گزارش کارآموزی شرکت کشت و صنعت گرگان (شهره)

دانلود گزارش کارآموزی شرکت کشت و صنعت گرگان (شهره)

گزارش کارآموزی شرکت کشت و صنعت گرگان (شهره)

گزارش-کارآموزی-شرکت-کشت-و-صنعت-گرگان-(شهره)

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت کشت و صنعت گرگان (شهره)،
در قالب word و در ۸۱ صفحه، قابل ویرایش، شامل:
۱-۱ مقدمه و تاریخچه کنسروسازی
۱-۲ معرفی کشت و صنعت گرگان
۱-۳ محصولات تولیدی شرکت
۱-۴ اصول و مراحل مختلف خط تولید محصولات کنسروی
۱-۴-۱ انتخاب مواد اولیه
۱-۴-۱-۱ میوه و سبزی
۱-۴-۱-۲ مواد اولیه‌ی نیمه آماده
۱-۴-۲ درجه‌بندی مواد اولیه
۱-۴-۳ تمیز کردن مواد اولیه
۱-۴-۴ آماده کردن ماده‌ اولیه
۱-۴-۴-۱ جدا کردن پوست میوه
۱-۴-۴-۲ دم‌گیری و جدا کردن هسته
۱-۴-۴-۳ قطعه قطعه کردن
۱-۴-۴-۴ استفاده از خلاء برای خارج کردن اکسیژن، هوا و گازها (آبدهی در خلاء)‌
۱-۴-۵ بلانچینگ
۱-۴-۶ فرمولاسیون
۱-۴-۷ پر کردن در قوطی
۱-۴-۸ خارج کردن اکسیژن و گازها
۱-۴-۸-۱ خارج کردن هوا با استفاده از دما
۱-۴-۸-۲ خارج کردن هوا با استفاده از روش‌های مکانیکی
۱-۴-۸-۳ خارج کردن هوا با استفاده از تزریق
۱-۴-۹ درب‌بندی قوطی‌های کنسرو
۱-۴-۱۰ فرآیند دمایی کنسروها
۱-۴-۱۰-۱ پخت محصول
۱-۴-۱۰-۲ دما دادن به منظور استریلیزاسیون محصول
۱-۴-۱۰-۳ دستگاه‌ها و روش‌های دما دادن کنسروها
۱-۴-۱۱ سرد کردن قوطی‌های کنسرو
۱-۴-۱۲ کدگذاری و برچسب‌زنی قوطی‌های کنسرو
۱-۴-۱۳ کارتن‌گذاری و نگهداری قوطی‌ها
۱-۴-۱۴ میکروبیولوژی کنسروها
۱-۵ خط تولید ذرت شیرین کارخانه‌ی شهره
۱-۵-۱ ذرت فریز شده
۱-۵-۲ کنسرو ذرت شیرین
۱-۵-۳ مخزن آب نمک‌زنی
۱-۵-۴ کوکر کولر
۱-۶ خط تولید خوراک بادمجان کارخانه‌ شهره
۱-۷-۱ فلوچارت تولید کنسرو لوبیاچیتی با سس
۱-۷-۲ فلوچارت تولید فرآورده‌های گوجه‌ فرنگی
۱-۸ تاسیسات و تجهیزات کارخانه
۱-۸-۱ سردخانه و انجماد
۱-۸-۱-۱ تجهیزات تولید و توزیع سرما
۱-۸-۱-۲ ساختمان سردخانه
۱-۸-۲ دیگ بخار
۱-۸-۳ انبارهای کارخانه
۱-۸-۴ تصفیه‌ی فاضلاب (تصفیه‌ آب صنعتی)
۱-۹ بخش کنترل کیفی محصول و آزمون‌های آن
۱-۹-۱ آب کارخانه
۱-۹-۱-۱ آزمون‌های آب کارخانه‌ی شهره
۱-۹-۲ آزمون‌های فیزیکی- شیمیایی کارخانه‌ شهره
۱-۹-۳ آزمون‌های میکروبی کارخانه‌ شهره
۱-۱۰ نتیجه‌گیری
۱-۱۱ پلان کارخانه شهره
۱-۱۲ جداول
۱-۱۳ اشکال
دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x