مقاله ترجمه شده غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک

مقاله ترجمه شده غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک

مقاله ترجمه شده غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک

مقاله-ترجمه-شده-غنی-سازی-برنج-نیم-پخته-با-اسید-فولیک

توضیحات:
مقاله ترجمه شده غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی، در قالب فایل word و در ۱۵ صفحه، همراه با فایل pdf مقاله انگلیسی مربوط به سال ۲۰۱۲ در ۶ صفحه.

عنوان انگلیسی مقاله:

Folic acid fortification of parboiled rice: Multifactorial analysis and kinetic investigation

سال چاپ: ۲۰۱۲
محل انتشار:

Journal of Food Engineering 108 (2012) 238–۲۴۳

بخشی از متن ترجمه:
غنی سازی با اسید فولیک برای برنج نیم پخته به صورت سیستماتیک برای دست آوردن بینش کمّی نقش متغیرهای کلیدی فرایند، مورد مطالعه قرار گرفته است. نیم پزی در برنج قهوه ای خیسانده در آب با دمای ۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۱، ۲ و ۳ ساعت با چهار غلظت مختلف غنی ساز صورت گرفته و برنج نیم پخته خشک شده، به مدت سه زمان (۰، ۶۰ و ۱۲۰ ثانیه) آسیاب شد. هر دو غلظت باقی مانده فولات در برنج و PH آب خیساندن پس از انجام مراحل خیساندن برنج نیم پخته، اندازه گیری شد. مدل چند عاملی برای توصیف رفتار حفظ فولات باقی مانده توسعه داده شد و پیشنهاد شده که هر دو روش خیساندن و آردشدن، عوامل قابل توجه در غنی سازی اسید فولیک دارد.

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x