ۰/۱ نرمال
درصد آب اضافی =
وزن نمونه
تشخیص گرفتن چربی یا خامه گیری از شیر کامل
وزن مخصوص شیری که بطور کامل چربی آن گرفته شده باشد ۰۳۳/۱ تا ۰۳۵/۱ است.
روش تشخیص:
الف : تعیین وزن مخصوص
ب : تعیین میزان چربی و مقایسه آن با میزان چربی دامداری یا مرکز جمع آوری شیر
روش اندازه گیری چربی: روش ژربر، میلکوتستر، میلکواسکن، اکومیلک
مطابق دستور کار

 

دانلود فایل

 

اختلالات اضطرابی
اضطراب
علایم و نشانه های اضطراب را می توان در دو گروه نشانه های فیزیکی و علایم روانشناختی (Psychologic) جای داد
نظریه های اضطراب
اختلال اضطراب فراگیر یا منتشر(GAD)
اختلال هراس و گذر هراسی
اختلال گذرهراسی
اختلالات فوبی
Specific Phobia
اختلال وسواسی- جبری
اختلال استرس پس از سانحه
تشخیص های پرستاری

  • روش های شیر دادن نوزاد
  • تحلیل Offline سیگنال های ارتعاشی جهت تشخیص عیوب مکانیکی با استفاده از تحلیل موجک و روش های حسابگری نرم
  • پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی (با کیفیت)
  • فراورده های تخمیری شیر (پاورپوینت )
  • پاورپوینت تشخیص های افتراقی ونشانه های عمومی در مسمومیتها (⭐⭐⭐)
  • پاورپوینت دانستنی هایی درباره بیماری کبد چرب + روش های تشخیص و درمان
  • پاورپوینت روش های تشخیص هویت بیومتریک
  • تحقیق در مورد بیماری سرطان و روش های تشخیص آن
  • مقاله درمورد کمر درد و روش های تشخیص آن
  • معرفی و بررسی انواع گوهرها و روش های تشخیص گوهرهای اصل از بدل
  • پاورپوینت تشخیص دهنده های خطا و کاربرد آنها در سیستم های تعبیه شده بی درنگ (⭐⭐⭐)
  • پاورپوینت ماشین های تورینگ، تشخیص پذیری و تصمیم پذیری زبان ها
  • پاورپوینت تست تشخیص حاملگی به روش سرولوژی
  • دانلود پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو
  • پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر (با کیفیت)
  • پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر (با کیفیت)
  • پاورپوینت علل ناکافی بودن شیر مادر
  • مزایای شیر مادر (پاورپوینت )
  • 0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x