پاورپوینت (اسلاید) تدریس فرآورده های لبنی تخمیری

پاورپوینت (اسلاید) تدریس فرآورده های لبنی تخمیری

پاورپوینت (اسلاید) تدریس فرآورده های لبنی تخمیری

پاورپوینت-(اسلاید)-تدریس-فرآورده-های-لبنی-تخمیری

توضیحات:
پاورپوینت صنایع غذایی جهت تدریس فراورده های لبنی تخمیری، در حجم ۱۳۹ اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل.

با سلام و احترام 

در فایل مورد نظر درس ۳ واحدی فراورده های لبنی تخمیری (ماست،دوغ،کشک،کره،پنیر) که برای دانشجویان علمی کاربردی تدریس کرده ام به شما دانش پژوه بزرگوار ارائه خواهد شد. این فایل ۱۳۹ اسلایدی مشابهی ندارد و توسط خودم تهیه شده است. موفق باشید


فهرست بخشی از مطالب:
کشت های آغازگر
باکتری های اسید لاکتیک بومی
باکتری های الحاقی به کشت آغازگر
میکرو ارگانیسم های متفرقه
کپک ها
مخمرها
پروبیوتیک ها
تهیه و تکثیر کشت آغازگر

مسیر انتقال گلوکز به درون سلول میکروبی
مسیرهای انتقال لاکتوز به درون سلول میکروبی
مسیر امبدن _ میرهوف
مسیر فسفوکتولاز
تخمیر بوتیریکی
تخمیر پروپیونیکی

پروتئولیز
لیتولیز
فعالیت های لیپولیتیکی آغازگرها
انتخاب شیر خام و حرارت دهی مقدماتی
استاندارد شیر سازی
افزودنی ماست
هواگیری 
تهیه آغازگر
گرمخانه گذاری
ارزش تغذیه ای ماست
معایب بافتی ماست
معایب طعمی
فساد ماست
کنترل کیفی ماست
افزایش ماندگاری ماست
بسته بندی ماست
دوغ
خط تولید دوغ از ماست
خط تولید دوغ از شیر رقیق شده
تجهیزات برای تولید دوغ
ارزش تغذیه ای کشک و قره قروت
خط تولید کشک- قره قروت
خط تولید کفیر
خط تولید خامه
و …
و …کتو
کوکو
س
دانلود فایل

دانلود فایل

  • کنکور را داشته باشد.


    مزایای بسته آموزشی:
    – تدریس جامع کلیه مطالب مربوط به عناوین نامبرده
    – حل و تحلیل مثال های مهم کتاب
    – حل مسائل مهم امتحانی خارج از کتاب
    – ارائه نکات ریز و ظریف کنکوری
    – استفاده از جدول، نمودار و تصاویر آموزشی و رنگی زیبا جهت بالا رفتن کیفیت آموزش
    – قابل پخش بودن ویدئوها با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون


    ویژگی های بسته آموزشی:
    – تعداد سرفصل های تدریس شده: ۴
    – زمان آموزش: ۹۷ دقیقه
    – تعداد صفحات جزوه: ۱۰
    – حجم فایل اصلی: ۱۲۳ مگابایت


    سرفصل های آموزشی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز

    سرفصل کامل تمام دروس فصل ۵ فیزیک ۳ ریاضی و فصل ۴ فیزیک ۳ تجربی به صورت زیر است:

    القای الکتزومغناطیسی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز
    القاگرها و اثر خودالقایی
    القای متقابل- انرژی ذخیره شده در القاگر
    جریان متناوب
    مبدل ها (ترانسفورماتورها)

    جزوات و فیلم های آموزشی سایر عناوین و دروس مربوط به کتاب حاضر و سایر کتاب ها را می توانید از همین سایت دانلود کنید.
  • دانلود فایل

  • گزارش کاراموزی کارخانه فراورده های لبنی استان قدس رضوی
  • خرید ارزان آزمایشات شیمیایی لبنیات (بررسی استاندارد فراورده های لبنی) (شیمی کاربردی) ۴۰ص
  • مبانی نظری روش تدریس، ویژگی‌های تدریس، روش‌های نوین یاددهی و یادگیری
  • طرح توجیهی تولید شیر و محصولات لبنی
  • مقاله درمورد کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی
  • کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
  • مطالعه امکان سنجی طرح تولید محصولات لبنی مغذی
  • You may also like...

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x