دانلود پاورپوینت اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای

دانلود پاورپوینت اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای

دانلود پاورپوینت اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای

دانلود-پاورپوینت-اضافه-وزن-و-چاقی-عوامل-خطر-تغذیه-ایلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۱۹ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای
تعریف
ا ضا فه وزن و چاقی ناشی از انباشته شدن بیش از حد یا غیر عادی چربی در بدن می باشد که نهایتاً موجب مشکلات سلامتی خواهد شد.
بهترین شاخص سنجش اضافه وزن و چاقی در جامعه شاخص توده بدنی ( BMI ) است:
اضافه وزن : BMI مساوی و بیشتر از ۲۵ و کمتر از ۳۰
چاقی: BMI مساوی و بیشتر از ۳۰
چاقی شکمی:
دور کمر مساوی یا بیشتر از ۹۰ سانتی متر (در هر دو جنس)
شیوع در جهان
در سال ۲۰۱۴ :
بی ش از ۱/۹ میلیارد نفر از افراد بالای ۱۸ سال مبتلا به اضافه وزن بودند که از این تعداد ۶۰۰ میلیون نفر چاق هستند.
اضافه وزن در ۳۹% بزرگسالان (۳۸% مردان و ۴۰% زنان)
چاقی در ۱۳% بزرگسالان (۱۱% مردان و ۱۵% زنان)
در فاصله ی سال ها ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۴ شیوع اضافه وزن و چاقی بیش از دو برابر افزایش داشته است.
شیوع در کشور
براساس آخرین بررسی عوامل خطر بیماری های غیر واگیر، STEPS – ۱۳۹۰:
شیوع اضافه وزن: ۲۸% افراد ۶۵-۱۵ (۱۵۰۰۰۰۰۰)
شیوع چاقی: ۱۷% افراد ۶۵-۱۵ (۹۰۰۰۰۰۰)
شیوع فشار خون بالا: ۱۹% افراد ۶۵-۱۵ (۱۰۰۰۰۰۰۰)
شیوع کلسترول بالا: ۲۸% افراد ۶۵-۱۵ (۱۵۰۰۰۰۰۰)
مصرف کم میوه و سبزی: ۸۸% افراد ۶۵-۱۵ (۴۷۰۰۰۰۰۰)

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x