مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره عزت نفس

مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره عزت نفس

مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره عزت نفس

مبانی-نظری-و-پیشینه-تحقیق-درباره-عزت-نفسشرح فایل
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره عزت نفس

خصوصیات محصول:

منابع فارسی و انگلیسی دارد.
ارجاع و پاورقی استاندارد دارد.
رفرنس دهی استاندارد دارد.
کاملترین در سطح اینترنت، دارای تحقیقات انجام شده در ضمینه تحقیق
گارانتی بازگشت وجه دارد.
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره عزت نفس

رمت : doc

تعداد صفحات : ۳۱

مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره عزت نفس

بخشی از متن :

عزت نفس:

عزت نفس یکی از عوامل مهم و اساسی در رشد و شکوفایی انسانهاست که در دهه های اخیر مورد توجه بسیاری از روان شناسان و پژوهشگران امور تربیتی قرار گرفته است. عزت نفس به معنای قضاوت شخص از ارزشمندی خود است و به نگرش فرد از خود دلالت می کند. افراد با بررسی نحوه ی کنار آمدن با استانداردها و ارزشهای مورد نظر خود و مقایسه ی چگونگی عملکرد خود با دیگران به این قضاوت دست می پردازند. عزت نفس چگونگی احساس خود درباره ی خود است و بر همه ی افکار، ادراکات، هیجانات، آرزوها، ارزشها و اهداف شخصی نفوذ دارد و کلید رفتار آدمی می باشد. بنابراین، عزت نفس هسته ی مرکزی ساختارهای روانشناختی فرد است که وی را در برابر اضطراب محافظت نموده و آسایش خاطر وی را فراهم می آورد. عزت نفس نقش محافظت کننده ای در مقابله با فشارهای روانی دارد که از فرد در مقابل وقایع فشار آور منفی زندگی حمایت می کند. فردی که از ارزشمندی بالایی برخوردار است، به راحتی قادر است با تهدیدها و وقایع فشارآور بیرونی بدون تجربه ی برانگیختگی منفی و از هم پاشیدگی سازمان روانی مواجه شود. عزت نفس پائین به عنوان عامل خطر برای پرخاشگری، بزهکاری، سوء مصرف مواد، افسردگی، عملکرد ضعیف تحصیلی، همسر آزاری، کودک آزاری و نظایر آن مشاهده شده است. اخیراً برخی سیاستمداران و مسئولان مدارس پیشنهاد کرده اند که مدارس و دیگر مؤسسات اجتماعی باید برنامه هایی برای ارتقای عزت نفس افراد طراحی کنند. این پیشنهاد بر این فرض استوار است که عزت نفس علت و نه معلول مشکلات اجتماعی است، مستقل از موقعیت های خاص وجود دارد و می تواند با مداخلات خارجی ارزیابی شود. بی تردید عزت نفس یکی از مهمترین و اساسی ترین جنبه های شخصیت و تعیین کننده ویژگیهای رفتاری ما است .توجه به این امر، به ویژه در مورد کودکان دارای نیازهای آموزشی ویژه و نیز کسانی که به آنها آموزش می دهند، از اهمیت خاصی برخوردار است. عزت نفس به مانند یک سرمایه ی ارزشمند حیاتی از مهمترین عوامل پیشرفت و شکوفایی استعداد و خلاقیت افراد می باشد. افراد دچار ناتوانی، به دلیل نگرشهای منفی والدین، تجارب منفی در برخورد با همسالان عادی و ناکامی های پی در پی در مدرسه به تدریج دلسرد و سرخورده شده و توالی چنین شکست ها و مشکلاتی موجب می شود که آنها نسبت به خود احساس بی ارزشی داشته باشند و در نتیجه این احساس منجر به آسیب در عزت نفس آنها شود(ولی زاده و همکاران،۱۳۷۱).

عزت نفس یک شاخص بسیار مهمی در شخصیت افراد است و به مقدار ارزشی که ما به خود نسبت می دهیم و فکر می کنیم دیگران برای ما قائل هستند، گفته می شود. قدمت تاریخی این موضوع به مباحثی که علما و فلاسفه تعلیم و تربیت در گذشته داشته اند برمی گردد. در طول صد سال گذشته بسیاری از روان شناسان این نظر را پذیرفته اند که انسان دارای یک نیاز به عزت نفس می باشد(آدلر[۱]۱۳۹۰).

