پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

دانلود پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل pptx
حجم فایل ۴۱۲ کیلو بایت
تعداد صفحات ۲۵
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت بررسی صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر phونمک ) در ۲۵اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن :

اثر phونمک

صمغ ها

صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.

صمغ های ترشحی

صمغ های جلبکی

صمغ های دانه ای

صمغ های میکروبی

مشتقات نشاسته و سلولز

تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.

مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.

ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند

پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند

همکاری در فروش فایل  بهترین سایت فروش پاورپوینت

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x