ارزیابی تغذیه ای

ارزیابی تغذیه ای

ارزیابی تغذیه ای

ارزیابی-تغذیه-ایلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۴۰ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
ارزیابی تغذیه ای ارزیابی تغذیه ای تخمین دقیقی از وضعیت دریافت غذا و مواد مغذی یک فرد ، الگوی زندگی و تاریخچه پزشکی فرد است
ABCD
Anthropometric methods
Biochemical, laboratory methods
Clinical methods
Dietary evaluation methods
ارزیابی تغذیه ای
شرایط بیمار چگونه است؟
BMI بیمار چند است؟
آیا در ۳ ماهه گذشته کاهش وزن داشته؟
آیا در هفته گذشته کاهش دریافت غذا داشته؟
آیا بیمار تحت مراقبت شدید است؟
شناسایی افراد کم وزن
شناسایی افراد در معرض خطر سوء تغذیه
شناسایی افراد مبتلا به سوء تغذیه
سوءتغذیه نوعی بیماری محسوب می شود به به علت مصرف ناکافی یا بیش از حد یک یا چند ماده غذایی بروز می کند.
۷۰-۱۵ درصد بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند سوء تغذیه دارند
سوء تغذیه در افراد پیر بیشتر حائز اهمیت است زیرا با زمان بستری طولانی، احتمال عفونت بیشتر، تاخیر در بهبود زخم، کاهش اشتها و مرگ و میر بیشتر همراه است
سوء تغذیه علل متفاوتی می تواند داشته باشد
کاهش دریافت غذا
سوء جذب
تغییر در متابولیسم
افزایش نیاز به انرژی و مواد مغذی
تداخل دارو و غذا
بیماری و عفونت

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x