پاورپوینت کیفیت آب و استانداردهای آب شرب ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی

پاورپوینت کیفیت آب و استانداردهای آب شرب ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی

پاورپوینت کیفیت آب و استانداردهای آب شرب ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی

پاورپوینت-کیفیت-آب-و-استانداردهای-آب-شرب-ویژگیهای-فیزیکی-و-شیمیایی-آب-آشامیدنیلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۶ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

کیفیت آب و استانداردهای آب شرب ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی
M.A.C: Maximum Acceptable Concentration حد اکثر غلظت مطلوب: عبارت از گستره ‌ ای از غلظت عوامل موجود در آب آشامیدنی است که چنانچه آب حاوی موادی با غلظت بیشتر از آن باشد از نظر کیفیت در حد پایین ‌ تری قرار داشته اما هنوز برای آشامیدن مناسب می ‌ باشد.
M.P.C: Maximum Permissible Concentration
حد اکثر غلظت مجاز : حداکثر عوامل شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی آب آشامیدنی است که استمرار مصرف آن برای انسان زیان ‌ آور نباشد، این مقدار برمبنای متوسط مصرف آشامیدنی روزانه ۵/۲ لیتر آب برای یک انسان ۷۰ کیلوگرمی در نظر گرفته شده است .
آلاینده های اولیه : آلاینده هایی هستند که از نظر بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان اهمیت دارند.
آلاینده های ثانویه : آلاینده هایی هستندکه اثر سوء بر کیفیت ظاهری و زیبایی شناختی آب دارند.
– Primary Drinking Water Standards
کدورت، کلیفرم، آرسنیک، کادمیوم، جیوه، نیترات و نیتریت
– Secondary Drinking Water Standards
pH ، کلراید، مس، سولفات، روی، آهن، رنگ، بو

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x