بعضی از نظریه پردازان اظهار می دارند که به طور کلی ارزش گذاری نسبت به خویشتن را می توان عزت نفس نامید(آلپورت [۲]۱۹۳۷، راجرز[۳] ۱۹۵۹ ، سالیوان[۴]۱۹۵۳، طارن هورنی[۵]۱۹۳۷، جیمز[۶]۱۸۹۰،مازلو[۷] ۱۹۷۰ به نقل از بیابانگرد). بالدوین(۱۹۹۶) عزت نفس را عنصری از خود پنداره می دانند که به قضاوت ما نسبت به تواناییهای بالقوه و بالفعل دلالت دارد. فردی که عزت نفس بالایی دارد خود پذیرا و خود ارزشمند است. روانشناسان اجتماعی عزت نفس را ارزیابی مثبت و منفی از خود می دانند. به طور کلی فرض می شود عزت نفس تا حدودی باثبات است. همچنین عزت نفس به عنوان یک احساس کلی از خود ارزش و کفایت شخصی یا به عنوان احساس عمومی پذیرش خود، خوبی و احترام به خود تعریف می شود(کوپر اسمیت [۸] ۱۹۶۷، وایلی[۹] ۱۹۹۰، شهرآرای۱۳۸۷). عزت نفس یا همان خود بزرگواری یکی از خصوصیات مهم و اساسی شخصیت هر فردی را تشکیل می دهد و به طور حتم روی سایر جنبه های شخصی انسان اثر می گذارد و کمبود یا فقدان آن باعث عدم رشد سایر جنبه های شخصیت یا ناموزونی آنها خواهد شد و حتی ممکن است پایه گذار بیماریهای روانی گوناگونی مانند افسردگی، کمرویی و ترس و… شود(بیابان گرد،۱۳۷۲).

تحقیقات نشان داده است که بچه هایی که دچار ناتوانی یادگیری هستند احتمالا سیکل منفی از عزت نفس پایین را تجربه می کنند، انگیزه و پشتکارشان برای انجام تکالیف کاهش می یابد و این باعث می شودشکست بیشتری راتجربه کنند(کاور، بروکواسکی[۱۰] ۱۹۹۹، گریز[۱۱] ۱۹۹۴، گارنی[۱۲] ۱۹۸۸، به نقل از کوزن[۱۳] ۱۹۹۹).

عزت نفس درقرآن مجید :

قرآن مجید در سه مورد، همه را از آن خداوند می داند و می فرماید:

ولله العزه ولرسوله وللمومنین؛(منافقون آیه،۸)یعنی اینکه عزت،مخصوص خدا ورسول اوو مومنان است

۱- Adler

[۲] – Allport

۳ – Rogers

۴- Sullivan

۵- Horn

۶-James

۷- Maslow

[۸]- Asmet

[۹]- Veilly

۱۰ – Cover-brokovaski

۱۱ -Kris

۱۲ – Garni

۱۳-Cozon

مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره عزت نفس

منابع فارسی

احمدی، عزت ا…؛ شیخ علیزاده، سیاوش؛ شیر محمدزاده، محسن. (۱۳۸۵). بررسی آزمایشی تأثیر ورزش برسلامت روانی دانشجویان. مجله حرکت، شماره ۲۸، ۱۹-۲۹.

آرگایل، مایکل. (۱۳۸۳). روان شناسی شادی. ترجمه مسعود گوهری انارکی و همکاران. چاپ دوم. انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.

آقایی نژاد جان بابا، فرامرزی سالار، عابدی احمد. تأثیر یک دوره فعالیت منظم ورزشی بر عزت نفس دانش آموزان کم توان ذهنی آموزش پذیر. تعلیم و تربیت استثنایی. ۱۳۹۲; ۵ (۱۱۸) :۵-۱۳

ام. هی وود،کاتلین-رشد و تکامل حرکتی در طول عمر ، چاپ نهم –مترجمین : مهدی نمازی زاد ومحمدعلی اصلان خانی (۱۳۸۷) –انتشارات سمت

امیرتاش ع.، سبحانی نژاد م. و عابدی ا. (۱۳۸۵). مقایسه رشد اجتماعی دانش آموزان پسر ورزشکار و غیرورزشکار دوره راهنمایی تحصیلی. فصلنامه المپیک. ۲، ۶۱-۵۳.

امینی، ا (۱۳۹۰) ارتباط ابعاد شادکامی وکیفیت ورزش کردن دانش آموزان پسردبیرستانی. اولین همایش ملی شادکامی.

