نمونه پایان نامه بررسی فرآیند خط تولید و چیدمان کارخانه کاشی و سرامیک

نمونه پایان نامه بررسی فرآیند خط تولید و چیدمان کارخانه کاشی و سرامیک

نمونه پایان نامه بررسی فرآیند خط تولید و چیدمان کارخانه کاشی و سرامیک

نمونه پایان نامه بررسی فرآیند خط تولید و چیدمان کارخانه کاشی و سرامیک

در نمونه پایان نامه رشته سرامیک به نمونه پایان نامه بررسی فرآیند خط تولید و چیدمان کارخانه کاشی و سرامیک می پردازیم

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۴۴
حجم ۱/۲۴۶ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc

توضیحات کامل

نمونه پایان نامه رشته سرامیک

نمونه پایان نامه بررسی فرآیند خط تولید و چیدمان کارخانه کاشی و سرامیک

 
 
***به همراه نمودارهای چیدمان کارخانه + lay out +خط تولید و فرآیند تولید بصورت رایگان:)-
 
 
مواد اولیه و اماده سازی:
انواع خاکها با درصدهای مختلف از مواد الی مواد اصلی و تشکیل دهنده ی قطعات سرامیکی را تشکیل می دهند .برای مثال از موادی از قبیل Al2O3.SiO2.Fe2O3.CaO.MgO…و بسیاری دیگر از مواد که بر حسب خاصیت مورد نظری که  از قطعه انتظار میرود استفاده می شود. برای مثال می توان برای داشتن یک بدنه ی سرامیکی با خواص مطلوب از مواد با در صد های زیر استفاده کرد.
جدول(۲-۱):نمونه ای از اکسید های مورد استفاده در یک بدنه سرامیکی
۵۳-۵۶% SiO2
 
۱۵-۲۰% Al2O3
۴-۵% Fe2O3
۹-۱۰% CaO
۱.۵-۲% MgO
۱-۲% Na2O
۱-۲% K2O
۱۰-۱۹% L.O.I
 
از خواص مواد مورد نظر میتوان از موارد زیر یاد کرد:
CaO.MgO:  خواص مکانیکی و شیمیایی بدنه را بهبود می بخشد به خصوص  MgO  که مقاومت در برابر شوک حرارتی را افزایش می دهد.
Na2O  و K2O : باعث کاهش نقطه ی ذوب و در نتیجه دفرمه شدن بدنه در هنگام پخت می شود.
Al2O3: باعث افزایش مقاومت حرارتی بدنه می شود و باعث کاهش انقباض بعد از پخت می شود.
Fe2O3: موجب رنگی شدن بدنه می شود و ضریب انبساط حرارتی را افزایش می دهد و انقباض پس از پخت را زیاد می کند بنابر این در فرمول بدنه حدالمقدور باید اهن وجود نداشته باشد. 
SO3 : استفاده ی این ماده در خاک مطلوب نبوده و ایجاد مشکلاتی از قبیل : به دلیل اینکه خروج انها موجب خوردگی و کاهش عمر نسوز کوره می شود.اگر مقدار این ماده در خاک بیش از ۰۳/۰% باشد این خاک مرغوب نبوده و مورد استفاده قرار نمی گیرد.
 علل مخلوط کردن خاکها
به دلایل زیر خاکها را با هم مخلوط می کنند:
۱.تغییر رنگ یا بافت
۲.تغییر میزان چسبندگی
۳. تغییر میزان انقباض
۴. تغییر میزان درجه پخت
۱. تغییر میزان پذیرش لعاب
آزمایشات و رفع نواقصی که برروی خاک مصرفی برای دوغاب انجام  می شوند عبارتند از: 
(a اگر خاک دیر گداز است ودر درجه حرارت پایین پخته می شود باید مقداری تالک یا فریت به آن افزود.
 (b اگر خاک زود گداز است بایستی مواد دیر گداز مانند کائولن یا خاک نسوز به آن افزود.
(c اگر خاک خیلی چسبنده است و انقباض زیاد آن مزاحمت ایجاد می کند بایستس موادی مانند سنگ چخماق،کائولن ویا خرده سفال به آن افزود.
(d اگر چسبندگی آن کم است می توان با اضافه کردن مقداری بالکلی آن را اصلاح کرد.
مواد اولیه بدنه
مواد اولیه بدنه از چند خاک تهیه می شود تا بهترین خواص برای بدنه ها تامین شود که این خاکها و میزان مصرف آنها در زیر آمده است.
ـ  کائولن قر آغاج                                            25%
زنور تبریز                                                   22%
قوشه سمنان                                                  22%
ـ بنتونیت لواسانات                                          15%
ـ دو لومیت                                                   12%
ـ بالکلی آباده برای بدنه قرمز                              28%
ـ رس فیروزکوه برای بدنه قرمز                          30%
ـ ضایعات بسیکوئیت برگشتی از خط تولید             12%
بنتونیت جذب آب بالا و حجم زیادی که می گیردshirin kage یادی بعد پخت دارد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

کاشی و سرامیک

تولید کاشی و سرامیک 

فرآیند تولید کاشی و سرامیک 

چیدمان کارخانه کاشی و سرامیک

 
 
 
فهرست مطالب

مراحل تولید کاشی ۸

فرایند تولید کاشی در کارخانه ی ایرانا: ۸

مواد اولیه و اماده سازی: ۸
از خواص مواد مورد نظر میتوان از موارد زیر یاد کرد: ۸
علل مخلوط کردن خاکها ۹
آزمایشات و رفع نواقصی که برروی خاک مصرفی برای دوغاب انجام  می شوند عبارتند از: ۹
مواد اولیه بدنه ۱۰
۲-۶- مواد اولیه لعاب ۱۰
مراحل عمومی در تولید کاشی دیواری و کف ۱۱
خشک کن های تونلی پیوسته ۱۱
خشک کن های عمودی / افقی  سریع ۱۲
فاکتور های مناسب در انتخاب فرمولاسیون ۱۳
کوره رولری ۱۳
لعاب زنی واعمال انگوب ۱۴
دلایل استفاده از انگوب ۱۴
لعاب ۱۵
آماده سازی لعاب ۱۵
دلایل اعمال لعاب ۱۵
مواد تشکیل دهنده انگوب و لعاب ۱۵
فرایند تولید کاشی در سالن سحر ۲۰
دستگاه پرس هیدرولیکی ۲۰
خشک کن عمودی (Vertical Dryer) ۲۳
مشخصات    Vertical Dryer   : ۲۳
فن سانتری فیوژ : ۲۴
کوره های پخت بیسکوئیت ۲۵
در هر کوره سه منطقه اصلی وجود دارد : ۲۵
آماده سازی لعاب خط تولید ۲۸
راندمان بالمیل ۲۹

فاکتورها و عوامل مختلفی را که در راندمان بالمیل اثر می گذارد عبارتند از : ۲۹

سرعت بالمیل : ۲۹
اندازه و مقدار و جنس گلوله ها ۲۹
C. مقدار مواد و آب ۳۰
D. اندازه اولیه ذرات ۳۰
حوضچه ها ۳۱
درجه بندی و بسته بندی ۳۳
دستگاه تعیین جذب آب کاشیها: ۳۴
تست شوک حرارتی: ۳۵
دستگاه شیکر ویبراتور ( الک ویبره ) ۳۵
تست های آزمایشگاهی ۳۵
تست دانسیته ۳۶
تست ویسکوزیته ۳۶
تست فریت ۳۶
منابع : ۴۳
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس ۰۹۲۱۴۰۸۷۳۳۶

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x