Introduction to Food Engineering درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی

Introduction to Food Engineering درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی

Introduction to Food Engineering درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی

Introduction to Food Engineering درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل ۶.۳۹۴ مگا بایت
تعداد صفحات ۸۶۴
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

اولین درسی که در آن دانشجوی علوم و صنایع غذایی، عملیات فیزیکی و انتقال انرژی در مواد غذایی را از بعد کمی مورد مطالعه قرار میدهد، مهندسی صنایع غذایی است.

مطالعه جریان سیال، تولید و انتقال حرارت، فرآوری حرارتی از جمله فرآوری و بسته بندی اسپتیک،انجماد،تبخیر،خشک کردن مبانی مهندسی صنایع غذایی را تشکیل میدهند که در این کتاب به آنها اشاره شده است

مهندسی صنایع غذایی درس بسیار مهمی در برنامه آموزشی تحصیلات عالی رشته صنایع غذایی است. این درس نه تنها دانشجو را با اصول مهندسی صنایع غذایی آشنا می کند، بلکه تفکر نقادانه و موشکافانه و نیز قدرت حل مشکلات را که اتزمه زندگی امروزی است، نیز در او ایجاد می کند.

همکاری در فروش فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x