انصاری جابری، علی.(۱۳۷۴) بررسی تأثیر برنامه ورزشی طراحی شده بر میزان عزّت نفس سالمندان ساکن در مجتمع خدمات بهزیستی و معلولین و سالمندان شهید هاشمی نژاد کهریزک.پایان نامه کارشناسی ارشد رشته آموزش پرستاری. دانشگاه تربیت مدرّس، دانشکده علوم پزشکی، ۱۳۷۴

انور الخلولی ، امین – ورزش وجامعه ، چاپ دوم – مترجم حمیدرضاشیخی ( ۱۳۸۳ )- انتشارات وزارت امورخارجه

باقری، پیمان: «زنجیره اعتیاد در نوجوانان و جوانان»، نشر علم و ورزش، ۱۳۸۷

برزو سمیرا، ارسطو علی اصغر، قاسم زاده رؤیا، زاهدنژاد شهلا، حبیبی عبدالحمید، لطیفی سیدمحمود. تأثیر تمرین های ورزشی هوازی بر کیفیت زندگی سالمندان مقیم سرای سالمندان شهرستان اهواز. مجله سالمندی ایران. ۱۳۹۰، ۶ (۱۹).

بنائی،مهدی،(۱۳۸۴). ورزش واکسنی برای پیشگیری ازبیماریهاوناهنجاریها. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد

بیابانگرد، اسماعیل(۱۳۷۲). روش های افزایش عزت نفس در کودکان و نوجوانان. تهران. انتشارات انجمن اولیا و مربیان.

پاول هنری‌ماسن؛ جروم کیگان؛ مترجم:مهشید یاسایی – نشر مرکز – ۶۷۲ صفحه – وزیری – چاپ ۲ سال ۱۳۷۰

پروین، ‏ لارنس ای. روانشناسی شخصیت نظریه و تحقیق ‏ ؛ مترجمان محمدجعفر جوادی؛ پروین کدیور ‏تهران، ‎۱۳۷۹

تقوی،امید.(۱۳۸۵) . “بررسی وضعیت اجتماعی – اقتصادی وانگیزه های شرکت درورزش همگانی”، پایان نامهکارشناسی ارشد،دانشگاه گیلان.

توماس، ریموند –روانشناسی ورزشی،چاپ اول–مترجم: محمدحسین سروری (۱۳۷۰ )- انتشارات یگانه

ثالثی محسن، جوکار بهرام. اثر ورزش و فعالیت بدنی بر میزان شادی زنان یائسه . مجله سالمندی ایران. ۱۳۹۰; ۶ (۲۰)

جمشیدی، عالیه (۱۳۷۹)،”بررسی کیفیت زندگی کاری کارکنان مراکز توانبخشی روزانه دولتی بهزیستی استان تهران” پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی.

خوارزمی،ش(۱۳۸۶)،کیفیت زندگی وانقلاب دیجیتال. درج دروب گاه آینده نگر به نشانی www.Ayandehnegar.org :

خیرجو اسماعیل، احدی حسن، جمهری فرهاد(۱۳۹۱). مقایسۀ سبک زندگی ارتقاءدهنده سلامت در بیماران زن مبتلا به آرتریت روماتوئید با زنان سالم و ارتباط آن با عوامل جمعیت‌شناختی.دانش و پژووهش در روان شناسی. ۱. ۱۳۹۱; ۱۳ (۵۰) :۶-۶

ذوالفقاری منش،خشایار. ۱۳۸۱. فصلنامه طب ورزشی. سال هفتم. شماره ۷۸

رمضانی نژاد،رحیم(۱۳۸۹)مقایسه کیفیت زندگی افرادشرکت کننده وغیرشرکت کننده درورزش همگانی. “تربیت بدنی و مدیریت ورزشی ” زمستان ۱۳۸۹ – شماره ۷ (علمی-پژوهشی). (۱۸ صفحه – از ۹۳ تا ۱۱۰)

س . رابرتس ،گلین و س .اسپسنک ،کوئن و ل . پمبرتن،سینتال-روانشناسی ورزشی ، چاپ اول- مترجمین: محمد کاظم واعظ موسوی و معصومه شجایی(۱۳۸۲) –انتشارات رشد

سلطانی شال رضا، آقا محمدیان شعرباف حمید رضا، غنایی چمن آباد علی. اثربخشی ورزش بر سلامت عمومی، کیفیت خواب و کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین. ۱۳۹۲; ۱۷ (۴) :۳۹-۴۶.

