پاورپوینت بازار برق ایران؛ تاریخچه، دلایل و ویژگیهای آن

پاورپوینت بازار برق ایران؛ تاریخچه، دلایل و ویژگیهای آن

پاورپوینت بازار برق ایران؛ تاریخچه، دلایل و ویژگیهای آن

پاورپوینت-بازار-برق-ایران؛-تاریخچه-دلایل-و-ویژگیهای-آنلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۹ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

۱
بازار برق ایران؛ تاریخچه، دلایل و ویژگیهای آن
بسم الله الرحمن الرحیم
۲
تاریخچه تجدید ساختار ۱
صنعت برق در غالب کشورها تا دو دهه آخرین قرن نوزدهم میلادی با ساختاری یکپارچه که وظیفه تولید، توزیع ، انتقال و خدمات مشترکین را بر عهده داشت اداره می‌شد
نخستین بار در سال ۱۹۶۸ میلادی با طرح این پرسش که « چرا شرکتهای برق باید دارای ساختاری تنظیم شده باشند ؟» طبیعت انحصاری صنعت برق به چالش کشیده شد و ایده ایجاد رقابت عمومی در تولید توسط این صنعت مورد توجه قرار گرفت.
کشورهای آمریکای جنوبی از جمله آرژانتین و شیلی از اولین کشورهایی هستند که به خصوصی سازی و ایجاد رقابت در صنعت برق در سال ۱۹۸۲ میلادی اقدام نمودند.
۳
تاریخچه تجدید ساختار۲
بدنبال تجربه موفق کشورهای آمریکای جنوبی، با تصویب قانون برق انگلیس درسال ۱۹۸۹ ( Electricity Act of 1989 ) ، صنعت برق این کشور بعنوان اولین کشور اروپایی دارای تغییرات ساختاری عمده گردید.
تجدید ساختار و تغییرات قانونگذاری در صنعت برق کشور آمریکا دارای شروعی دیرتر از کشور انگلیس می‌باشد. در این کشور قانون انرژی در ۲۴ اکتبر سال ۱۹۹۲ بصورت رسمی توسط رئیس جمهوری وقت آمریکا به امضاء رسید و دارای بخشهای متعددی می‌باشد
پس از آمریکا تحولات ساختاری ابتدا در کشورهای استرالیا و کانادا و متعاقب آن در کشورهای اروپایی و آسیایی نیز پیگیری گردید.
هدف معاهده سال ۱۹۵۷ رم بین جامعه اقتصادی اروپا، تاسیس یک بازار آزاد داخلی در اروپا بود که بر اساس آن رقابت و جلوگیری از انحصار طی سالیان متمادی در اروپا تشویق گردیده است.
۴
تاریخچه تجدید ساختار۳
تا سال ۱۹۹۰، لزوم سرمایه‌گذاری کلان در زمینه‌های تولید، انتقال و توزیع وجود انحصار توسط دولتها را در این زمینه تا حدودی توجیه می‌نمود.
در تاریخ ۲۹ اکتبر ۱۹۹۰ مصوبه‌ای با موضوع بحث عبور برق از شبکه‌های انتقال به تصویب شورای اروپا رسید.
در تاریخ ۱۹ دسامبر سال ۱۹۹۶ مصوبه دیگری در مورد بازار داخلی اروپا به تصویب رسید
بر اساس مصوبه مذکور در این زمینه، اعضاء اتحادیه اروپا موظف شدند که شرایط مناسبی را حداکثر تا پایان سال ۲۰۰۵ میلادی بمنظور اطمینان از دسترسی تولیدکنندگان و مشتریها به شبکه‌های انتقال و توزیع فراهم نمایند.
۵
تاریخچه تجدید ساختار۴ :بحران کالیفرنیا: سؤالات
آیا تجدید ساختار کار صحیحی است ؟
چگونه می‌توان این تغییر را بصورت موفق به انجام رساند؟
چگونه می‌توان از بحرانهای مشابه در دیگر نقاط جلوگیری نمود؟

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x