پژوهش مدیریت ریسک اعتباری

پژوهش مدیریت ریسک اعتباری

پژوهش مدیریت ریسک اعتباری

پژوهش-مدیریت-ریسک-اعتباری

توضیحات:
پژوهش با موضوع مدیریت ریسک اعتباری، در قالب doc و در ۸۹ صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن:
امروزه بانکداری یکی از با اهمیت¬ترین بخش¬های اقتصاد به شمار می آید. بانک¬ها از یک طرف با سازماندهی دریافت ها و پرداخت ها امر مبادلات تجاری و بازرگانی را تسهیل می کنند و موجب گسترش بازارها می شوند واز طرف دیگر با تجهیز پس اندازهای ریز و درشت و هدایت آنها به سمت بنگاه های تولیدی زمینه¬های رشدوشکوفایی اقتصاد را فراهم می آورند(موسویان و کاوند ۱۳۸۹، ۳۵-۶۳).
از آنجائیکه رشد و توسعه اقتصادی هر کشور مستلزم انتقال مناسب منابع مالی مازاد پس اندازکنندگان به سرمایه گذاران است وجود یک بازار مالی کارآمد وگسترده که در آن منابع مالی به بهترین موقعیت های سرمایه گذاری سوق داده شود بسیار حیاتی است.
ازیک سو بیشترین حجم مبادلات کشورمان از طریق سیستم بانکی تحقق می¬یابد و کارکرد مطلوب نظام بانکداری کشور نقش تعیین کننده¬ای در بهبود فعالیت¬های اقتصادی خواهد داشت(مؤمنی و حری، ۱۳۸۹ ،۱۴۰-۱۶۰).
از سویی دیگر مطالعه برروی عوامل مؤثر بر سود آوری بانک که از ابتدای سال ۱۹۷۹ شروع شده یکی از ملزومات اولیه و پیش نیازهای اصلی برای قرار گرفتن در مسیر توسعه، تأمین و تخصیص سرمایه و منابع مالی به شکل مطلوب است (سید نورانی و همکاران ، ۱۳۹۱، ۱۱-۳۴).
بطور کلی عوامل تعیین کننده سودآوری بانک ها به دو گروه عوامل داخلی قابل کنترل مدیریت بانک و عوامل بیرونی فراتر از مدیریت بانک تفکیک شده اند. (سهریش گل و همکاران ، ۲۰۱۱ ، ۶۹-۸۷).
۲-۲-۱-۲-ضرورت بانکداری
در سراسر جهان صنعت بانکداری یکی از ارکان بسیار مهم اقتصاد هر کشور به شمار می رود و به دلیل ارائه خدمات متنوع مالی و اعتباری نقش تعیین کننده ای را در توسعه و رشد اقتصادی کشورها ایفا می کند و می توان از آن به عنوان نیروی محرکه شتاب دهنده، متعادل کننده و سامان بخش اقتصاد یادکرد. نگاهی به تاریخچه بانک موید این است که این نهادها علاوه بر نقش پول، در داد و ستدهای درونی و برونی مسئولیت مبادلات مالی وپولی را به عهده داشته و از بدو تاسیس و شکل¬گیری هم امین مردم و هم آسان کننده مبادلات پولی بوده و تاثیر بسزایی در اقتصاد داشته اند بنابراین توسعه و بهبود فعالیتهای بانکی بویژه اعطای تسهیلات به همراه نظامی کارآمد نقش عمده ای در توسعه و پیشرفت اقتصاد و صنعت بانکداری کشور خواهد داشت(اصلی،۱۳۹۰ ،۳۴-۱).
بنابراین، بانک ها از طریق خدمات مالی که آنها ارائه می دهند وابسته به پیشرفت اقتصادی هستند. نقش مداخله ای آنها گفته می شود که یک سازمان دهنده برای رشد اقتصادی باشد. عملکرد مؤثر و کارآمد صنعت بانکداری در طول زمان ها یک شاخص ثبات مالی در هر کشور است. به حدی که بانک اعتبار خود را برای عموم برای فعالیت های تولیدی افزایش می دهد که سرعت رشد اقتصادی کشور و تثبیت طولانی مدت آن را افزایش می دهد(فانسوو همکاران،۲۰۱۲،۳۸-۳۱).

فهرست مطالب:
مدیریت ریسک اعتباری
بانک و بانکداری
ضرورت بانکداری
جایگاه ریسک و بالاخص ریسک اعتباری در سیستم بانکی کشور
تاریخچه وجایگاه ریسک اعتباری در سیستم بانکی سایر کشورها
رتبه های مورداستفاده موسسات مطرح رتبه بندی
نظریه ریسک
اهمیت ریسک
روش‌های محاسباتی ریسک
اصول و مقررات کمیته بال در خصوص مدیریت ریسک
تعریف ریسک
مفهوم ریسک تسهیلات(وام ها)
مهمترین ریسک های بانکی
مفهوم ریسک اعتباری
تاثیر ریسک اعتباری بر بانک یا موسسه مالی
مدل های محاسبه ریسک اعتباری و تحلیل مدل CR+
معیارها و مدل های مورد استفاده برای رتبه بندی مشتریان
رویکرد فعلی در کشور درخصوص نرخ سود سپرده ها و تسهیلات اعطایی
و . . .

منابع دارد

دانلود فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x