تحقیق پیدایش نرم افزار و نفوذ آن به دنیای صنعت ۲۷ ص (قابل ویرایش)

تحقیق پیدایش نرم افزار و نفوذ آن به دنیای صنعت ۲۷ ص (قابل ویرایش)

تحقیق پیدایش نرم افزار و نفوذ آن به دنیای صنعت ۲۷ ص (قابل ویرایش)

تحقیق-پیدایش-نرم-افزار-و-نفوذ-آن-به-دنیای-صنعت-27-ص-(قابل-ویرایش)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۱ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏فصل اول
‏پیدایش نرم افزار و نفوذ آن به دنیای صنعت

‏ ‏بشریت همواره در تمام دوران زندگی به دنبال ابدء و یافتن روش‏‌‏های ‏جدید و کاربردی جهت آسان نمودن کارهای روزمره ی خویش بوده.‏ ‏در همین راستا انسان ها همواره تلاش بر آن داشتند تا با بکار گیری ابزار آلات و خلق فناوری‏‌‏های ‏جدید به آرمان ها و رویاهای خویش دست یابند. بدیهی است که انسانها همواره در این راه موفق ظاهر شده و خواهند شد.
‏یکی از پر افتخار و پر کاربرد ترین فناوری‏‌‏های ‏خلق شده توسط بشر پدیده ای است که کامپیوتر‏ ‏(‏رایانه‏) ‏نام دارد.‏ ‏در عصر حاضر زندگی تمام انسان ها در اکثر نقاط دنیا با این فناوری گره خورده بطوری که انکار و حذف آن از زندگی روز مره انسان ها امر‏ی بعید و غیر ممکن به نظر‏ می‏‌‏رسد. در صفحات و فصل‏‌‏های ‏بعد بیشتر به توضیح این مطلب پرداخته خواهد شد.
‏کامپیوتر چیست‏‌‏ ؟
‏ ‏شاید جواب دادن به این سوال در نگاه اول کمی دشوار و پیچیده به نظر برسد. اما جواب دادن به آن کاملا ساده و آسان است. کامپیوتر در لغت به معنی محاسبه گر‏ می‏‌‏باشد که ریشه ی آن از کلمه‏ ‏”Compute‏”‏ ‏به معنی محاسبه ‏که‏ با پسوند‏ er‏ ‏به صورت یک اسم فاعلی در آمده‏ است‏.‏ ‏اما در عمل نیز کامپیوتر (در حالت ساده‏) ‏تنها‏ یک محاسبه گر است که فقط‏ می‏‌‏تواند دو عمل‏ ‏جمع و تفریق را در زبان‏ Binary‏ ‏(‏مبنای دو‏) ‏انجام دهد.‏ ‏(‏تمامی اعمال ضرب تقسیم و‏.‏.. ترکیب و زیر مجموعه ای از دو عمل اصلی یعنی جمع و تفریق هستند )
‏علوم پایه کاربردی و بکار گرفته شده در کامپیوتر
‏ ‏بطور کلی‏ می‏‌‏توان علوم به کار رفته در ساخت و تولید کامپیوترهای امروزی را به ۳‏ ‏دسته کلی تقسیم کرد‏:
‏ریاضیات
‏ فیزیک و شیمی
‏الکترونیک و الکترو مکانیک‏
‏البته تنها این سه رشته نیستند که در پروسه ی تولید و ساخت سخت افزار و نرم افزارها‏ ‏(نرم افزار‏‌‏های ‏ابتدائی) کار برد دارند.‏ ‏بلکه این سه علوم پایه ای هستند. بقیه تخصصها از اهمیت‏‌‏های ‏نسبتا کمتری برخوردارند.
