دانلود مقاله در مورد شوت سه گام

دانلود مقاله در مورد شوت سه گام

دانلود مقاله در مورد شوت سه گام

دانلود-مقاله-در-مورد-شوت-سه-گاملینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۱۸ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏۱
‏شوت سه گام :
‏از انواع شوتهایی که از نزدیک سبد اجرا می شود ، شوت سه گام از درصد موفقیت بالایی برخوردار است . به دلیل سرعت زیاد و اجرای آن در انتهای دریبل و یا بعد از دریافت پاس ، در ضد حمله ها و یا زمانی که بازیکن از یار دفاعی عبور کرده است ، از این شوت استفاده می شود . طرز اجرای شوت سه گام برای بازیکن راست دست بدین گونه است : زمانی که بازیکن می خواهد روی پای چپ فرود بیاید و یا پای چپ او روی زمین قرار دارد و توپ را گرفته است و یا دریبل را قطع می کند ، با گذاشتن پای راست و سپس پای چپ ، روی همین پا بلند می شود و اقدام به شوت می کند ( شکل ۱۰-۱۱ )
‏نکات اصلی که باید رد راجرای شوت سه گام رعایت شود :
‏پرش انتهایی روی پای مخالف دست رها کننده توپ انجام می شود .
‏۳
‏پرش روی گام آخر در جهت ارتفاع است ، لذا فاصله بین گام آخر نصف گام قبل از پرش است .
‏توپ تا آخرین لحظه به وسیله هر دو دست حمل می شود .
‏بازیکن توپ را در بالاترین نقطه پرش و نزدیک به حلقه رها می کند .
‏بازیکن فاصله گامهای خود را با توجه به حلقه و تخمین فاصله از حلقه با استفاده از خطوط زمین تنظیم می کند .
‏پس از پرش ، فرود روی هر دو پا انجام می شود .
‏مراحل آموزش شوت سه گام :
‏بازیکن با فاصله یک متر و زاویه ۴۵ درجه نسبت به سبد می ایستد و با رعایت اصول شوت یک دست ، توپ را به طرف حلقه رها می کند .
‏برای ایجاد هماهنگی دست و پا ، بازیکنان بدون توپ می دوند و در زمان نشان دادن حرکت شوت با دست را از زانو بالا می آورند .
‏بازیکنان به حالت دویدن حرکت می کنند و با رسیدن به علامت ، پای راست خود را روی آن و پای چپ را با فاصله نصف گام قبلی روی زمین می گذارند و بلند می شوند . با بلند شدن روی پای چپ ، پای راست را نیز در جلو بالا می آورند . بعد از پرش روی هر دو پا فرود می ایند .
‏جای سه گام آخر روی زمین به تناسب توانایی بازکنان علامت گذاری می شود . بازیکنان به حالت دویدن حرکت می کند و با گذاشتن پای چپ روی علامت اول ، و پای راست روی علامت دوم ، گام سوم را که فاصله آن نصف گام قبلی است بر می دارند و با گذاشتن پای چپ روی زمین ، عمل پرش و سوت سه گام را نشان می دهد
‏حرکت قبلی به این صورت انجام می گیرد که مربی در کنار علامت اول می ایستد و توپ را با دست خود طوری نگه می دارد که در مسیر بازکن نباشد . بازیکن با حرکت دویدن نزدیک می شود و زمانی که در هواست و قصد فرود روی پای چپ ( علامت اول ) را دارد ، توپ را می گیرد و با گذاشتن پای راست
‏۳
‏و سپس پای چپ روی علامت سوم ، شوت سه گام را انجام می دهد .
‏تمرین قبل با این تفاوت تکرار می شود که این بار مربی توپ را کمی به بالا می اندازد و بازیکن آن را در هوا می گیرد و پوت سه گام را انجام می دهد .
‏تمرین مرحله ششم به این صورت انجام می شود که هنگام رسیدن بازیکن به علامت اول ، مربی توپ را به زمین می زند و در برگشت توپ ، بازیکن آن را می گیرد و شوت سه گام را اجرا می کند .
‏تمرین قبل به صورت دریافت پاس از جانب بازیکن که توسط مربی ارسال می شود صورت می گیرد .
‏بازیکن با دریبل به علامت اول نزدیک می شود و با قطع دریبل روی پای چپ ( علامت اول ) یا زمانی که پای راست از زمین جدا شده است عمل شوت را انجام می دهد .
‏۴
‏انواع شوت سه گام
‏شوت سه گام مستقیم
‏در این شوت بازیکن به صورت مستقیم و از روبه رو به حلقه نزدیک می شود و توپ را با یک دست ، به صورتی که دست زیر توپ قرار دارد و به حلقه نزدیک می شود و آن را در بالاترین نقطه و با قوسی کوچک به سبد می اندازد . بازیکنان ماهر که از قدرت بدنی بالایی برخوردار هستند ، ‏توپ را با دو دست و به صورت آبشاری به سبد می اندازند ( شکل ۱۰-۱۲)
‏شوت سه گام از پهلو
‏در این شوت بازیکن بعد از جا گذاشتن مدافع با زاویه ۴۵ درجه نسبت به تخته به آن نزدیک می شود . در این روش بازیکن می تواند توپ را مستقیماً با حالت شوت یک دست وارد سبد کند و یا با زدن توپ به خط عمودی مستطیل پشت حلقه توپ را به صورت غیر مستقیم وارد سبد کند ( شکل ۱۰-۱۳)

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x