تحقیق صنایع روغن خوراکی
تحقیق صنایع روغن خوراکی
توضیحات:
پروژه رشته مهندسی شیمی با موضوع صنایع روغن خوراکی همراه با توضیحات کامل و فرآیند کامل تولید از ابتدا تا انتها، در قالب فایل word و در حجم ۴۲ صفحه.
بخشی از متن:
اولین اسید چرب شناخته شده اسید بوتیریک است ، که نخستین بار در کره مشاهده شد . اسیدهای چرب اشباع با ۸ کربن در حرارت های معمولی مایع می باشند و در چربی شیر یافت می شوند . با افزایش تعداد کربن ها در ساختار ، اسیدهای چرب بصورت جامد در می آیند . همچنین با این افزایش نقطه ذوب ، وزن ملکولی و ویسکوزیته افزایش می یابد . اسیدهای چرب کاپریک ( C 10 )، مرستیک( C 14 ) و لوریک ( C 12 ) در روغن نارگیل و هسته خرما ( پالم: Palm) موجودند . میزان اسیدهای چرب پالمتیک (C 16 )و استئاریک (C 18 ) موجود در چربی ها متفاوت است . روغن نخل یا Palm سرشار از اسید پالمتیک و بافت چربی حیوانی ( پیه ) سرشار از اسید استئاریک می باشد …
فهرست مطالب:
روغن
ترکیبات روغن و انواع آن
روش استخراج
جدول اسید های چرب اشباع
جدول اسید های چرب غیر اشباع
میزان اسید لینوئیک در روغن گیاهی
روغن های سنتزی
فرایند کامل تولید روغن خوراکی
منابع