پاورپوینت سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن (⭐⭐⭐)

پاورپوینت سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن (⭐⭐⭐)

پاورپوینت سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن (⭐⭐⭐)

پاورپوینت-سلامت-شیر-از-تولید-تا-مصرف-و-اهمیت-تغذیه-ای-آن-(⭐⭐⭐)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۱ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

۱
۲
سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
۳
شیر یک ماده غذایی ارزشمند
تقریبا تمامی مواد لازم برای رشد و ادامه زندگی انسان را دارا است
از مهمترین منابع پروتئین حیوانی
نقش بسیار مهمی را در تامین کلسیم، فسفر، پروتیین و ویتامین های A و D دارند.
نقش شیردر سلامت استخوان ها وبهبود ضعیت رشد
درکاهش خطر بیماری های مزمن نظیر استئوپروز، فشار خون و انواع سرطان ها نقش دارد
۴
مصرف سرانه شیر
تولید شیر کشور از ۶۳۱۶ هزار تن در سال ۱۳۸۲به ۹۵۵۶ هزار تن در سال ۱۳۸۸ افزایش یافته است
با این وجود میزان مصرف سرانه مواد لبنی در کشورمان (۹۰ کیلوگرم) در مقایسه با مصرف سرانه جهانی(۱۵۵ کیلوگرم) اختلاف قابل توجهی دارد.
بر اساس آخرین یافته های علمی در بررسی ارزش غذایی شیر و فرآورده های آن، مصرف سالیانه ۲۰۰ کیلوگرم از این ماده ارزشمند را توصیه می کنند
۵
سهم گروه شیر و فرآورده های آن در سبد غذایی خانوارهای ایرانی
به تفکیک شهر و روستا و کل کشور (اسماعیلی انستیتو تغذِیه)
درصد
روستا (گرم/نفر/روز)
درصد
شهر (گرم/نفر/روز)
درصد
کل
(گرم/نفر/روز)
۳۸
۵۱۸
۳۰
۴۱۳
۳۳
۴۵۰
غلات
۳۰
۴۰۹
۳۸
۵۲۸
۳۵
۴۸۸
میوه و سبزی
۱۰
۱۳۴
۱۰
۱۴۲
۱۰
۱۳۹
شیر و لبنیات
۸
۱۱۱
۹
۱۲۹
۹
۱۲۴
گوشت و تخم مرغ و حبوبات
۱۳
۱۷۱
۱۴
۱۸۹
۱۳
۱۸۴
سایر (قندها،
چربی ها )
۱۰۰
۱۳۴۸
۱۰۰
۱۳۸۴
۱۰۰
۱۴۰۳
کل

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x