پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت

دانلود پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت

پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت

پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل ۵۳۵ کیلو بایت
تعداد صفحات ۲۳
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت در ۲۳اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

گوشت

اصطلاح گوشت اساساً به عضله اسکلتی و چربی چسبیده بدست آمده از حیوانات تازه ذبح شده اشاره دارد . اگرچه سایر بخشها شامل اندامهای درونی برای مصرف انشان مفید هستند ، همچنین به عنوان گوشت مورد بررسی قرار میگیرند. صرفنظر از عضله اسکلتی گوشت شامل عضله های قلب عضله های صاف ملحال ، غدد لنفاوی ، اپیدرمیز،روده ها میباشد.

بافت عضله شامل ۷۵% رطوبت ، ۲۲% مایع نیتروژنی ، چربی ۱۵.۲% مواد معدنی و ۱% از برخی کربوهیدراتها ۰.۰۲-۰.۰۵% است . مایع نیتروژنی اساساً پروتین هستند که به ۳ گروه پروتین های قابل انقباض که در محلول نمک قابل کشش هستند، پروتین های قابل حل در آب و پروتین های غیر قابل حل در آب ، تشکیلات قابل انقباض شامل مقدار اصلی از پروتین ها و حاوی موسین ، استین ، ترومبوسین و تروپنین است . پروتین های قابل حل شامل میو گلبین ، هموگلبین و آنزیمها هستند و سومی پروتین های (کلاژن و الستین) هستند از بافت ارتباطی و اعضا لیپو پروتین ها سایر مایع نیتروژنی حاوی اسیدهای آمینو،پپتیدها،آمین ها ، گوانیدها،پورینها،پیر یمیدنها و ترکیبات آمونیومی هستند .

بافت گلوکژن عضلات با توجه به سن فرق می کند و شرایط حیوان در سبک از ذبح فرق میکند قند فقط ۱.% از حجم را تشکیل می دهد اسید لاکتیک،اسیدگیلیکو و اسید سیسن همچنین در عضلات موجود است بافت عضله از نظر ویتامینی از لحاظ یتامین،ریبو فلاوین،نیکتو نامید ، پیرید و کسین ، اسید نپوتیک ، بیوتین ، یانوکوبالام و مواد معدنی از قبیل پتاسیم ، سدیم ، منیزیم ، کلسیم ، آهن – روی ، فسفر و کلراید غنی هست . رنگ قرمز گوشت بخاطر میوگلوبین بوده و گوشت بخاطر نیتراتها بصورت صورتی برای مدت مدیدی باقی می ماند .

همکاری در فروش فایل  بهترین سایت فروش پاورپوینت

دانلود فایل

  • کنکور را داشته باشد.


    مزایای بسته آموزشی:
    – تدریس جامع کلیه مطالب مربوط به عناوین نامبرده
    – حل و تحلیل مثال های مهم کتاب
    – حل مسائل مهم امتحانی خارج از کتاب
    – ارائه نکات ریز و ظریف کنکوری
    – استفاده از جدول، نمودار و تصاویر آموزشی و رنگی زیبا جهت بالا رفتن کیفیت آموزش
    – قابل پخش بودن ویدئوها با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون


    ویژگی های بسته آموزشی:
    – تعداد سرفصل های تدریس شده: ۴
    – زمان آموزش: ۹۷ دقیقه
    – تعداد صفحات جزوه: ۱۰
    – حجم فایل اصلی: ۱۲۳ مگابایت


    سرفصل های آموزشی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز

    سرفصل کامل تمام دروس فصل ۵ فیزیک ۳ ریاضی و فصل ۴ فیزیک ۳ تجربی به صورت زیر است:

    القای الکتزومغناطیسی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز
    القاگرها و اثر خودالقایی
    القای متقابل- انرژی ذخیره شده در القاگر
    جریان متناوب
    مبدل ها (ترانسفورماتورها)

    جزوات و فیلم های آموزشی سایر عناوین و دروس مربوط به کتاب حاضر و سایر کتاب ها را می توانید از همین سایت دانلود کنید.
  • دانلود فایل

  • بررسی اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان
  • دانلود پاورپوینت بودجه بندی و بودجه بندی سرمایه ای و بودجه بندی جامع
  • پاورپوینت بودجه بندی و بودجه بندی سرمایه ای و بودجه بندی جامع (ورد)
  • پاورپوینت (اسلاید) خط تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان
  • پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن
  • طرح توجیهی تهیه گوشت شترمرغ
  • طرح توجیهی تولید گوشت شترمرغ
  • پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان (با ظرفیت ۳۰۰ تن در سال)
  • پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ
  • طرح توجیهی پودر گوشت
  • دانلود طرح توجیهی تهیه گوشت شترمرغ
  • تحقیق تغییرات بیوشیمیایی گوشت و نقش آنزیم ها در آن
  • مزایای مثبت گوشت ماهی (پاورپوینت )
  • پاورپوینت روش های نگهداری گوشت
  • پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن
  • You may also like...

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x