پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز ۲۳ اسلاید (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز ۲۳ اسلاید (⭐⭐⭐)

پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز ۲۳ اسلاید (⭐⭐⭐)

پاورپوینت-روش-های-استخراج-آنزیمی-و-شیمیایی-فروکتوز-23-اسلاید-(⭐⭐⭐)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۵ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
۱
روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز
۲
فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از ۴۸.۵% ساکارز و انجیر خشک :۳۰.۹% فروکتوز و ۴۲% گلوکز دارد ،
۳
فروکتوز فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ، نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است، فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
۴
فروکتوز در دمای ۲۰ درجه ۷۸ گرم از فروکتوز در ۱۰۰ میلی لیتر آب در مقایسه با ۶۵ گرم ساکارز و ۲۰ گرم لاکتوز حل می شود ، شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ، همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،
۵

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x