پژوهش مدیریت سودهای غیر منتظره

پژوهش مدیریت سودهای غیر منتظره

پژوهش مدیریت سودهای غیر منتظره

پژوهش-مدیریت-سودهای-غیر-منتظرهتوضیحات:
دانلود پژوهش با موضوع مدیریت سودهای غیر منتظره،
در قالب doc و در ۳۱ صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن:
مقدمه
در این فصل به تشریح مبانی نظری و پیشینه تحقیق خواهیم پرداخت. منظور از مبانی نظری، نظریه‏ها و فرضیه‏هایی است که تبیین رابطه بین دو پدیده به صورت منطقی را فراهم می‏آورد. پیشینه تحقیق نیز شواهد تجربی و واقعی در حمایت از این روابط استدلال شده نظری را ممکن می‏سازد.
به منظور ایجاد ساختاری منطقی از قضایا و مفاهیم تئوریک در خصوص تبیین رابطه بین ترازنامه متورم و مدیریت سود واقعی و مدیریت پیش‏بینی سود، مطالب به ترتیب زیر ارائه و تشریح شده‏است: در نخستین بخش، دلایل و انگیزه‏های اصلی مدیریت برای پرداختن به اقداماتی مانند مدیریت سود از طریق اقلام تعهدی اختیاری، مدیریت سود واقعی و مدیریت پیش‏بینی‏های سود تشریح شده‏است. در بخش بعدی این فصل سه روشی که مدیران برای اجتناب از سود غیر منتظره منفی بکار میگیرند به صورت مفصل تشریح شده‏است. پس از آن، چگونگی و ترتیب بکارگیری این روش‏ها توضیح داده شده‏است.
در بخش بعدی، مفهوم بیش نمایی خالص دارایی‏های عملیاتی (ترازنامه متورم) و دلایل ایجاد این پدیده تبیین گردیده‏است. سپس پیشینه تحقیقات تجربی در این حوزه، در دو بخش پیشینه تحقیقات داخلی و پیشینه تحقیقات خارجی ارائه شده‏است. در نهایت و در بخش آخر این فصل، ضمن بکارگیری مفاهیم، نظریه‏ها و نتایج تحقیقات پیشین، فرضیه‏های تحقیق، تبیین گردیده‏اند.
۲-۲ مدیریت سودهای غیر منتظره
۲-۲-۱ انگیزه‏های مدیریت سودهای غیر منتظره
سود غیر منتظره هنگامی به وجود می‏آید که سود فصلی یا سالانه شرکت متفاوت (بالاتر یا پایین‏تر) از پیش‏بینی‏های رسمی مدیریت یا تحلیل‏گران باشد. همچنین در زمانی که انتظارات ضمنی (تلویحی) سرمایه‏گذاران در خصوص سود، با مبلغ گزارش شده توسط شرکت، متفاوت باشد نیز سود غیر منتظره به وجود می‏آید. معمولاً انتظارات سرمایه‏گذاران و پیش‏بینی‏های مدیران و تحلیل‏گران مالی بر مبنای تجربیات آنان قرار دارد که این تجربیات در سودهای فصول و سال‏های گذشته، شرایط کنونی بازار و وضعیت اقتصادی، ریشه دارد (براون ، ۱۹۹۷).
و . . .

فهرست مطالب:
۲-۱ مقدمه
۲-۲ مدیریت سودهای غیر منتظره
۲-۲-۱ انگیزه‏های مدیریت سودهای غیر منتظره
۲-۲-۲ مکانیزم‏های اجتناب از (مدیریت) سودهای غیر منتظره منفی
۲-۲-۲-۱ مدیریت سود از طریق اقلام تعهدی اختیاری
۲-۲-۲-۲ مدیریت سود واقعی
۲-۲-۲-۳ مدیریت پیش‏بینی‏ها (انتظارات)
۲-۲-۲-۴ بکارگیری مکانیزم‏های اجتناب از سود غیر منتظره منفی
۲-۳ مکمل یا جایگزین بودن مکانیزم‏های مدیریت سودهای غیر منتظره
۲-۴ ترازنامه متورم
۲-۵ پیشینه تحقیق
۲-۵-۱ پیشینه تحقیقات: خارجی
۲-۵-۲ پیشینه تحقیق: داخلی
۲-۶ خلاصه و نتیجه‏گیری: تبیین نظری فرضیه‏ها

منابع دارد

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x