نمونه پایان نامه بررسی راهکارهای بهینه برای تولید مناسب سیب زمینی

نمونه پایان نامه بررسی راهکارهای بهینه برای تولید مناسب سیب زمینی

نمونه پایان نامه بررسی راهکارهای بهینه برای تولید مناسب سیب زمینی

نمونه پایان نامه بررسی راهکارهای بهینه برای تولید مناسب سیب زمینی

هدف از این پایان نامه نمونه پایان نامه بررسی مراحل بهینه کاشت سیب زمینی برای تولید مناسب آن می باشد

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۷۲
حجم ۰/۳۱۵ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc

توضیحات کامل

نمونه پایان نامه رشته کشاورزی

نمونه پایان نامه بررسی راهکارهای بهینه برای تولید مناسب سیب زمینی

 
 
مقدمه
دانشمندان و کشاورزان موافقند که از لحاظ اقتصادی پرورش سیب زمینی به طورمؤفق دریک روش سالم امکان پذیراست که باروری زمین تقویت   می شود . اداره کشاورزی آمریکایی ازبرنامه آموزشی و تحقیق کشاورزی دنباله دار، یک تحلیلی ازچهار جفت مزرعه سیب زمینی آلی ومعمولی درواشنگتن راهدایت کرد. نتایج نشان داد که هزینه های متغیردرمزارع آلی به طورمتوسط ۱۲ درصد کمترازمزارع معمولی بودند. چون تولید کنندگان آلی هزینه های داده نسبتا کمی دارند ، آنها می توانند یک فصل رشد بد را با خدمات سرمایه گذاری کمترنسبت به کشاورزان معمولی ادامه دهند که راههای بسیاری برای کشاورزانی وجود دارد که سیب زمینی ها را به طور ادامه دنباله دارتولید می کنند .
 
     مهمترین مرحله در پرورش سیب زمینی ها به طور آلی یک طرح با دقت ازتناوب محصول است که چند سالی بین محصولات سیب زمینی در همان زمین فاصله می گذارد . یک تناوب خوب شامل محصولاتی است که برای آفات معمولی سیب زمینی میزبان نیستند به خوبی کودهای سبزکه مواد غذائی و ماده آلی را به خاک می افزایند . کودهای سبز محصولاتی هستند که در سراسر زمستان یا برای یک سال کامل کشت داده می شوند و سپس به خاک اضافه می گردند . بعضی محصولاتی که برای بذر یا گاه و بقایای گیاه برداشت می شوند به عنوان یک کود سبز استفاده میگردند.وقتی که یک توالی محصول مؤثر در مکان هست، آفت کش ها و کودهای شیمیائی ضروری نیستند .
 
      گندم ، ذرت و جو که به طور معمول درتناوب با سیب زمینی ها کشت داده می شوند ، میزبانهائی برای کرم فساد ریشه ( نماتد) کلمبیا به نام meloidogyne chitwoodi هستند که این آفت بطورجدی غده سیب زمینی ها را خراب می کند و آنها را غیر قابل عرضه به بازارمی نماید . نماتدها به طور اولیه توسط ضد عفونی خاک با ۱،۳- دی کلرو پروپن یا متام سدیم کنترل می شوند . برای اینکه این ضد عفونی کننده ها بر موجودات غیر هدف اثر می گذارند ، آنها بسیاری از فرآیندهای اکولوژیکی مفید خاک مثل چرخه ماده غذائی و کنترل بیولوژیکی را خراب می کنند. نماتدهای فسادکننده ریشه را می توان با پرورش محصولاتی درتناوب با سیب زمینی ها جلوگیری کرد که میزبانهائی برای نماتد ها نیستند که بیماری شناسان گیاهی در دانشگاههای ایالت ارگون و واشنگتن مارچوبه ، نخود ، تربچه ، لوبیا ، نعنا، ذرت ، ذرت شیرین را به عنوان محصولات غیرمیزبان فهرست کرده اند درهرتناوب محصول، کنترل مناسب        علف هرزمهم است چون بسیاری ازعلفهای هرز میزبانهای مناسبی برای آفت هستند.
 