شاملو،سعید،(۱۳۷۲).بهداشت روان،ویرایش دوم،تهران،انتشارات رشد.

شکوهی مقدم سولماز ، زیوری رحمان محمود ، لسانی مهدی ، بررسی نقش ورزش در سلامت روان و شادکامی دانش آموزان مقطع متوسطه شهر کرمان. فصلنامه سلامت و روان شناسی ، شماره ۳، پاییز ۱۳۹۰.

شمس، ثریا. (۱۳۸۳)بررسی اثربخشی روش های القای خلق شامل تصویرسازی مثبت، خواندن جملات مثبت و ایجاد حالت خندان در افزایش میزان شادمانی دانش آموزان دوره متوسطه شهر اصفهان. گزارش تحقیق. اصفهان: وزارت آموزش و پرورش.

شیرسوار محمدحسن، امیرتاش علی محمد، جلالی شهین، کوشان محسن، کیوانلو فهیمه، سیداحمدی محمد. مقایسه اثربخشی دو روش بازتوانی همراه با ورزش و بدون ورزش بر کیفیت زندگی و عزت نفس افراد معتاد. ۱. ۱۳۹۲; ۲۰ (۳) :۲۹۲-۳۰۱

صدیق،سلمان(۱۳۸۵). “بررسی سبک زندگی دانش آموزان ورزشکارو غیرورزشکار شهررشت”. پایان نامهکارشناسی ارشد،دانشگاه گیلان

عابدی ، محمد رضا .( ۱۳۸۳) ، شادی در خانواده ، تهران ، انتشارات مطالعه خانواده ، چاپ اول.

عبدالهی،ف.محمدپور،ع.(۱۳۸۵).بررسی کیفیت زندگی سالمندان مقیم درمنزل وسرای سالمندان در شهرستان ساری درسال۱۳۸۴.دومین کنگره سراسری آسیب شناسی خانواده درایران دانشکده شهید بهشتی،پژوهشکده خانواده.

عبدلی ، بهروز ( ۱۳۸۶ ) –مبانی روانی واجتماعی تربیت بدنی وورزش،چاپ دوم–انتشارات بامدادکتاب

عزیز آبادی فراهانی ، ابوالفضل ( ۱۳۷۳ ) –تربیت بدنی عمومی(۲) ،چاپ هشتم–تهران،انتشارات دانشگاه پیام نور

علی پور، احمد؛ نوربالا ، علی. (۱۳۷۸) ، بررسی مقدماتی پایایی و روایی پرسشنامه شادکامی آکسفورد در دانشجویان دانشگاه تهران، فصلنامه اندیشه و رفتار، سال پنجم ، شماره ۱و۲.

فروم، اریک. (۱۳۷۵). هنر عشق ورزیدن. ترجمه عزت الله فولادوند. انتشارات مروارید، چاپ پنجم. تهران.

قاسم پور عبدالله، جودت حیدر، سلیمانی معصومه، ژاله شعبانلو کیومرث. شادکامی به عنوان پیشگوی بهزیستی روانشناختی دانش‌آموزان پسر ورزشکار. تازه‌های علوم کاربردی ورزش. ۱۳۹۲; ۱ (۲) :۲۵-۳۲.

کار، آ. (۱۳۸۵). روان شناسی مثبت. ترجمه پاشاشریفی، تجفی زند، چاپ اول، تهران:انتشارات سخن.

کوشافر ، علی اصغر (۱۳۸۱) –اصول ومبانی تربیت بدنی،چاپ اول–انتشارات دانشگاه آزاداسلامی تبریز

کوئن،بروس – درآمدی برجامعه شناسی،چاپ سیزدهم مترجم: محسن ثلاثی(۱۳۸۶) –انتشارات توتیا

کارلسون، نیل آر.روان‌شناسی فیزیولوژیک.ترجمهیدکترمهردادپژهان. ارکان دانش. تهران.۱۳۸۰

کشاورز،امیر.بررسی رابطه بین شادکامی، جزمیت-انعطاف پذیری و ویژگی های جمعیت شناختی در مردم شهر اصفهان،(۱۳۸۴) ،پایان نامه کارشناسی ارشد.

