پروژه کارآفرینی برآورد احداث مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰.۰۰۰ قطعه در شهرستان ورامین

پروژه کارآفرینی برآورد احداث مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰.۰۰۰ قطعه در شهرستان ورامین

پروژه کارآفرینی برآورد احداث مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰.۰۰۰ قطعه در شهرستان ورامین

پروژه کارآفرینی برآورد احداث مرغداری گوشتی به ظرفیت 10.000 قطعه در شهرستان ورامین

دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل ۴۶ کیلو بایت
تعداد صفحات ۲۰
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پروژه کارآفرینی برآورد احداث مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰.۰۰۰ قطعه در شهرستان ورامین در ۲۰ صفحه ورد قابل ویرایش

– مقدمه :

به موجب مطالبات و پژوهش های کارشناسی کارشناسان بخش تولید از نهاده های خارجی و داخلی استخراج این طرح به شرح زیر می باشد:

از بین طرحهای خدماتی، تولیدی و خدماتی- تولیدی و …، طرحهای تولیدی از ریسک پذیری بسیار بیشتری برخوردار هستند. در ضمن میزان سود یا بازگشت سرمایه طرحهای تولیدی با توجه به میزان سرمایه اولیه در کوتاه مدت نسبت به طرحهای خدماتی بسیار ناچیز است. ولی بازگشت سرمایه و سود آن در طرحهای تولیدی در درازمدت قابل مقایسه با طرحهای خدماتی می باشد. از طرف دیگر در اکثر طرحهای تولیدی حداقل سرمایه اولیه لازم جهت شروع و راه اندازی طرحها بسیار سنگین می باشد. با توجه به دلایل ذکر شده شروع اکثر طرحهای تولیدی مخصوصاً در بخش کشاورزی که به خاطر عوامل مختلف مانند آفتها و بیماریها و حوادث و بلایای طبیعی ریسک پذیری بالاتری نسبت به سایر طرحهای تولیدی صنعتی دارند، برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی بسیار مشکل است. هر چند در حال حاضر با حمایت بانک کشاورزی تسهیلات بسیار مناسبی برای شروع چنین طرحهای کشاورزی به فارغ التحصیلان پرداخت می گردد، ولی با توجه به دلایل ذکر شده در ابتدای بحث به نظر می رسد که راهکارهایی جهت به ثمر رسیدن تسهیلات اعطائی باید جستجو گردد.

در این راستا مطالعاتی جامع همراه با آزمایش عملی نتایج حاصله از مطالعات توسط متقاضی در مورد مرغداری گوشتی صورت گرفته است. در مورد مرغداری گوشتی از نظر جواز به طور کامل اشباع شده است، ولی میزان مرغ گوشتی تولید شده بسیار کمتر از ظرفیت جواز صادر شده است. زیرا اکثر مرغداری های بزرگ در مناطق آلوده قرار داشته و به علت عدم چاره جوئی صاحبین مرغداریها برای کنار آمدن با شرایط ایجاد شده، این مرغداریها یا خالی مانده اند و یا برای مصارف به غیر از مرغداری به کار می روند. و در نهایت اگر خیلی خوشبین باشیم مرغداری توسط صاحبان آن برای چند دوره اجاره داده می شود. پس میزان تولید از میزان پتانسیل به مراتب کمتر است.

در مورد مرغداری گوشتی بخش اعظم سرمایه اولیه موردنیاز به ساخت مرغداری و مهمترین قسمت آن خرید زمین موردنیاز مرغداری اختصاص می یابد. برای کاهش این سرمایه موردنیاز می توان به جای خرید زمین، از زمینهای استیجاری به مدت زمان حداقل دوره بازپرداخت و برگردانده شدن سرمایه استفاده کرد. همچنین به جای ساخت سالنهای سوله ای شکل و بسیار مقاوم می توان از سالنهای ضربی با به کار بردن مصالح کمتر استفاده کرد. تا اولاً میزان سرمایه اولیه موردنیاز به شدت کاهش یابد. و ثانیاً در طول مدت طول عمر ساختمان های احداث شده وضعیت مالی متقاضی به حدی بهبود خواهد یافت که هم به خرید زمین و هم به ساخت سالنهای جدید با تکنولوژی روز مبادرت خواهد کرد و ساختمانهای قدیمی به عنوان انبار و تاسیسات جانبی مرغداری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

– هزینه های تعمیرات و نگهداری :

در طول دوره معادل ۸ ۰۰۰ ۰۰۰ میلیون ریال می باشد.

– هزینه استهلاک:

محاسبه هزینه استهلاک:

کل سرمایه گذاری ثابت ۳۶ ۶۰۰ ۰۰۰ ریال می باشد. با در نظر گرفتن یکسال تنفس و چهار سال به منظور بازپرداخت و برگرداندن سرمایه، مدت زمان لازم جهت استهلاک ۵ سال خواهد شد. لذا میزان استهلاک طبق محاسبه زیر، چهارده میلیون وششصد و چهل هزار ریال در طول هر دوره می باشد.

