پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر (با کیفیت)

پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر (با کیفیت)

پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر (با کیفیت)

پاورپوینت-تاثیر-کلسیم-کلرید-و-ph-در-انعقاد-شیر-(با-کیفیت)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۱ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..pptx) : 
 

به نام خدا
تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر
مقدمه
پروتئین شیر:
Casein -casein
-casein
β -casein
κ -casein
γ -casein
Whey pr α -lactalbumi β -lactoglobulin
ساختمان میسل:
در شیر حدود ۹۵% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .
گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند
انعقاد شیر:
میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود ۶.۷ به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.
دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:
انعقاد آنزیمی
انعقاد اسیدی

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x