‏تعریفی ساده برای سخت افزار و نرم افزار
‏ ‏سخت افزار به ماهیت فیزیکی و اجزاء تشکیل دهنده ی کامپیوتر و نرم افزار به مجموعه ی داده ها و پکیج‏‌‏های‏ ‏(‏بسته ها‏) ‏پردازش شده ‏(محصول) ‏گفته‏ می‏‌‏شود.‏
‏در حقیقت‏ ‏سخت افزار را‏ می‏‌‏توان به اتومبیلی تشبیه کرد که در خدمت دستورات راننده یعنی همان نرم افزار است. پس سخت افزارها تنها ماشین‏‌‏های ‏خام و بی اراده ای هستند که نرم افزار ها به آنها جان‏ می‏‌‏بخشند‏ و آنها را به حرکت در‏ می‏‌‏آورند.‏ ‏بدیهی است که تمامی سخت افزارها توانایی ها و کاربردهای تعریف شده و مشخصی را دارا هستند.
‏نرم افزار ها در واقع مجموعه‏ ‏ی دستور العمل‏‌‏های ‏تعریف شده و مشخص هستند که به منظورهای مختلف طراحی شده اند.
‏نفوذ نرم افزار و کامپیوتر به دنیای صنعت
‏ ‏در دو دهه ی گذشته دنیا شاهد رشد چشم گیر صنعت نرم افزار و نقش آفرینی این پدیده استثنائی در زندگی انسان ها بوده.‏ ‏نرم ‏افزارها به واسطه توانائی ها و قدرت خود توانستند به سرعت به تمامی عرصه‏‌‏های ‏زندگی انسان نفوذ کنند و در تمام زمینه ها تغییرات عمده و اساسی ایجاد کنند.
‏در این میان صنعت یکی از وابسته ترین عرصه ها به دنیای نرم افزار است که رشد بی اندازه ی خود را در این سالها‏ به صنعت نرم افزار مدیون است.‏ ‏نرم افزارها توانستند ‏به سرعت ‏جایگاه قدرتمندی را در دنیای صنعت پیدا کنند‏.
‏البته باید به این نکته توجه داشت که کاربرد نرم افزار ها در صنعت محدود به صنایع خاصی نیست. بلکه امروزه تقریبا تمام صنعت گران هر کدام به طریقی به نرم افزار ها‏ ‏وابستگی دارند و از آنها در جهت پیش برد -‏ ‏ایجاد سرعت -‏ ‏دقت و کیفیت در صنایع استفاده‏ می‏‌‏کنند.
‏البته بر طبق آمارها هنوز تعداد زیادی از واحد‏‌‏های ‏صنعتی در دنیا وجود دارد که ‏هنوز نرم افزار را در برنامه کاری خود جای نداده اند و یا تمایل به ادامه کار با روش‏‌‏های ‏سنتی تر و قدیمی را دارا هستند. در قرن حاضر در کشورهای توصعه یافته بسیاری از واحد‏‌‏های ‏صنعتی کوچک و بزرگ نرم افزار را به عنوان یک اصل پذیرفته اند و تنها درصد کمی هستند که در مقابل آن مقاومت نموده اند.
‏قابل ذکر است که متاسفانه در کشور ما این آمار نگران کننده است
‏برای مثال‏:
‏ در سال گذشته ۱۳۸۴ بر طبق آمار اعلام شده توسط جامعه قالب سازان ایران ۴۰% از واحد‏‌‏های‏ ‏قالب سازی اعلام ورشکستگی کرده و یا تغییر صنف داده اند.
‏نگاهی کوتاه به علت‏:

