تحقیق تغذیه کودکان ۳۴ ص ( ورد)

تحقیق تغذیه کودکان ۳۴ ص ( ورد)

تحقیق تغذیه کودکان ۳۴ ص ( ورد)

تحقیق-تغذیه-کودکان-34-ص-(-ورد)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۲۹ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏فهرست مطالب
‏مقدمه
‏غذا و تغذیه
‏گرو ههای غذایی
‏تغذیه کودکان
‏نقش خانواده و عادت تغذیه ای سالم
‏ایجاد عادت سالم تغذیه ای کودکان
‏شیوه های مقابله با ریزه خواری کودکان
‏پر خوری و کم خوری در کودکان
‏شرایط مناسب غذا خوردن
‏ویژگی سنی
‏ایجاد عادات مناسب غذا خوردن در کودکان
‏نوع غذا و تنوع غذایی
‏چگونگی غذا خوردن
‏بادیگران خوردن
‏ساعت و زمان خوردن
‏تبلیغ درباره غذا
‏حضور الگوی صحیح خوردن
‏توجه به سلامت روحی و جسمی کودکان در هنگام خوردن
‏تنقلات قبل غذا
‏نظم و انضباط هنگام خوردن
‏محیط تغذیه
‏سپاس در خوردن
‏غذای روزانه ی کودک
‏صبحانه
‏غذای نیمروزی
‏ناهار
‏زنگ تفریح
‏شام
‏رفتارهای تغذیه ای نامطلوب در کودکان سنین مدرسه
‏نکات زیر را در تغذیه دانش آموزان به خاطر داشته باشید
‏آموزش اصول تغذیه صحیح
‏هرم تغذیه
‏جمع بندی
‏منابع و مأخذ
‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ وزارت آموزش و پرورش
‏ ‏ ‏ ‏ ‏ سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی
‏ ‏ ‏ ‏ آموزش پرورش ناحیه ۵ مشهد
‏.
‏موضوع :‏ تغذیه کودکان
‏گرد آورنده‏:‏ مرضیه قانع
‏نام آموزشگاه:‏ شهید ولی الله محسنی
‏سال تحصیلی:‏ ۱۳۸۶
‏مقدمه
‏هر موجود زنده برای رشد و ادامه زندگی و انجام اعمال حیاتی لازم، احتیاج به جذب مرتب موادی بنام غذا دارد، غذایی کع انسان مصرف می کند باید از موادی مانند چربی، لگوسید، پروتئین ، ویتامین و آب تشکیل شده باشد. از غذاهایی که روزانه مصرف می کنیم انرژی بدست می آید .بطور معمول ۵۰ تا ۶۰ درصد انرژی از کربوهیدرات ها ۱۵ درصد از پروتئین ها و ۳۵ تا ۴۵ درصد از چربی ها تأمین می گردد. تغذیه صحیح و مناسب برای کودک وسیله ای است که سلامت و رشد او را تضمین می کند . کودکی که تغذیه کافی و کامل نداشته باشد نه تنها سلامت جسمانی و ذهنی او به خطر می افتد بلکه سیستم ایمنی بدن او آسیب پذیر و ضعیف می شود . عوامل متعددی در غذا خوردن کودک مؤثرند که عبارتند از ساعت و زمان غذا خوردن ‏–‏ تبلیغ درباره غذا ‏–‏ محیط تغذیه ‏–‏ سلامت روح و جسم در هنگام غذا خوردن و …
‏انرژی و مواد ‏؟ مورد نیاز کودکان بستگی به اندازه ی بدن ، سرعت رشد و میزان فعالیت آن ها دارد. تشویق کودکان به ورزش موجب سوختن کالری دریافتن روزانه و جلوگیری از چاقی کودکان می شود. استرس ناشی از رفتار اولیاء و مربیان یا استرس های مربوط به امتحان می تواند روی اشتهای کودک تاثیر بگذارد. اگر این تأثیر موقت باشد مشکلی ایجاد نمی کند ولی ادامه آن می تواند مشکل آفرین گردد.
‏گاهی اقات استرس موجب پر خوری در کودک می شود که این امر در کودکان چاق مسئله ای مهم و قابل توجه است. آموزش مناسب و مشاوره با کودکان می تواند تا حدود ی مشکل آنان را کم کند. به والدین هم باید آموزش داد که تأمین غذاهایی که دارای ارزش غذایی اند و فراهم کردن محیط مناسب زمینه را برای رشد و توانمندی ذهنی و جسمی کودکان آماده نمایند و رفتارهای غذایی درست را در آن ها ایجاد کنند.
‏غذا و تغذیه
‏بطور کلی هر موجود زنده ای برای رشد و ادامه زندگی و انجام اعمال حیاتی لازم ، احتیاج به جذب مرتب موادی بنام غذا دارد. غذا عبارت است از هر ماده جامد یا مایعی که بعد از خوردن و هضم شدن سبب ایجاد حرارت و انرژی شده و موجب رشد و نمو و ترمیم بافتها می گردد. معمولاً غذایی که انسان مصرف می کند از مواد ‏مختلفی از قبیل چربی، گلوسید (قند)، پروتئین ، ویتامین و املاح و مقادیری آب تشکیل شده است. این مواد را به عنوان ماده مغذی نامگذاری کرده اند. بعضی از غذاها فقط حاوی یک ماده مغذی هستند مثل شکر که فقط دارای هیدرات است و بعضی دیگر حاوی وقدار فرراوان و متنوع از این مواد مغذی است مانند شیر که دارای پروتئین ، چربی ، کربوهیدرات و املاح و گروهی از ویتامین ها است. برای اینکه بدن تمام احتیاجات غذایی خود را بطور کامل بدست آورد و غذا متعادل باشد باید از انواع غذاهایی که در دسترس هستند مصرف نمود تا هر کدام یک یا چند نوع از این مواد مغذی را برای بدن تأمین نماید. جمع انواع غذاهایی که لازم است انسان مصرف نماید تا برنامه غذایی کامل و متعادل دااشته باشد در حدود ۴۰ تا ۵۰ نوع است. به مجموعه تغییر و تبدیل مواد غذایی در بدن که موجب می گردد عضو زنده و سلولهای آن مواد مغذی را دریافت نموده و به مصرف رشد و نمو،

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x