کوزه چیان هاشم، نوروزی رسول، سیدحسینی مرادی، حدیث. مقایسۀ عزت نفس و رضایت از زندگی دانشجویان ورزشکار و غیرورزشکار دانشگاه تربیت مدرس مطالعات مدیریت ورزشی (پژوهشکده تربیت بدنی) تابستان ۱۳۹۱ شماره ۱۴

گائینی ، عباس و رجبی حمید (۱۳۸۶) –آمادگی جسمانی،چاپ چهارم–انتشارات سمت

گودرزی،محمود؛ حمایت طلب،رسول. مقایسه عوامل مربوط به شادکامی بین ورزشکاران رشته های انفرادی و تیمی دانشگاه تهران .پژوهش در علوم ورزشی. پژوهش در علوم ورزشی » تابستان ۱۳۸۶ – شماره ۱۵ (علمی-پژوهشی). (۱۰ صفحه – از ۵۷ تا ۶۶)

مکی ماتیو، مترجم: مهرناز شهر آرای، رشد و افزایش عزت نفس، تهران، نشر آسیم،چاپ اول،۱۳۸۷، تهران.

ملکی،ب؛محمد زاده،ح؛سید عامری،م؛زمانی ثانی،ج.(۱۳۹۰).بررسی رابطه عزت نفس و انگیزش پیشرفت در ورزشکاران موفق و ناموفق استان آذربایجان غربی.پژوهش در علوم توانبخشی،سال هفتم،شماره۱

منشئی،غلامرضا(۱۳۷۶)- روانشناسی تندرستی، چاپ اول- انتشارات غزل

نائینیان ، م. ر. شعیری، م. ر. ، روشن، ر. صیدمحمدی، ک. و خامی، ز. (۱۳۸۴). مطالعه برخی ویژگی‌های روان سنجی پرسشنامه کیفیت زندگی(QOL) . دوماهنامه علمی – پژوهشی دانشور رفتار. دانشگاه شاهد. سال دوازدهم، دوره جدید، شماره ۱۳.

نشاط دوست، حمید طاهر(۱۳۸۸)،تعیین عوامل موثر در شادکامی کارکنان فولاد مبارکه، مجله علمی پژوهشی دانشگاه اصفهان، سال بیستم، شماره پیاپی ۳۳،بهار.

نصری، صادق(۱۳۸۹) فواید روان شناختی فعالیت جسمانی، بهمن ماه ۱۳۸۹، آکادمی ملی المپیک.

نصیری، حبیب‌اله و جوکار، بهرام. (۱۳۸۵). معناداری زندگی، امید، رضایت از زندگی و سلامت روان در زنان. مجله پژوهش زنان. دوره ۶، شماره ۲، ۱۷۶-۱۵۷

نور بخش،پ:ضرغامی،م:حسنی،س(۱۳۸۴).مقایسه جهت گیری ورزشی دانشجویان دختر و پسر ورزشکار رشته های انفرادی و گروهی شرکت کننده در هفتمین المپیاد ورزشی و رابطۀ آن با انگیزه های رقابتی.حرکت.شماره ۳.ص ص ۱۲۱-۱۰۳.

نوری، ع(۱۳۹۰)بررسی رابطه بین کیفیت زندگی مرتبط باتندرستی با سطح فعالیت بدنی شرکت کنندگان درورزش همگانی شهرگرگان[ نخستین همایش ملی دستاوردها ی جدیدعلمی درتوسعه ورزش). گرگان

نیازی. م (۱۳۹۰). ارتباط بین سلامت روانی وشادکامی زنان شرکت کننده درورزش همگانی. همایش منطقه ای سلامت زنان.

نیازی،سیدمحمد. (۱۳۸۶). “بررسی وضعیت سلامت عمومی افرادشرکت کننده وغیرشرکت کننده در ورزش همگانی”. پایان نامهکارشناسی ارشد،دانشگاه شمال

هاشمی جواهری سید علی اکبر، محمد رحیمی ناصر، سید احمدی محمد، کیوانلو فهیمه. بررسی تاثیر یک دوره تمرینات منظم ورزشی در آب بر کیفیت زندگی مردان سالمند.فصلنامه رستمینه. ۱. ۱۳۹۰; ۳ (۴) :۶۷-۷۸.

ولی زاده محمد و همکاران(۱۳۸۷)”فلسفه یوگ” ،انتشارات زرقلم ، چاپ سوم ،تهران

ویلمور، اچ . ، جک و ال . کاستیل ، دیوید –فیزیولوژی ورزشی وفعالیت های بدنی،چاپ ششم- مترجمین : مینامعینی؛فرهادرحمانی نیا؛حمیدرجبی؛حمیدآقا علی نژادوفاطمه اسلامی (۱۳۸۶)-انتشارات مبتکران پیشروان .

