کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی ۵۵ ص

کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی ۵۵ ص

کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی ۵۵ ص

کارآفرینی-احداث-شرکت-ماکارونی-55-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۵۶ صفحه

 قسمتی از متن word (..DOC) : 
 

‏۱
‏طرح احداث شرکت ماکارونی
‏بسمه تعالی
‏بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی
‏ـ مقدمه
‏مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلا‏ی‏ل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه ها‏ی‏ی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ ‏سی‏است خود اتکا‏ی‏ی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ماکارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذا‏ی‏ی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ظرفیت اسمی حدود ۱۰ هزار تن در سال در حال بهره برداری است.
‏امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.
‏ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی:
‏گزارش زیر نتایج آمارگیری از کارخانجات رشته ماکارونی سازی ایران می باشد. از ۷۸ کارخانه تهیه رشته و ماکارونی که تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد کارخانجات کشور آمارگیری به عمل آمده است.
‏نتایج ‏آ‏مار گیری به عمل ‏آ‏مده شامل موارد زیر می باشد:
‏۲
‏طرح احداث شرکت ماکارونی
‏تعداد واحدها، وضع مملکت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشکالات تهیه مواد بسته بندی و اشکالات تولیدی( شامل اشکالات فنی کمبود قطعات یدکی) با بررسی که در مورد اشکالات اساسی کارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت که در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشکال اساسی وجود دارد.
‏ظرفیت اسمی کارگاههای ماک‏ارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‏‌‏ها که محاسبه شده حدود ۹۶۰۰۰۰ تن در سال به ازاء هشت ساعت کار روزانه بدست آمده است.
‏وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماکارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماکارونی در کارخانجات تولیدی میکرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و…‏ ساخته میشود و توسط متخصصان کارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.
‏۱ـ تعداد واحدها وضع مالکیت بصورت در صد کارخانجات بر مبنای تعداد در‏ ‏کل و همچنین تعداد کارکنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.
‏تعداد کل کارخانه
‏درصد دولتی و ملی شده
‏درصد خصوصی
‏درصد مختلط
‏تعداد کل کارکنان
‏داخلی
‏فصلی
‏۷۸
‏ــ
‏۱۰۰%
‏ــ
‏۱۱۲۷۰
‏۲۰۰۸
‏ـ فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی:
‏ردیف
‏نام ماده
‏نام واحد
‏میزان تولید در سال ۷۵
‏میزان تولید در سال ۷۶
‏ملاحظات
‏۳
‏طرح احداث شرکت ماکارونی
‏۱
‏۲
‏انواع ماکارونی
‏رشته
‏تن
‏تن
‏۷۵۲۲۸
‏۱۱۳‏۵۳
‏۹۶۰۰۰۰
‏۲۰۶۰۶
‏ظرفیت اسمی آمارگیری شده ۹‏۶‏۰۰۰۰ تن در سال بر اساس مقدار مواد موجود در گرمخانه طبق ‏آ‏مار موجود می باشد.
‏۴
‏طرح احداث شرکت ماکارونی
‏ـ میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی:
‏آرد مصرفی در صنایع رشته ماکارونی در بازار داخلی تأمین می شود.
‏ردیف
‏نام ماده
‏نام واحد
‏میزان تولید در سال ۷‏۵
‏میزان تولید در سال ۷۶
‏داخلی
‏خارجی
‏داخلی
‏خارجی
‏۱
‏۲
‏آرد دو صفر و ۳ صفر
‏آرد ستاره
‏تن
‏تن
‏۷‏۵۵‏۸۱
‏۱۱۰۰۰
‏ــ
‏ــ
‏۸۸۰‏۶۰۶
‏۱۰۰۰۰۰
‏ــ
‏ــ
‏جمع
‏۸‏۶۵‏۸۱
‏۹۸۰‏۶۰۶
‏ـ میزان سایر مواد اولیه کارخانجات ماکارونی:
‏ردیف
‏نام ماده
‏نام واحد
‏میزان تولید در سال ۷‏۵
‏میزان تولید در سال ۷۶
‏داخلی
‏خارجی
‏داخلی
‏خارجی
‏۱
‏۲
‏۳
‏رنگ خوراکی
‏گندم سخت ونرم
‏زرده تخم مرغ
‏تن
‏تن
‏تن
‏ــ
‏۱‏۵‏۰۰۰
‏۳۲‏%
‏ــ
‏ــ
‏ــ
‏ــ
‏۲۲‏۶‏۴۰
‏۷/۲۳%
‏ــ
‏ــ
‏ــ
‏جمع
‏۳۲/۱‏۵‏۰۰۰
‏ــ
‏۲۳/۲۲‏۶‏۴۰
‏مواد بسته بندی مورد استفاده در این صنعت کارتن و سلوفان می باشد، در زمینه کارتن اشکالی وجود ندارد و از داخل تأمین می گردد ولی سلوفان از خارج تهیه می گردد که توسط مراکز تهیه و توزیع مواد شیمیایی سلوفان طبق سهمیه بندی وزارت صنایع جهت واحد های ماکارونی تهیه می گردد.
‏ـ پراکندگی واحدهای ماکارونی در چند شهر ایران:

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x