مقاله درمورد حفظ و انتقال داده ها با xml

مقاله درمورد حفظ و انتقال داده ها با xml

مقاله درمورد حفظ و انتقال داده ها با xml

مقاله-درمورد-حفظ-و-انتقال-داده-ها-با-xmlلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۷ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۱
‏خواندن داده ها به فرمت XML‏ و نمایش آنها بوسیله DataList
‏‫XML‏ امروزه بعنوان یکی از کاربردی ترین روشهای حفظ و انتقال داده ها به شمار می رود.‏
‏ فرمت ساده آن، متنی بودن و همخوان بودن با سایر استانداردها، نرم افزارهای کاربردی امروزی و آینده را بیش از پیش به سوی خود سوق می دهد. در دنیای برنامه های تحت وب XML‏ بعنوان یکی از روان ترین و ساده ترین روشها برای حفظ اطلاعات و یا انتقال اطلاعات ( WebSrvices‏ ) ب‏ه ‏کار می رود. امروزه اکثر سایتهای اینترنتی بویژه آنها که برپایه NET‏. بنا شده اند، برای آن‏ ‏دسته از داده های دینامیکی خود که رکوردهای نه چندان زیادی را شامل می شوند از XML‏ استفاده می کنند.
XML‏ یک سیستم ذخیره اطلاعات است که می‏ ‏توان‏ در زمینه های مختلف تعمیمش داد‏. شما فقط سعی کنید مکانیزم کاری و کاربرد XML‏ رو درک کنید. درک مطالب و ‏مباحث کمک‏ زیادی به شما در برنامه نویسی میکن‏د‏ پس مثال‏های‏ ‏موجود در مقاله‏ ر‏ا‏ با دقت بخو‏ا‏نید‏.
‏ایجاد یک پایگاه داده بویسله XML
‏۲
XML‏ ‏ امروزه بعنوان یکی از کاربردی ترین روشهای حفظ و انتقال داده ها به شمار می رود. فرمت ساده آن، متنی بودن و همخوان بودن با سایر استانداردها، نرم افزارهای کاربردی امروزی و آینده را بیش از پیش به سوی‏ ‏ خود سوق می دهد. در دنیای برنامه های تحت وب XML‏ ‏ بعنوان یکی از روان ترین و ساده ترین روشها برای حفظ اطلاعات و یا انتقال اطلاعات ( WebSrvices‏ )‏ ‏ بکار می رود. امروزه اکثر سایتهای اینترنتی بویژه آنها که برپایه NET‏.‏ ‏ بنا شده اند، برای آندسته از داده های دینامیکی خود که رکوردهای نه چندان زیادی را شامل می شوند از‏ ‏ XML‏ ‏ استفاده می کنند.
‏به XML‏ به عنوان یک پلیگاه داده نیز می توان نگریست. در یک فایل XML‏ ‏ بمانند سایر پایگاههای داده نظیر SQL Server‏ ، Access‏ و … می توان براحتی بر روی رکوردهای خاص Query‏ ‏ گرفت و یا داده های موجود را اصلاح کرد.
‏در این مقاله سعی بر آن است تا استفاده از XML‏ ‏ بعنوان پایگاه داده بصورت بسیار ساده ای مورد بحث قرار گیرد. بعنوان مثال فرض می کنیم که می خواهیم اطلاعات کتابهای مختلف را در یک صفحه aspx‏ ‏ نمایش دهیم. برای این منظور در ابتدا به Database‏ ‏ مربوط به اطلاعات کتابها نیاز
‏داریم. از آنجا که قصد استفاده از XML‏ ‏ را داریم به ایجاد یک پایگاه کوچک به فرمت XML‏ ‏ می پردازیم. در XML‏ ‏ نیز مانند سایر پایگاههای داده می توانیم از Table‏ ‏ استفاده کنیم. پس یک Table‏ ‏ با نام Books‏ ‏ ایجاد می کنیم که فیلدهای آن مطابق زیر می باشد.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x