۱۴ ۶۴۰ ۰۰۰= =

مواد اولیه مصرفی یا هر نوع هزینه دیگر جاری:

مواد اولیه موردنیاز در طول هر دوره معادل ۹۱ ۲۸۲ ۰۰۰ ریال و در طول یکسال معادل ۴۵۶ ۴۱۰ ۰۰۰ ریال می باشد. ولی در سرمایه اولیه هزینه مواد اولیه در طول یک دوره موردنیاز است.

۴- برآورد سرمایه گذاری طرح: (ثابت + در گردش) =

پانصد و چهل و یک میلیون ریال ۵۴۱ ۰۰۰ ۰۰۰ = ۱۷۵ ۰۰۰ ۰۰۰ + ۳۶۶ ۰۰۰ ۰۰۰

۵- درآمد طرح :

درآمد طرح با توجه به مسائل غیرقابل پیش بینی به صروت متوسط در طول یک دوره در نظر گرفته می شود که طول مدت هر دوره، ۵/۲ ماه (۷۵ روز) در نظر گرفته شده است و معادل ۲۲۵ ۰۰۰ ۰۰۰ ریال خواهد بود.

۶- محاسبه سود و زیان طرح : سود ویژه = استهلاک – هزینه های جاری – درآمد

۳۵ ۳۶۰ ۰۰۰ = ۱۴ ۶۴۰ ۰۰۰ – 175 000 000 – 225 000 000 = سود ویژه

– مشخصات طرح :

این طرح شامل ایجاد مرغداری گوشتی به ظرفیت ده هزار قطعه به مساحت m2 1000= A در یک قطعه زمین به مساحت m2 5000= A دارای مجوز مرغداری گوشتی است و در ضمن این زمین به صورت استیجاری می باشد و مدت اجاره آن ۱۰ سال می باشد. با توجه به بررسی و گردآوری آمار توسط متقاضی سود خالص دوره بر حسب شیوع بیماری یا طولانی شدن فصل سرما و نرسیدن مرغ به موقع به بازار فروش و نوسانات قیمت مرغ در هر دوره که از ابتدا تا انتها ۷۵ روز به طول می انجامد از مبلغ حداقل یک میلیون تومان تا حداکثر ۵ میلیون تومان در نوسان است. بنابراین با احتساب وجود ۵ دوره در طول یکسال و در نظر گرفتن سود متوسط سه میلیون تومان در طول یک دوره، سود سالانه آن به طور متوسط پانزده میلیون تومان است. برای کاهش ریسک بازگرداندن وام پرداختی از سوی بانک کشاورزی و با در نظر گرفتن مسائل غیرقابل پیش بینی سود متوسط سالانه را ده میلیون در نظر می گیریم. اگر یک سال اول پس از پرداخت تسهیلات از سوی بانک جهت ساخت مرغداری به عنوان تنفس در نظر گرفته شود و بازپرداخت از سال دوم بعد از اعطای تسهیلات شروع شود و با در نظر گرفتن سود و بهره بانکی برای وام متقاضی می تواند تسهیلات اعطائی را ظرف مدت چهار سال و با در نظر گرفتن یکسال تنفس ظرف مدت پنج سال به بانک کشاورزی برگرداند. با توجه به اشتغالزائی طرح که در حد خود بسیار مناسب بوده و نیز هزینه ای بابت خرید زمین پرداخت نمی شود، توصیه پذیری اقتصادی طرح و بوجود آوردن شرایط مناسب در پایان ۵ سال برای متقاضی جهت خرید زمین این طرح مقرون به صرفه بوده و توجیه اقتصادی دارد.

– سیستم گرمایش و سرمایش:

نوع سیستم عبارت است از هیتر یا چهارشاخ نیمه صنعتی

علاوه بر گرمایش پرسنل، خود طرح نیز نیاز به حرارت و رطوبت خاصی دارد. سالن مرغداری به خصوص در هفته اول چه در فصول سرد و چه در فصول گرم بایستی درجه حرارت خاصی که معادل ۳۵ درجه سانتیگراد است داشته باشد. لذا در این طرح جهت تأمین این دما از هیتر با چهارشاخهای نیمه صنعتی استفاده می کنیم و سوخت مصرفی گازوئیل بوده و مقدار ذکر شده به طور متوسط در طول یک دوره است. میزان مصرف بر حسب فصول متفاوت از ۸۰۰۰ لیتر تا ۲۰۰۰۰ لیتر در نوسان است که ما مقدار متوسط را در محاسبات ۱۴۰۰۰ لیتر در نظر گرفته ایم. کل سیستم گرمایش طبق جدول زیر برآورد هزینه گردیده است برای سیستم سرمایش فقط هواکشهای صنعتی در سالن تعبیه شده است که در جدول زیر آورده شده اند.

همکاری در فروش فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x