یزدانی،فضلاله. آزاد،حسین(۱۳۸۲) ،بررسی رابطه بین نگرش دینی،سبک مقابلهای وشادکامی دردختران وپسران دبیرستانی اصفهانی. مجله دانش وپژوهش درعلوم تربیتی. ش(۵) ۷۸-۸۶.

یعقوبی حمید، برادران مجید. همبسته های سلامت روانی: شادکامی، ورزش و هوش هیجانی. پژوهش های نوین روانشناختی تبریز سال ششم پاییز ۱۳۹۰ شماره ۲۳

مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره عزت نفس

نابع لاتین :

Aglamiş B1, Toraman NF, Yaman H. Change of quality of life due to exercise training in knee osteoarthritis: SF-36 and WOMAC.J Back Musculoskelet Rehabil. 2009;22(1):43-5, 47-8, 46. doi: 10.3233/BMR-2009-0219.

American Heart Association (AHA) (2001). Heart and Stroke Facts. New York: American Heart Publication.

Argyle,m,martin,m,lu,l.(1995).testing for stress and happiness:the role of social and cognitive factors. In c.d.spielberger and i.g.sarason(eds),stress and emotion (pp.173-87).washington:taylor and francis.

Baghiani Moghadam MH, Ehrampoush MH. The principles of health. 1st ed. Yazd: Gheragh-e- danesh and Albab .pub; 2003.

Bahrke, M.S., & Morgan, W.P. (1978). Anxiety reduction following exercise and mediation cognitive therapy and research. 2, 323-333.

Baldwin, M. W.; Sinclair, L. (1996). “Self-esteem and ‘if…then’ contingencies of interpersonal acceptance”. Journal of Personality and Social Psychology 71 (6): 1130–۱۱۴۱.

Bandura, A. (1998). Health promotion from the perspective of social cognitive theory. Psychology & Health, 13, 623–۶۴۹.

Ben Macconville,”Revealed: nine ways to find your inner happiness”,www.the costman.co.uk/inde:126272003.2003.

Ben Mcconville ; “Revealed: nine ways to find your inner happiness” , www.thecostman.co.uk/inde.cfm?id: 126272003. 2003.

Besharat MA, Abbasi QR, Shojaoldin S. The relationship between self-esteem and sport achievement amangfootball and wrestling athletes. University of Tehran Electronic Journals, Harakat 2002; 12: 31-44.

Biddel, S. J. H., Boutcher S.H. & Fox K.R. (2000) Physical activity and psychological well-being.

Biddle, S., & Mutrie, N. (1991). Psychology of physical activity and exercise. London: Springer –Verlage.

Boyd KR, Hrycaiko DW. The effect of physical activity intervention package on the self-esteem of pre-adolescent and adolescent females. Adolescence 1997; 32(127): 693-708.

Boyd KR, Hrycaiko DW. The effect of physical activity intervention package on the self-esteem of pre-adolescent and adolescent females. Adolescence 1997; 32(127): 693-708.

Bruin de , Woertman L , C. Bakker F, Oudejans R.(2009). Weight-Related Sport Motives and Girls’ Body Image, Weight Control Behaviors, and Self-Esteem. Sex Roles Volume 60, Numbers 9-10.

Carr, Alan.,( 2003). Positive Psychology .Handbook of psychology. New York : runner-Routledge Press.

Catherine De Maeyer,corresponding author Paul Beckers, Christiaan J. Vrints, and Viviane M. Conraads(2012)Exercise training in chronic heart failure. Ther Adv Chronic Dis. May 2013; 4(3): 105–۱۱۷. doi: 10.1177/2040622313480382.

Chadwick Jon, Tanni Grey Thompson (2005), “Physical activity strategy

Charkazi A, Koochaki GM, Shahnazi H, Ekrami Z, Bahador E. Lifestyle of teachers working in Gorgan City in.2009. J Health Syst Res 2009; 6(3): 522-31.

Cheng S. & Chan A. (2005). Measuring psychological well-being in the Chinese. Personality and Individual Differences. 38, 1307-1316.

Clapp, et al. “Acute effects of thirty minutes of high intensity intermittent exercise on patients with chronic fatigue syndrome”, Physical therapy, 1999. 79:8, pp:749-756.

Cohen & L. Syme. Social support and health. Orlando, FL: Academic Press.

