پاورپوینت بذر در زراعت (با کیفیت)

پاورپوینت بذر در زراعت (با کیفیت)

پاورپوینت بذر در زراعت (با کیفیت)

پاورپوینت-بذر-در-زراعت-(با-کیفیت)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۱۸ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
زراعت عمومی
فصل ششم
بذر در زراعت
تعریف بذر در زراعت
هر قسمتی از گیاه اعم از اندام‌های رویشی یا اندام تکثیر جنسی (دانه) که برای کشت و تولید گیاه جدید مورد استفاده قرار گیرد، در زراعت اصطلاحاً بذر (Seed) نامیده می‌شود. اکثر گیاهان زراعی بوسیله دانه تکثیر می یابند، اما برای تکثیر برخی گیاهان از اندام های رویشی مانند پیاز، غده و ساقه استفاده می شود. به طور مثال در زراعت سیب زمینی، زعفران،‌ پیاز خوراکی و نیشکر به ترتیب غده، ‌بنه (سوخ) ، پیاز و قلمه‌های ساقه این گیاهان کشت می شوند.
فصل ششم : بذر در زراعت
سلامت بذر
بذر مرغوب بذری است که سالم (کامل) باشد. چنانچه جنین، آندوسپرم و یا پوسته بذر طی عملیات برداشت محصول آسیب دیده باشند، از درصد سبز شدن آن به شدت کاسته می شود و گیاهچه های ضعیفی تولید خواهند شد. علاوه بر این بذر هایی که گیاهچه ای ضعیف تولید می کنند، در مراحل بعدی رشد نسبت به امراض، و ناملایمات محیطی حساس تر خواهند بود و این امر موجب عدم توفیق و هدر رفتن هزینه ها می شود.
فصل ششم : بذر در زراعت

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x