دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی ۵۶ ص

دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی ۵۶ ص

دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی ۵۶ ص

دانلود-مقاله-نمونه-برداری-جهت-ارزیابی-تازگی-ماهی-56-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۵۷ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۵۶
‏۱
‏۱
‏نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی:
‏نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (HACCP‏) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول ۲ صورت پذیرد. بدیهی است ارزیابی حسی مورد نیاز باید در محل صورت گرفته و در صورت مشکوک بودن به فساد، ارسال نمونه ها به آزمایشگاه برای آزمایشهای تکمیلی بلامانع است.
‏جدول ‏۱‏ ‏: نمونه برداری در محلهای تخلیه صید یا در خلال فروش اولیه
‏میزان محصول تخلیه شده یا فروشی
‏(بر حسب تن)
‏حداقل میزان نمونه برداری
‏(بر حسب کیلوگرم)
‏کمتر از ۵
‏۸
‏۱۵- ۵
‏۲۰
‏۴۰- ۱۵
‏۴۰
‏۶۰- ۴۰
‏۶۰
‏۸۰- ۶۰
‏۸۰
‏۱۰۰- ۸۰
‏۱۰۰
‏۱۰۰ و بیشتر
‏۱۲۰ یا بیشتر
‏۵۶
‏۲
‏۱
‏ ‏* در صورتی که وزن محموله به هر میزان بیش از ۱۲۰ تن باشد، به تعداد نمونه برداری (۱۲۰)۰۸/۰ درصد اضافه می شود.
‏جدول شماره ۲: نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی در سطح کارگاه
‏تعداد ماهی در هر به‏ر (N‏)
‏تعداد ماهی جهت نمونه برداری (N‏)
‏حداکثر میزان مورد قبول خطا (C‏)
‏۱۵- ۲
‏۲
‏صفر
‏۲۵-۱۶
‏۳
‏صفر
‏۹۰- ۲۶
‏۵
‏صفر
‏۱۵۰- ۹۱
‏۸
‏۱
‏۵۰۰- ۱۵۱
‏۱۳
‏۱
‏۱۲۰۰- ۵۰۱
‏۲۰
‏۲
‏۱۰۰۰۰- ۱۲۰۱
‏۳۲
‏۳
‏۳۵۰۰۰- ۱۰۰۰۱
‏۵۰
‏۵
‏۵۰۰۰۰۰- ۳۵۰۰۱
‏۸۰
‏۷
‏۵۰۰۰۰۱ یا بیشتر
‏۱۲۵
‏۱۰
‏بهره برداری از جدول ۲ نیاز به تخمین تعداد ماهی در یک بهر می باشد. این عمل می تواند با توزین ۱۰ ماهی از یک بهر که به طور تصادفی برداشته شده و ارزیابی میانگین وزن یک ماهی صورت گیرد. در این صورت تعداد ماهی در بهر معادل با وزن بهر تقسیم بر میانگین وزن یک ماهی خواهد بود.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x