مقاله در مورد کنترل کیفیت ۶۸ ص

مقاله در مورد کنترل کیفیت ۶۸ ص

مقاله در مورد کنترل کیفیت ۶۸ ص

مقاله-در-مورد-کنترل-کیفیت-68-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۶۵ صفحه

 قسمتی از متن word (..DOC) : 
 

‏۱
‏فصل اول : تاریخچه
‏فصل دوم : مفاهیم
‏فصل سوم: ابزارهای کنترل کیفیت آماری
‏مقدمه
‏نگرش کیفیت دارای تاریخی به در ازای عمر انسان در روی زمین است. در مفهوم خیلی ساده و ابتدایی آن انسانهای نخستین غذاها ومیوه های سالم را از ناسالم جدا می کردند و از مصرف غذاها ی‏ا میوه های ناسالم پرهیز می نمودند. به مفهومی دیگر هر فرد مدیر ومسئول کیفیت محصول انتخاب شده بود.
‏بعدها که انسان در روستا سکونت می کند قسمتی از وظیفه رویکرد کیفیت بر عهده فروشندگا‏ن‏ ‏محلی و دوره گردها قرار می گیرد. که کالاها یا محصولات سالم را به دست مصرف کن‏ندگان برسانند.
‏با گ‏س‏ترش وشکل گیری کارگاههای ابتدایی و دستی در روستاها انتظار تکرار پذیری به کارهای صنعتگران محلی شکل می گیرد و با گسترش تجارت به فراتر از مرزهای روستا، مسئله با‏ز‏رسی وکنترل صادرات شکل می گیرد. با پیدایش انقلاب صنعتی و فراگیر شدن صنعت استاند‏ارد سازی کالاهای تولیدی ومنطبق بودن کالاها مطابق با انتظارات مشتری اهمیت بیشتری می یابد. اما برای دستیابی به این مفهوم بیشتر بر بازرسی محصولات تولیدی در پایان خط تولید تاکید می شد چیزی که امروزه بعنوان بازرسی شناخته میشود نه فرآیند کیفیت.
‏در سال ۱۹۲۴ ‏وال‏تر ‏شوارت ‏ -w:A.shewart
‏ از موسسه تلفن بل ‏ -Bell
‏یک نمودار آماری به منظور بهبود ویژگیهای محصول ارائه داد. بعداً در همان ده‏ۀ‏ داج و دو مینگ‏ -H.F.Dodge8H.GRoming
‏ که هر دو باز از موسسه بل بودند مفهوم نمونه گیریهای بازرسی ۱۰۰ درصد را ارائه نمودند. در سال ۱۹۴۶ انجمن کنترل کیفیت در آمریکا شکل گرفت، این‏ سازمان از طریق مقاله ها کنفرانس ها وکلاسهای آموزشی مفهوم کنترل کیفیت را برای همه محصولات و خدمات توسعه وبهبود داد. درسال ۱۹۵۰ ادوارد ‏ر‏مینگ ‏ -w.Edwards deming
‏ ‏که مفهوم کنترل کیفیت آماری را از شوارت اقتباس کرده بوده مجموعه ای از سمینارها در مصنوعات روشهای آماری ومسئولیت کیف‏یت به مهندسین و مدیران ژاپنی ارائه نمود.
‏در سال ۱۹۵۴ ژوزف جوران ‏ -Josepn M Juran
‏ اولین سفرش را به ژاپن انجام داد و بر مسئولیت مدیریت به منظور دستیابی به کیفیت تاکید کرد.
‏۲
‏درسال ۱۹۶۰ اولیه حلقه های کنترل کیفیت به منظور دستیابی به اهداف بهبود کیفیت شکل گرفت. در همین سالها ‏تکنیکهای آماری ساده بوسیله کارگران ژاپنی به کار گرفته شد. در اواخر دهه ۱۹۷۰ و اوایل دهه ۱۹۸۰ مدیران آمریکایی سفرهای متعددی به ژاپن به منظور یادگیری معجزه ژاپنی ها در خصوص کیفیت انجام دادند هرچند بعلت آنکه آمریکاییها قبلاً نوشته های دمینگ وجوران را در خود آ‏مریکا خوانده بودند ‏این سفرها غیر ضروری و به نظر می‏رسید. با این وجود رنسانس کیفیت در محصولات و خدمات آمریکایی شروع به ظهور نمود و در اواسط دهه ۱۹۸۰ مفهوم مدیریت کیفیت جامع منتشر شد.
‏در اواخر دهه ۱۹۸۰ صنایع اتومبیل شروع به کارگیری به SPC‏ ‏ ‏ -sps=statistical process control
‏نمودند و بدنبال آ‏ن سایر صنایع شروع به بکارگیری آن نمودند.
‏ج‏ینی‏چی تاگوچی‏ Benichi tagvchi
‏ مفهوم طراحی انعطاف پذیر را معرفی نمود وموجب ظهور مفهوم طراحی آزمایشات بعنوان یک ابزار با ارزش در بهبود کیفیت گردید. در دهه ۱۹۹۰ سازمان بین المللی استاندارد (ایزو ۹۰۰۰) بعنوان یک مدل گسترده جهانی برای‏ یک سیستم کیفیت معرفی گردید. و بعداً صنایع اتومبیل سازی این مفهوم را با تأکید بر رضایتمندی مشتریان توسعه وبهبود دادند. به دنبال آن ایزو ۱۴۰۰۰ بعنوان یک مدل جهانی برای سیستمهای مدیریت زیست محیطی معرفی گردید.
‏جوران
‏۱۹۵۴
TQM
‏فیگنبام
‏۱۹۵۱
TQC
‏ایشیک‏ا‏وا
‏۱۹۵‏۰
QE
‏شوارات
‏۱۹۲۴
SQC
‏۱۴۵۶
‏تست مرغوبیت در زمان هنری مشتم
‏۱‏۱‏۰۰
‏بازرسی توسط ناظر و سرکارگر
‏بابلیها
‏۱۰۰۰م
‏توزیع و اندازه گیری کالا
‏۳۰۰۰ ق م
‏ ‏شکل ۱-۱- تاریخچه کیفیت در جهان
‏منبع : مدیریت کیفیت فرآیند تألیف محمود حاجی شریف

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x