Coopersmith, S. (1967). The Antecedents of Self-Esteem. New York: W. H. Freeman

Coopersmith, S. (1967).The antecedents of self-esteem. San Francisco: W. H. Freeman & Co.

Costa,p.t.mccrae,r.r.(1980).influence of extraversion and neuroticism on subjective well-being :happy and unhappy people. Journal of personality and social psychology,38,668-678.

Costanza, R., Fisher, B., Ali, S. & et a1. (2007). Quality of life: an approach integrating opportunities, human needs and subjective well- being. Ecological economics 61, 267-276.

Cox, Richard H. Sport psychology concepts and application MC, fifth edition 2002; (128, 129, 180, 181).

David Leonhardt. “Investing as a sport? Money doesnot generally buy happiness”, www. Power stress managment. com /articale.asp.section-id=4,article=80, 2002.

Deeneve,k,m&cooper,h.m.(1998).the happy personality : a metaanalysis of 137 personality trits and subjective well-being. Psychology bulletin,124,197-229.

Didie E R., Kuniega-Pietrzak T, Phillips K A.(2010) Body image in patients with body dysmorphic disorder: Evaluations of and investment in appearance, health/illness, and fitness Body Image.Volume7,Issue1,Pages66-69.

Diener, E., & Diener, C. (1996). Most people are happy, Psychological science. 7, 181-185.

Diener , E., Suh, E., Oishi, S. (1997). Recent finding on subjective well-being . Indian Journal of clinical Psychology.

Diener,E.,Lucas,R.E & Oishi,S.(2002). Subjective well – being. Journal of clinical psychology.24,25-41.

Dilorenzo, et al. “Long-term effects of aerobic exercise on psychological outcomes” preventive Medicine 1999,28,pp: 75-85.

Edington , N. , Shuman , R. (2004).Subjective well-being .Presented by continuity.Psychology Education,61,282-312.

Elavsky S, McAuley E, Motl RW, Konopack JF, Marquez DX, Hu L, Jerome GJ, Diener E. Physical activity enhances long-term quality of life in older adults: efficacy, esteem, and affective influences. Ann Behavior Med. 2006 Oct; 30(2):138-45.

Fava,G.A., Fatanelli,C., lazzaro,M., conti,S.,& Grandi, S. (1998).Well-being therapy a novel psychotherapeutic approach for residual symptoms of affective disorders. Psychological Medicine,28,475-480.

Fei Zheng, Xianju Zhou, Changjong Moon, Hongbing Wang. Regulation of brain-derived neurotrophic factorexpression in neurons Int J Physiol Pathophysiol Pharmacol 2012;4(4):188-200

Findlay LC, Bowker A. The link between competitive sport participation and self-concept in early adolescence: aconsideration of gender and sport orientation. J Youth Adolesc 2009; 38(1): 29-40.

Fontine, K.R. (2007). Physical activity improves mental health. Journal of Physicians and Sports Medicine, 28:10.

Fox, K. R. (2000a) Physical activity and mental health promotion: the natural partnership. International Journal of Mental Health Promotion., 2, 4-12 (38ref).

Frisch, Ml, B. (2006) .Quality of life Therpy, New Jersey: John Wiley &sons pres.

Ghafari F, Fatokian Z, Mazloom SR. The Effects of Croups Regular Training on Self-esteem in nurse student.Medical Sciences Babol University Journals 2007; 9(1): 52-7.

Giacobbi, P.R., Jr., Hausenblas, H.A., & Frye, N.E. (2005). A naturalistic assessment of the relationship between personality, daily life events, leisure-time exercise, and mood. Psychology of Sports and Exercise, 6, 67-81.

Graft , II, Lander, DM , The effect of exercise clinical depression resultingfrom mental illness :meta analysis , J Sport and Exercise Psychol , 2000 ,20,339–۳۵۷.

Greenberg, J., Solomon, S., Pyszczynski, T., Rosenblatt, A., Burling, J.,Lyon, D., & Simon, L. (1992). Assessing the terror managementanalysis of self-esteem: Converging evidence of an anxiety-bufferingfunction. Journal of Personality and Social Psychology, 63, 913-922.

Gucciardi, D., Gordon, S., & Dimmock, J. (2009). Towards an Understanding of Mental Toughness in American Football. Journal of Applied Sport Psychology, 20(3), 261-281

Gucciardi, Daniel F., Gordon, Sandy., & Dimmock, James A. (2009). Developmental and preliminary validation of a mental toughness inventory for Australian football. Psychology of Sport and Exercise, 10, 201-209.

