پاورپوینت آزمایشگاه بیوشیمی

دانلود پاورپوینت آزمایشگاه بیوشیمی

پاورپوینت آزمایشگاه بیوشیمی

پاورپوینت-آزمایشگاه-بیوشیمی

دانلود پاورپوینت با موضوع آزمایشگاه بیو شیمی،
در قالب ppt و در ۱۱۹ اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

کاربرد اسپکترو فتومتری در بیوشیمی
اندازه گیری غلظت یک محلول
دانسیته اپتیک یا آبسوربنس
قانون بیر لامبرت
میزان عبور یا ترا نسمیتانس
مثال در مورد جذب و عبور
نحوه درجه بندی دستگاه اسپکتروفوتومتر
روش کار و اندازه گیری جذب یک محلول
انتخاب طول موج مناسب جهت اندازه گیری جذب
روش انجام آزمایش
روش های جدا کردن مواد از یکدیگر
آزمایش قندها یا گلوسیدها:
دسته اول- منوساکاریدها
دسته دوم- الیگوساکاریدها
دسته سوم- پلی ساکاریدها
واکنش رنگی قندها
واکنش های اختصاصی قندها:
۱- واکنش مولیش
۲- واکنش بارفود (Barfoed)
۳- واکنش مور (Moor)
۴- واکنش بندیکت (Benedict)
۵- واکنش فهلینگ (Fehling)
۶- واکنش سلیوانوف (Selivanoff)
۷- واکنش بیال (Bial)
۸- واکنش تشکیل اوزازن
۹- هیدرولیز ساکارز
۱۰- واکنش ید
تعیین تیتر محلول بندیکت
تعیین مقدار قند احیا کننده
گلوکزاوری
جستجوی گلوکز و قندهای احیا کننده به روش بندیکت
تهیه معرف بندیکت برای گلوکز
جستجوی گلوکز در ادرار
لیپیدها یا چربی ها
طبقه بندی لیپیدها:
۱- اسیدهای چرب
۲- چربی های خنثی (گلیسیریدها)
۳- موم ها
۴- فسفولیپیدها
الف- گلیسروفسفولیپیده
ب-  اسفنگوفسفولیپیدها
۵ – استروئیدها
آزمایش های لیپیدها:
۱- حلالیت
۲- هیدرولیز گلیسریدها
واکنش صابون با یون کلسیم 
واکنش صابون با اسید
۳- آزمایش چربی های اشباع نشده
ب) اکسیداسیون چربی های اشباع نشده به وسیله پرمنگنات پتاسیم
ج) تشخیص چربی های اشباع شده از چربیهای اشباع نشده
۴- شناسایی گلیسرول در ترکیب یک گلیسرید
۵- روش های مختلف تشخیص گلیسرول
ب) تبدیل گلیسرول به آلدئید گلیسریک و دی هیدروکسی استن
کلسترول
شنا سایی کلسترول:
الف) آزمایش سالکوفسکی (Salkowski)
ب) آزمایش لیبرمن – بورشارد (Liebermann-Burchard)
ج) رسوب کلسترول بادیژیتونین
۷- اندیس صابونی کردن (Saponification)
کار برد عدد صابونی
۸- اندیس ید (Iodine Number)
صابونی کردن چیست؟
اندیس صابونی
اندازه گیری اندیس صابونی
مواد و محلولهای لازم
اندیس پراکسید
الف- خطای ناشی از اکسیژن
حلال مناسب برای اندازه گیری پر اکسید
ج- شرایط واکنش
محلول های لازم در اندازه گیری اندیس پراکسید
روش اندازه گیری اندیس پرکسید
اسیدهای آمینه و پروتئین ها
واکنش های اختصاصی اسیدهای آمینه:
۱- حلالیت
۲- واکنش گزانتو پروتئیک (Xanthoproteic)
۳- واکنش میلون (Millon)
۵- واکنش نین هیدرین (Ninhydrine)
روش آزمایش با نین هیدرین
۶- آزمایش اسیدهای آمینه گوگرد دار (Sulfur Test)
۷- آزمایش ساکا گوچی (Sakaguchi)
تشخیص و تعیین مقدار یک اسید آمینه به وسیله فرمل تیتراسیون
تعیین مقدار یک اسید آمینه
محاسبه مقدار میلی گرم اسید آمینه
نقطه ایزو الکتریک اسیدهای آمینه و پروتئین ها
تعریف PH ایزو الکتریک
اندازه گیری PH ایزو الکتریک کازئین
کلسترول
اصول روش اندازه گیری کلسترول در سرم
اندازه گیری دانسیته اپتیک ومحاسبه
آنزیم ها
واکنش های عمومی آنزیم:
۱- بررسی اثر درجه حرارت روی فعالیت آنزیم ها
۲- فعالیت آنزیم:
الف ) اثر غلظت آنزیم
ب) اثر غلظت سوبسترا
۳- اثر PH روی فعالیت آنزیم ها
۴- اختصاصی بودن عمل آنزیم ها
آزمایش اختصاصی بودن آنزیم ها
۵- اثر مهارکننده ها و ضد عفونی کننده ها

دانلود فایل

همکاری در فروش فایل

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x