‏- ۲/۳۴%‏ ‏به دلیل شرایط نابسامان اقتصادی‏

‏- ۸/۵%‏ ‏به دلایل مختلف مانند مشکلات مالی ‏–‏ ‏خستگی از صنف کاری
‏ و تغییر شغل ‏–‏ ‏مسافرت و‏.‏..
‏نکته ی مهم اینجاست‏‌‏:
‏از این ۲/۳۴ %‏ ‏واحد صنعتی در حدود ۷/۹۲ % به روش سنتی و‏ ‏قدیمی‏ فعالیت‏ می‏‌‏کردند.
‏و در کل از‏ تمام‏ ‏واحد‏‌‏های ‏قالب سازی ایران ۶۹% به روش سنتی و ۳۱% به روش‏‌‏های ‏مدرن وابسته به نرم افزار فعالیت‏ می‏‌‏کنند.
‏از ‏بررسی ‏این آمار مشخص و پیداست که صنایع مدرن به مراتب از هر لحاظ موفق تر از صنایع سنتی و قدیمی عمل‏ می‏‌‏کنند.




‏فصل دوم
‏شتاب گیری رشد صنایع به کمک نرم افزارها
‏ ‏همان طور که در فصل قبل نیز اشاره شد نرم افزار ها در دو دهه ی گذشته باعث رشد چشمگیر و باور نکردنی صنایع شده اند. بزرگترین علت این امر سرعت و دقت باور نکردنی پردازش اطلا عات در کامپیوتر است.‏ ‏همین سرعت و دقت بالا موجب شده نرم افزار ها قابلیت‏‌‏های ‏بسیار زیادی را دارا شوند. بدون هیچ محدودیتی در حجم و زمان پردازش دستور العمل ها و اطلاعات.
‏تا بحال به توانایی کامپیوتر‏‌‏های ‏شخصی خود فکر کردید‏‌‏ ؟‏ ‏اصولا بصورت عمومی کامپیوتر‏‌‏های ‏خانگی تنها ابزاری برای تفریح ‏–‏ گوش دادن به موسیقی-‏ ‏بازیهای سرگرم کننده ‏–‏ ‏اینترنت و‏.‏.. هستند.‏ ‏متاسفانه عموما از این وسیله استفاده کاربردی نمی شود و از قابلیت ها و توانایی‏‌‏های ‏آن استفاده نمی شود.
‏اگر شما یک دستگاه کامپیوتر شخصی باپردازشگر دو هسته ای پنتیوم ۴ (نام تجاری) ساخت شرکت Intel‏ ‏با فرکانس ۳/۶Ghz‏ ‏و فرکانس Bus 800Mhz‏ ‏را در منزل دارا هستید و از آن به عنوان یک ابزار MultiMedia‏ استفاده‏ می‏‌‏کنید حتما تعجب خواهید کرد که بدانید پردازشگر کامپیوتر شما قادر است تمام محاسباتی را که روزانه ۲۰۰ حسابدار انجام‏ می‏‌‏دهند تنها در۲/۱ ثانیه انجام دهد. احتمال بروز خطا در پردازش و محاسبه در CPU‏ ‏کامپیوتر شما +۰% است و در محاسبات ۲۰۰ حسابدار ؟؟؟!!!!
‏در سالهای گذشته نرم افزار‏‌‏های ‏صنعتی یکی پس از دیگری به بازار داغ صنعت وارد شدند که هر یک از قابلیت ها و کار برد‏‌‏های ‏مختلفی برخوردار هستند. حضور این نرم افزار ها بطور معجزه آسایی به صنایع سرعت بخشید و بطور چشمگیری باعث پیشرفت-کیفیت و ایجاد دقت در خدمات و یا محصولات صنعتی شد.
‏نرم افزار ها به کمک ماشین آلات و روبات‏‌‏های ‏خود رنگ دیگری به صنعت بخشیدند و از درون باعث پیشرفت صنایع شدند.‏ ‏به طوری که امروزه نرم افزارها خود نرم افزارهای جدیدتری‏ می‏‌‏سازند روبات ها به کمک نرم افزار ها روبات هایی با توانایی‏‌‏های ‏بیشتر و پیشرفته تر را تولید‏ می‏‌‏کنند.
‏تا این لحظه میتوان علل رشد صنعت به وسیله نرم افزار ها را به دو دسته تقسیم کرد:
‏افزایش سرعت در فرآیند‏‌‏های ‏صنعتی
‏افزایش دقت و کاهش ضریب خطا
‏به یک مثال از یکی از پدیده‏‌‏های ‏نرم افزار توجه کنید:
CNC Machines and an Industry Revolution
‏ماشینهای کنترل عددی توسط کامپیوتر و انقلابی صنعتی

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x