دانلود پاورپوینت بررسی بوتولیسم
پاورپوینت بررسی بوتولیسم
دسته بندی | مهندسی شیمی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | ۹۴۲ کیلو بایت |
تعداد صفحات | ۲۸ |
دریافت فایل
پاورپوینت بررسی بوتولیسم در ۲۸ اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه
نوع و میزان خطری که حضور و رشد باکتری ها در مواد غذایی ایجاد می کند
متفاوت است و از این نظر باکتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می کنند :
۱- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می کنند
مانند کلستریدیوم بوتولینوم تیپ های F E B A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬ شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها.
۲- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می کنند
مانند ویبریوپارا همولیتیکوس.
۳- باکتری هایی که مسمومیت های خفیف ایجاد می کنند.