تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCPدر عرضه مواد غذایی | پاورپوینت

تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCPدر عرضه مواد غذایی | پاورپوینت

تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCPدر عرضه مواد غذایی | پاورپوینت

تجزیه-و-تحلیل-خطرونقاط-کنترل-بحرانی-(-(haccpدر-عرضه-مواد-غذایی--پاورپوینتلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۳۹ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..pptx) : 
 

تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانی ( (HACCP در عرضه مواد غذایی
تامین سلامت و ایمنی مواد غذایی در مراکزتهیه، توزیع فروش و حمل ونقل و عرضه مواد غذایی
هدف کلی
تولید فرورده های ایمن
تهیه شواهدی مبنی بر تولید و عرضه در زمانهای بازرسی و بروز شکایات
بر آورده ساختن نیاز های مشتری و سازگاری با دستورالعملها
مشارکت بخش خصوصی و متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی
استفاده بهینه از منابع موجود
اهداف اختصاصی
حمایت مدیران
قانون
حمایت کننده
استیک هلدرها
مشتریان
نهاد های قانونی
اجرای صحیح قوانین و دستورالعمل ها و آئین نامه ها
ابزار

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x