تحقیق تکنولوژی تولید ماکارونی

دانلود تحقیق تکنولوژی تولید ماکارونی

تحقیق تکنولوژی تولید ماکارونی

تحقیق-تکنولوژی-تولید-ماکارونی

دانلود تحقیق با موضوع تکنولوژی تولید ماکارونی،
در قالب word و در ۱۱۷ صفحه، قابل ویرایش.


بخشی از متن تحقیق:
تاریخچه و مقدمه:
برطبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار مارکوپولو (Marco polo) در قرن ۱۳ پس از بازگشت از چین، غذایی آردی شبیه به ماکارونی را به دربار هدیه کرد. به طور کلی برای مردم آن زمان علی الخصوص دریانوردان، حمل و نگهداری آذوقه سفر، امری مهم تلقی می شد. چرا که گاه سفر چندین ماه به طول می انجامید و آن ها نیاز به غذایی داشتند که فاسد و خراب نشود. هم چنین مرغوبیت و ارزش غذایی خود را حفظ کند. ظاهر همه این ویژگی ها در ماکارونی وجود دارد. این محصول در طی نگهداری به مدت طولانی طعم مزه و کیفیت خود را حفظ می نماید.

هرچند تولید ماکارونی از یک ریشه تاریخی منشا می گیرد، اما به طور وسیع در قرن بیستم با تغییرات اساسی وارد بازار مصرف عمومی و تجارت گردید. در اوایل این قرن و قبل از صنعتی شدن تولیدات، تهیه و تولید این محصول به صورت خانگی و یا به مقادیر کم، درکارگاه های کوچک انجام می شود و در مجموع مقدار قابل توجهی را در بر نمی گرفت. طبق بررسی، از سال ۱۸۵۰ میلادی تولید به صورت ماشینی و صنعتی با ابداع و اختراع ماشین های پرس کننده خمیر شروع شد مجموعه ای از این ماشین آلات متشکل از یک سیستم ورز دهنده خمیر (kneading device)با پیستون و سیلندر مربوطه و یک صفحه مشبک که منتهی از یک مارپیچ بودند، کارتولید را در مقیاس صنعتی شروع کردند. در آغاز قرن بیستم لوازم موجود برای ساخت ماکارونی شامل مخلوط کن و پرس و قفسه های مخصوص خشک کردن ساخته شدند. در سال ۱۹۳۴ یک شرکت فرانسوی که قبلا اکسترودرهای ساده می ساخت، سیستم پیوسته را جایگزین نمود و در همان سال ها سوئیسی ها پرس های مداوم اتوماتیک را مورد بهره برداری قرار دادند. امروزه این ماشین آلات به سیستم های تولید پیوسته تبدیل شده اند و می توانند با ظرفیت های بسیار بالا کار کنند. استفاده نیروی انسانی برای این سیستم ها نیز بسیار اندک است. تولید در این سیستم ها نیازمند دقت فراوان  و ماده اولیه همگون می باشد.


تاریخچه ماکارونی در ایران:
در ایران در سال ۱۳۱۵ اولین کارخانه ماکارونی به نام نوبل در تهران راه اندازی شد که عمده تولیدات آن برای سفارتخانه ها و خارجیان مقیم ایران مصرف می گردید. سپس کارگاهی در خیابان طالقانی مقابل سفارت سابق امریکا، احداث شد. این واحد دارای یک پرس یک سیلندری بود سیستم آرد و الک در طبقه پایین تر قرار داشت آرد توسط مارپیچ به مخلوط کن و رشته ساز منتقل می شد ماکارونی ها پس از برش در روی نی های خیزران آویخته می شدند و سپس به گرمخانه انتقال می بافتند عمده تولید این واحد نیز برای خارجیان مقیم تهران اختصاص داشت بقایای این کارگاه تا سال ۱۳۷۳ در محل باقی بود در حال حاضر حدود ۲۵۰ واحد فعال ماکارونی در ایران دایر است ظرفیت کل  این واحدها حدود ۳۴۰ هزارتن د رسال می باشد حدود یک سوم این و احدها در استان تهران مستقرند …
دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x