پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ (با کیفیت)
پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ (با کیفیت)
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۲۱ اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..pptx) :
آنزیم بری و بلانچینگ
تاریخچه نگهداری مواد غذایی
یخ زدن و نگهداری مواد غذایی با استفاده از سرما از روش های بسیار قدیمی است. در قرن ۱۹ مخلوط یخ و نمک جهت ایجاد دمای پایین تر از یخ خالص معمول گردید.
در سال ۱۹۲۰ کلارنس بردسی (clarence birdseye) تحقیقات گسترده ای در زمینه فرآیند انجماد سریع تجهیزات فرآیند های یخ زده و بسته بندی مواد غذایی منجمد انجام داد
و پس از چند سال واحدهای فریزر خانگی ابداع شد و امروزه به دلیل زندگی در جوامع صنعتی و صرفه جویی در وقت، روش انجماد کردن مواد غذایی به سرعت رو به گسترش است .
آنزیم چیست
آنزیمها ترکیباتی هستند که میتوانند سرعت واکنش را تا حدود ۱۰۷ برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی واکنش لازم برای انجام واکنش تسریع میکند و برخلاف آن انرژی فعال سازی را با جایرگزین کردن یک سد انرژی فعال سازی بزرگ با یک سد انرژی سازی کوچک پایین میآورد
. انجام سریع یک واکنش در موقعیت آزمایشگاهی به شرایط ویژهای مانند دما و فشار بالا نیاز دارد. لذا باید در یاخته که شرایط محیطی در آن کاملا ثابت است و انجام چنین واکنشهایی بسیار کند است، مکانیسمی دقیق وجود داشته باشد. این عمل بوسیله آنزیمها صورت میگیرد.