دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور ۳۵ ص

دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور ۳۵ ص

دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور ۳۵ ص

دانلود-مقاله-نقش-پرتئینها-در-طیور-35-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۴۰ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏نقش پرتئینها در طیور
‏نقش پروتئینها در جیره طیور
‏سر فصلها
‏پروتئینها (Proteins‏)
‏۱-‏   ‏ ‏پروتئینها و اسید آمینه
‏۲-‏   ‏ ‏طبقه بندی پروتئینها : پروتئینهای کروی ، پروتئینهای ریشه ای ، پروتئینهای مرکب
‏۳-‏   ‏ ‏تقسیم بندی پروتئینها از نظر منشأ و منبع : گیاهی و حیوانی
‏۴-‏   ‏ ‏ساختمان شیمیایی اسیدهای آمینه و پروتئینها
‏۵-‏   ‏ ‏ساختمان پروتئین و پروتئین سازی
‏۶-‏   ‏ ‏خواص پروتئینها و اسیدهای آمینه
‏۷-‏   ‏ ‏تجزیه اسیدهای آمینه
‏۸-‏   ‏ ‏هضم و جذب پروتئینها تعادل نیتروژن
‏۹-‏         ‏ ‏مقایسه پروتئینهای گیاهی و حیوانی در تغذیه طیور
‏۱۰-‏    ‏ ‏گیاهان به عنوان منابع اصلی پروتئینها
‏۱۱-‏    ‏ ‏نیازحیوان به اسیدهای آمینه (احتیاجات اسید آمینه ای مرغ )
‏۱۲-‏    ‏ ‏عوامل مؤثر بر احتیاجات اسیدآمینه ای
‏۱۳-‏    ‏ ‏اسیدهای آمینه مصنوعی
‏۱۴-‏    ‏ ‏اثر ازدیاد اسیدهای آمینه در جیره
‏۱۵-‏    ‏ ‏ارزش بیولوژیک پروتئین برای مرغ
‏۱۶-‏    ‏ ‏تغذیه پروتئین و اسیدهای آمینه در طیور
‏۱۷-‏    ‏ ‏تنظیم میزان پروتئین جیره در رابطه با انرژی آن
‏۱۸-‏    ‏ ‏پروتئینها و خاصیت جوجه درآوری
‏۱۹-‏    ‏ ‏عوارض و علائم ازدیاد و کمبود پروتئین یا اسیدهای آمینه ضروری
‏۲۰-‏    ‏ ‏احتیاجات روزانه پروتئین جوجه های در حال رشد
‏۲۱-‏    ‏ ‏احتیاجات روزانه پروتئین و اسیدهای آمینه به کمک مقادیر ذخیره شده یا استفاده شده توسط مرغ در روز
‏۲۲-‏    ‏ ‏احتیاجات پروتئینی نیمچه های در حال رشد لگهورن سفید
‏۲۳-‏    ‏ ‏احتیاجات پروتئینی مرغان تخمگذار و اثرات فاکتورها جهت مصرف خوراک و پروتئین مورد نیاز
‏۲۴-‏    ‏ ‏دلایل ممکن برای پایین آمردن راندمان استفاده از پروتئین بوسیله مرغان تخمگذار
‏۲۵-‏    ‏ ‏احتیاجات روزانه پروتئین یک مرغ لگهورن تاج ساده در دو مرحله تخمگذاری
‏۲۶-‏    ‏ ‏احتیاجات اسید آمینه ای جیره های جوجه گوشتی
‏۲۷-‏    ‏ ‏احتیاجات اسید آمینه ای مرغ
‏۲۸-‏ ‏ ‏پروتئین در جیره های جوجه های گوشتی
‏۲۹-‏    ‏ ‏احتیاجات اسیدآمینه ای مرغ
‏مقدمه:پروتئینها واسیدهای آمینه
‏نام پروتئین از کلمه یونانی پروتیوز ، به معنی اول یا اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد . این کلمه ، کلمه مناسبی است زیرا این ترکیب پیچیده ، مرکب از اسیدهای آمینه در تمام سلولها یافت شده و در اغلب واکنشهای شیمیایی حیاتی موجود در سوخت و ساز گیاه و حیوان دخالت دارد .

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x