دانلود مقاله روش تحقیق حرکتهای تجزیه طلبانه پس از انقلاب ۲۳ ص

دانلود مقاله روش تحقیق حرکتهای تجزیه طلبانه پس از انقلاب ۲۳ ص

دانلود مقاله روش تحقیق حرکتهای تجزیه طلبانه پس از انقلاب ۲۳ ص

دانلود-مقاله-روش-تحقیق--حرکتهای-تجزیه-طلبانه-پس-از--انقلاب-23-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۳ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏ ‏ ‏تجزیه و تحلیل
‏حرکتهای تجزیه طلبانه پس از ا‏نقلاب
‏الف ‏–‏ عنوان تحقیق:
‏۱- فارسی: ‏تجزیه و تحلیل قومیت و حرکتهای تجزیه طلبانه در اولین دهه انقلاب اسلامی ایران.‏ (به دنبال امنیت فراگیر)
‏۲- خارجی:
An Anaalysis of Ethnithity And Aecessionist Movement in The First Decade of Isiamic Revolution of Iran.
‏ب- نوع تحقیق:
‏۱- کاربرد ۲- بنیاد ۳- توسعه ای
‏ج- کلید واژه ها:
‏۱- تجزیه طلبی (Separatism‏) درخواست گروه قومی ساکن سرزمین معین برای جدایی از قلمرو حاکمیت سیاسی دولتی که قوم و سرزمین جزئی از آن بشمار می رود. هدف جدایی خواهان اغلب تشکیل دولتی تازه در سرزمینی معین برای قومی خاص است. (آشوری ، ۱۳۸۲ ص ۱۰۸).
‏۲- هویت (Identity)‏ این واژه بیانگر چه کسی بودن است که از احتیاج بشر به شناخته شدن و شناسنده شدن به چیزی یا جایی ناشی می شود. سرزمین ، تاریخ، زبان، ادبیات، فرنگ و هنر از جمله عناصر تشکیل دهنده هویت شمرده میشوند (آقابخشی، ۱۳۸۱ ص ۳۰۵)
‏۳- ناسیونالیسم یا ملت باوری (Nationalism‏) نوعی آگاهی جمعی است، یعنی آگاهی به تعلق ملت، این آگاهی را ‏«‏آگاهی ملی‏»‏ خوانند. آگاهی ملی اغلب پدید آورنده حس وفاداری و شور دلبستگی افراد به عناصر تشکیل دهنده ملت: نژاد ، زبان، سنت ها، عادت ها، ارزش های اخلاقی و اجتماعی به طور کلی فرهنگ است. (آشوری، ۱۳۸۲ ص ۳۱۹)
‏۴- قومیت (Ethnicity)‏ حالت گروهی از مردمی که از درجه ای از پیوستگی و ‏همبستگی برخوردارند و آگاه از اینکه اصل و منشا مشترک دارند. (آقابخشی ۱۳۸۱ ص ۲۲۳).
‏د- شرح و بیان مساله پژوهشی:
‏ایران سرزمینی پهناوری است. با سابقه تاریخی طولانی. در این گستره خاکی اقوام متعدد در طول سالیان متمادی با هم زیسته اند. کشور ایران دارای ترکیب شگفت انگیزی از آداب؛ رسوم، زبان و مذهب است. با وجود مجموعه این تفاوت ها عنصر ایرانی و ایران در طول تاریخ تداوم داشته. از طرف دیگر تاریخ ایران شاهد تلاشهایی است که قصد ‏جدایی و استقلال از پیکره ایران را دارد. از نظر این پژوهش صرف وجود اقوام متعدد موجب حرکت های جدایی طلبانه نیست یا به تعبیر صحیح تر نفس وجود تفاوتهای قومی تضمین کننده بسیج قومی نیست. با نگاهی هر چند گذرا به تاریخ ایران صحت این مدعا ثابت می شو. با انتقاد از پژوهش تک عاملی تاکید این تحقیق بر مجموعه علل داخلی و خارجی است و با بررسی تاریخی قصد شناخت این عوامل را دارد.
‏تا پیش از قرن ۱۳ هجری. در ایران هیچ گونه جنبش قومی که حاکی از سیاسی شدن شکافهای قومی و زبانی باشد مشاهده نمی شود، تنها ظهور دولت مدرن و متمرکز در این سالها بود که ایلات و عشایر را در قالب اقلیت قومی و زبانی رودروی دولت مرکزی قرار داد. این کشمکش دولت مرکزی و سران ایلات و عشایر در سرتاسر حکومت رضاشاه به صورت پنهان و آشکار ادامه یافت و با فروپاشی ساختار قدرت در شهریور ۱۳۲۰ ما شاهد شکل گیری جنبشهای تجزیه طلبانه هستیم.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x