بررسی فیبر نوری

بررسی فیبر نوری

بررسی فیبر نوری

بررسی فیبر نوری

دسته بندی الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل docx
حجم فایل ۳۰۵ کیلو بایت
تعداد صفحات ۸۰
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

بررسی فیبر نوری

فهرست:

فصل ۱……………………………………………………………………………………………………….۱

فیبر نوری ………………………………………………………………………………………………..۲

فصل ۲ ……………………………………………………………………………………………………۱۴

سیستمهای مخابراتی …………………………………………………………………………..۱۵

مدولاتور ………………………………………………………………………………………………….۱۶

تزویج کننده مدولاتور …………………………………………………………………………۱۹

کانال اطلاعات ……………………………………………………………………………………….۲۰

پردازشگر سیگنال ………………………………………………………………………………..۲۳

محاسبه سطوح توان بر حسب دسیبل ……………………………………………۳۲

فصل ۳ ……………………………………………………………………………………………………۳۵

طبیعت نور ……………………………………………………………………………………………..۳۶

طبیعت ذره­ای نور ………………………………………………………………………………..۳۸

مزایای تارها ………………………………………………………………………………………….۳۹

کاربردهای مخابرات تار نوری ……………………………………………………………۴۶

فصل ۴ …………………………………………………………………………………………………..۶۳

ساختارهای مخابرات ………………………………………………………………………….۶۵

برج­های خودپشتیبان …………………………………………………………………………۶۵

سازمان ماهواره­ای ارتباطات ……………………………………………………………..۷۱

شرکت PANAM SMAT ………………………………………………………….72

اتحادیه ارتباطات تلفنی بین­الملل …………………………………………………….۷۴

کنسول ITU ……………………………………………………………………………………….75

بخش ارتباطات رادیویی ……………………………………………………………………..۷۵

چکیده

از کجا مرور تاریخی این موضوع را شروع کنیم؟! نورهمیشه با ما بوده است . مخابرات با استفاده از نور در اوائل دوران پیشرفت بشری ، از زمانی که بشر ابتدا با استفاده از علامت دادن با دست پیام خود را ارسال می‌کرد، شروع شده است . این خود بطور بدیهی یک نوع مخابرات نوری است و در تاریکی قابل اجرا نمی‌باشد . درخلال روز ،منبع نور برای سیستم مورد مثال خورشید است . اطلاعات از فرستنده به گیرنده روی پرتو نور خورشید حمل می‌گردد . نور برحسب حرکات دست تغییر وضعیت داده و یا مدوله می‌گردد . چشم پیام را آشکار کرده و مغز پردازش لازم را روی آن انجام می‌دهد . در این سیستم ، انتقال اطلاعات کُند ، میزان اطلاعات قابل انتقال در یک زمان معین محدود و احتمال خطا زیاد است . سیستم نوری دیگری که برای مسیرهای طولانی‌تر مفید است ارسال علائم دودی است . پیام با استفاده از تغییر شکل دود حاصل از آتش ارسال می‌گردیده است. در این سیستم به طرح و یادگیری یک رمز بین فرستنده و دریافت‌کننده نیاز می‌باشد. این سیستم با سیستمهای جدید مخابرات دیجیتال که درآن از رمزهای پالسی استفاده می‌شود قابل قیاس است .

در سال ۱۸۸۰ الکساندر گراهام بل یک سیستم مخابرات نوری به نام فوتوفون را اختراع کرد . در این سیستم ، بل از آئینه نازک که توسط صدا به لرزه در می‌آید استفاده نمود . نور خورشید منعکسه از این آئینه اطلاعات را حمل می‌کند . در گیرنده ، این نور خورشید مدوله شده به سلنیوم هادی نور اصابت می‌کند و در آن به یک سیگنال الکتریکی تبدیل می‌شود . این سیگنال الکتریکی در یک تلفن مجدداً به سیگنال صوتی تبدیل می‌گردد . با وجودی که سیستم فوق نسبتاً خوب کار می‌کرد هرگز یک موفقیت تجارتی کسب نکرد . ابداع لامپهای ساخته بشر منجر به ساخت سیستمهای مخابراتی ساده مثل چراغهای چشمک زن بین دو کشتی و یا بین کشتی و ساحل ، چراغهای راهنمای اتومبیلها ویا چراغهای راهنمائی گردید . در واقع هر نوع چراغ راهنما در اصل یک سیستم مخابرات نوری است .

تمام سیستمهای شرح داده شده فوق دارای ظرفیت اطلاعاتی کمی هستند . یک جهش اساسی که منجر به ایجاد سیستمهای مخابرات نوری با ظرفیت زیاد شد کشف لیزر بود که اولین نوع آن در سال ۱۹۶۰ ساخته شد . لیزر یک منبع انتشار نور با عرض باند کم مناسب ، قابل استفاده به عنوان حامل اطلاعات را فراهم می‌آورد . لیزرها قابل قیاس با منابع فرکانس رادیوئی مورد استفاده در مخابرات معمولی هستند . سیستمهای مخابرات نوری هدایت نشده (بدون تار) کمی بعد از کشف لیزر توسعه یافتند . مخابره اطلاعات توسط پرتوهای نوری که در جو سیر می‌کنند به آسانی انجام گردید . نقاط ضعف عمده این سیستمها عبارتند از :نیاز به یک جوّ شفاف ، نیاز به داشتن دید و مسیر مستقیم به فرستنده و گیرنده ، و احتمال آسیب رسیدن به چشم بیننده‌ای که به طور ناآگاهانه ممکن است به پرتو نگاه کند . موارد استفاده اولیه سیستمهای نوری ، هر چند محدود ، باعث ایجاد علاقه به سیستمهای نوری شد که بتواند پرتو نور را هدایت کند و بر معایب ذکر شده در ارسال هدایت نشده نور غلبه نماید .

بعلاوه ، پرتو هدایت شده می‌تواند در گوشه‌ها (انحراف مسیر) خم شود و خطوط انتقال آن می‌توانند در زیر زمین کار گذاشته شوند . کارهای اولیه انجام شده روی سیستمهای لیزری جوی اکثر اصول نظری و خیلی از ادوات لازم برای مخابرات نوری را فراهم نموده‌اند . در خیلی از موارد دیودهای نورگسیل (LED ) که به باریکی لیزر هم نیستند مناسب می‌باشند .

همکاری در فروش فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x