دانلود پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی
پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | ۲۵۹ کیلو بایت |
تعداد صفحات | ۵۵ |
دریافت فایل
پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی
اهداف اجرایی طرح:
۱- زمینه ایجاد اشتغال
۲- توسعه در نقش اقتصاد و صادرات و واردات
۳- عرضه
فهرست مطالب
مقدمه
بخش اول :کلیات
۱-۱) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه
۲-۱) ویژگی های روغن های خوراکی
۱-۲-۱) روغن خام
۳-۱) تشکیل شرکت سهامی روغن نباتی جهان(سهام عام) و به ثبت رساندن آن
۴-۱) بازار مصرف روعنهای خوراکی
بخش دوم
مرحله صمغ گیری
۱-۲) مرحله خنثی سازی
۲-۲) هیدروژنا سیون
۳-۲) بی بو کردن
بخش سوم
مطا لعات فنی و اقتصادی
۱-۳) مین و ساختمانهای طرح
۲-۳) بر آورد نیروی انسانی
۳-۳) فرضیات طرح
۴-۳) جداول سرمایهگذاری ثابت طرحتصفیه روغن مایه
۱-۴-۳) هزینه ماشین آلات اصلی خط تولید
۲-۴-۳)هزینه ماشین آلات و تجهیزات و خدمات فنی و پشتیبانی
۳-۴-۳) جدول هزینه های زیر بنایی
۴-۴-۳)جدول هزینه های قبل از بهره برداری
۵-۴-۳) جدول هزینه های نصب و راه اندازی
۶-۴-۳) جدول آماده سازی و حصار کشی و محوطه سازی
۷-۴-۳) جدول هزینه احداث سا ختمانها
۸-۴-۳) هزینه ساخت مخازن و فونداسیونها
۵-۳) میزان سرمایه گذاری ثابت طرح
۶-۳) جدول سرمایه گذاری در گردش طرح تصفیه روغن نباتی
۱-۶-۳) جدول میزان مواد و قیمت تمام شده جهت تولید ۱۱۹۰۰۰تن روغن در سال
۲-۶-۳) جدول دستمزد و مزایای کار کنان در سال
۳-۶-۳) جدول هزینه های تعمیرات و نگهداری در سال
۴-۶-۳) جدول هزینه های انرژی در سال
۷-۳) میزان سرمابه در گردش جهت یک دوره سه ماهه
۸-۳) میزان سرمابه گذاری طرح تصفیه و بسته بندی روغن نباتی-بررسی مالی-اقتصادی
۱-۸-۳) جدول استهلاک
۲-۸-۳) محاسبه قیمت تمام شده جهت تولید۱۱۹۰۰۰تن روغن نباتی
۳-۸-۳) محاسبه نقطه سر بسر
۴-۸-۳) محاسبات افزوده
۵-۸-۳) صور تحساب های دستویی
۱-۵-۸-۳) صورت حساب سود و زیان
۲-۵-۸-۳) تراز نامه
۹-۳) باز دهی خط تولید
مقدمه
روغن نباتی به عنوان یکی از کالاهای اساسی در الگوی مصرف غذایی ، اهمیت و نقشی ویرژه دارد . روغن های خوراکی و بطور کلی چربی ها ، یکی از سه مواد اصلی غذایی مورد نیاز بشر را تشکیل می دهند که به لحاظ میزان تولید انرژی در بدن به ازای واحد وزن ، از ارزش بیشتری نسبت به پروتئینها و هیدروکربونها برخوردار است . هر گرم چربی حدود ۹ کالری انرژی تولید کرده ، حال آن که به ازای هر گرم پروتئین یا هیدروکربور ، انرژی تولید شده حدود ۴ کالری می باشد . چربیها علاوه بر تامین انرژی لازم برای بدن انسان ، در ساخت و ساز و ترمیم بافتها نیز نقش مهمی را بر عهده داشته و افزون بر آن ، سرشار از ویتامینها نیز می یاشد .
مصرف سرانه روغنها و چربیها براساس برنامه توسعه کشور در سال ۱۳۶۸ به مرز حدود ۱۱ کیلوگرم و در سال ۱۳۷۳ به ۵/۱۴ کیلوگرم افزایش یافته است . روغنها و چربیهای مصرف شده در طول همان سال به ترتیب چربیهای هیدروژنه ۷۶ درصد ، کرده ۱۴ درصد و روغن مایع ۱۰ درصد بوده است ، یعنی با توجه به تامین ۸۶ درصد از نیاز به چربی از طریق مصرف روغن هیدروژنه و مایع ، مصرف سرانه روغن نباتی (هیدروژنه و مایع) در سال ۱۳۷۳ ، حدود ۵/۱۲ کیلوگرم بوده است .
رشد توسعه صنایع غذایی همگام با رشد جمعیت کشور و درآمد خانوار و تغییر الگوی مصرف ، ضرورتی اجتناب ناپذیر است . ضرورت توسعه کشت دانه های روغنی و افزایش ظرفیت کارخانه های صنایع تبدیلی و چربیها و روغنها در کشور برای تامین روغن به عنوان یکی از اصلی ترین اجزاء تشکیل دهنده غذای انسان ، از جایگاه ویژه ای برخوردار است .