پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت-تولید-آنزیمی-شربت-گلوکزلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۱ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بسمه تعالی تولید آنزیمی شربت گلوکز
عنوان:
دلایل استفاده از روش های آنزیمی
آنزیم ها ومنابع آن
تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز
تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز
خصوصیات رئولوژیکی
منابع نشاسته
دلایل استفاده از روش های آنزیمی
روش اسیدی DE=55
بالاتر از DE=55 شربت تیره و تلخ می شود
امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز ) .
انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .
افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی
نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی
اهمیت استفاده از آنزیم ها در این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود .فرایند نسبتاً آرام بوده
DE-value
Glucose
Maltose
Malto-triose
Higher oligosaccharides
Acid hydrolysis
۳۰
۱۶
۹
۹
۷۲
۴۰
۱۷
۱۳
۱۱
۵۹
۶۰
۳۶
۲۰
۱۳
۳۱
Acid/enzymatic
hydrolysis
۲۰
۱
۵
۶
۸۸
۴۵
۵
۵۰
۲۰
۲۵
۶۵
۳۹
۳۵
۱۱
۱۵
۹۷
۹۶
۲
_
۲
گلوکوآمیلاز-پلولاناز – آمیلاز ß و a
آنزیم ها ومنابع آن
آمیلاز باسیلوس سوبتیلیس-باسیلوس لیشنی فورمیس a
درجه سانتیگراد ۶.۵ و دمای ۹۰-۷۰ Ph optimum
۵۵% مالتوز-۱۵%مالتوتریوزومالتوتتراوز-۲۰% دکسترین

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x