 تعدادی کودهای سبز وجود دارند که وقتی به خاک اضافه می شوند باعث کنترل قابل توجه نماتد  می شوند.  تخم کلم ، علف سودانی ، خردل سفید و چاودار نه  تنها نماتدها را کنترل  می کنند ، بلکه  آنها  برای جلو گیری ازعلفهای هرزوامراضی  مثل قارچ  موجود درخاک به نام Verticillium dahliae  که باعث خشک شدن اولیه سیب زمینی می گردد بکار می روند . اینها گیاهان allelopathic هستند یعنی که آنها ترکیباتی  درخاک آزاد می سازند که برای گیاهان وجانواران خاص دیگر سمی است . اکثر محققان در یافته اند که بذر کلم سازگارترین گیاه در کنترل نماتدها و علف های هرز و افزایش بار محصول سیب زمینی است . بذر کلم دارای گلوکوسینولیت ها ست که تبدیل به ایزو تیوسیانات می شود ترکیباتی که برای این موجودات خاک سمی هستند .
همه کودهای سبز فوایدی برای خاک دارند که مواد شیمیائی را گسترش     می دهند. محصولات شبدر می تواند فرسایش ناشی ازباد یا باران خصوصا در زمستان و اوایل بهار را کاهش دهد . وقتی که کودهای سبز به خاک اضافه می گردد ، آنها مقداری ماده آلی می سازند که احیاء آب را تقویت می کند ، تراکم را کاهش می دهد و باعث می شود خاک یک زیستگاه سالم برای موجودات مفید باشد . آفات مجبورند با موجودات مفید در خاک سازگار شوند بنابراین جمعیت هایشان بعید است تا سطوح آسیب زننده افزایش یابد .
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

تولید سیب زمینی

پرورش سیب زمینی

تولید مناسب سیب زمینی

راههای بهینه کاشت سیب زمینی

 
 
 
 
فهرست مطالب
تولید سیب زمینی
مقدمه ۲
اطلاعاتی درمورد سیب زمینی ۵
انواع خاک : ۵
PH    خاک : ۵
بذر : ۶
حاصلخیز کردن وکود دهی : ۷
کاشت : ۸
کنترل آفات : ۸
برداشت و نگهداری : ۹
نیازمندیهای خاک : ۱۱
دما و رطوبت : ۱۱
تناوب : ۱۳
اصلاح و آماده سازی خاک : ۱۴
تجمع مقدار ماده آلی خاک : ۱۵
آهک دهی : ۱۶
آبیاری قطره ای برای سیب زمینی ها : ۱۶
بارور سازی ( کود دهی ) سیب زمینی : ۱۸
اهداف محصول : ۱۹
توصیه های کود : ۱۹
نیتروژن – فسفر – پتاسیم : ۱۹
درجات کود : ۲۰
دیگر مواد غذائی : ۲۱
مکان کود : ۲۱
منبع پتاس : ۲۲
Nutrient recommendation for potato. ۲۲
راهنمائی کود سیب زمینی در آیداهو ۲۴
تست نیتروژن خاک : ۲۵
فسفر : ۲۶
پتاسیم : ۲۷
گوگرد : ۲۸
مواد غذائی میکرو ( کوچک ): ۲۹
بهینه سازی یا اصلاح استفاده کود نیتروژن برای سیب زمینی ها و گندم زمستانه سفید : ۲۹
تاثیرات در سیب زمینی ها : ۳۰
تاثیرات درگندم زمستانه سفید نرم : ۳۱
رشد گیاه سیب زمینی در انگلستان : ۳۴
در انگلستان کجا گیاهان سیب زمینی تان را پرورش دهید: ۳۵
معرفی کوتاه  سیب زمینی ۳۵
کاشت بذر سیب زمینی در انگلستان : ۳۵
تهویهSDIدرسیب زمینی : ۳۷
سازندگان یا استفاده کنندگان از وسایل آبیاری قطره ای برا ی توزیع هوا بجا ی آب ۳۸
تناسب زمین برای تولید سیب زمینی آبیاری شده ۴۰
تولید سیب زمینی با کیفیت وابسته به زمانبندی آبیاری ۴۲
معیارهای زمانبندی :‌ ۴۳
استفاده از تبخیرو تعرق : ۴۳
تنظیم رطوبت خاک ۴۶
حس گرهای شبکه دانه ای: ۴۸
اهیمت توان آب خاک ۴۹
نتیجه: ۴۹
اهمیت اقتصادی کنترل آبیاری در سیستم های تولید سیب زمینی در آیداهو ۵۰
زمانبندی آبیاری : ۵۱
یکنواختی آبیاری : ۵۵
بارور سازی سیب زمینی در خاکهای آبیاری شده : ۵۷
خروج ماده غذائی توسط محصول سیب زمینی : ۵۸
تست خاک : ۵۹
تجزیه و تحلیل گیاه تست بافت : ۵۹
توصیه های کودی : ۶۰
نیتروژن ، فسفر ، پتاسیم : ۶۰
مواد غذائی ثانویه : ۶۳
مواد غذائی میکرو : ۶۴
تأثیرات آهک روی مقدار محصول سیب زمینی ، خاک و شیوع اسکپ معمولی : ۶۵
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس ۰۹۲۱۴۰۸۷۳۳۶

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x