Gutierrez,j,l,g,Jimenez,b,m,Hernandez,e,g,Puente,l.p.(2005).personality and subjective well-being : big five correlated and demographic variables. Personality and individual differences,38,1561-1569.

Hajiran, H. (2006). Toward a quality of life theory: Netdomestic product of happiness. Dictators Research, 75, 31-43.

Harper, J.M., Schaalye, B.G., & Sandberg, J.G. (2000).Daily hassles, intimacy and marital quality in later life marriages. The American Journal of FamilyTherapy, 28, 1-18, 3.

Hayes,N,&Joseph.S.(2002).Big 5 correlates of three measures of subjective well-being.personality and individual differences.34,723-727.

Hayes,s.d.,crocker,p.r.e,Kowalski,k.c.gender differences in physical self_ perception,global self_ esteem and physical activity: evaluation of the physica self_perception profile model. Journal of sport behavior,(1999).vol.22,no.1.

Headey,b&wearing,a.(1992).understanding happiness:a theory of subjective well-being .melbourne,Australia:Longman Cheshire.

Hills,p&argyle,m.(2001).happeness,introversion-extroversion-extraversion and happy introvert. Personality and individual difference,30,595-608.issues and perspective.Londen:Nelson Thorenes.

Howard, G. S. (1999). Sport psychology. The sport psychologist. 8: 262-270.

Hughes, c., Hawange, B. K., J. E., Eisenman, L., et al. (1995). Quality of life is applied research: A review and analyses of emrical measures. American journal of mental retardation, 99,623-641.

Ireson, J., Hallam, S. (2009). Academic self-concepts in adolescence: Relations with achievement and ability grouping in schools. Learning and Instruction, n 19 , 201-213.

Karnofsky, D. A. & Burchenal, 1. H. (1949). The clinical evaluation quality of life chemotherapeutic agents in corner. New York: Columbia university press.

Kasghing H, Krautgartner M, Sartorius N, Gaebel W, Lopez JJ, Maj M, Quality of life: a new dimension in mentalhealth care, Psychiatry in society, Wiley, 2002, 171-85.

Ketchian, Lionel (2006). Your keys to Happiness PK @ aol. com. The website www. Happiness club. Com.

Kirkcaldy B.D , Shephard R. J. , Siefen R. G.(2002). The relationship between physical activity and self-image and problem behaviour among adolescents. Soc Psychiatry Psychiatr Epidemiol 37: 544–۵۵۰. DOI 10.1007/s00127-002-0554-7.

Knapen J, Vermeersch J, Van Coppenolle H, Cuykx V, Pieters G, Peuskens J (2007) The physical self-concept in patients with depressive and anxiety disorders 14(1): 31–۶.

Kolt, , G. Schofield, N. Kerse, N. Garrett and I. Ashton. Healthy steps: The effect of a primary care physical activity program on quality of life in low-active older adults. Journal of Science and Medicine in Sport. 2010, 12, 227-236.

Kraut, R. (1979). Two conceptions of happiness. Philosophical Review, 87, 167-196.

Kubota Y, Sasaki S. Aerobic exercise and self-esteem in children. J Behav Med 2002; 24(12): 127-35.

Landers, D.M. (2005). The influence of exercise on mental health. http://www. Fitness. gov/mentalhealth.htm.

Landers, D.M., Petruzzello, S.J. (1994). Physical activity fitness and anxiety, Champaign. IL: Human Kinetics Publishers.

Larsen,Randy J.,&Diener,Edward. (1987). Affect intensity as an individualdifference characteristic: Areview. Journal of Research in Personality, 21, 1–۳۹.

Laurin, D. et al. (2001) Physical activity and riskof cognitive impairment and dementia in elderlypersons. Arch. Neurol. 58, 498–۵۰۴.

Lee C, Russell A. Effect of physical activity on well-being among older Australian women: Cross- Sectional and longitudinal analyses J psychosis Res 2003; 54(2): 155-160.

Levy, S. S., & Levy, V. (2005). The exercise and self- esteem model in adult woman, the inclusion of physical acceptance. Personality of Sport and exercise, 6(5): 571-584.

Lewis GD, Shah R, Shahzad K, Camuso JM, Pappagianopoulos PP, Hung J, Tawakol A, Gerszten RE,Systrom DM, Bloch KD, Semigran MJ.Sildenafil improves exercise capacity and quality of life in patients with systolic heart failure and secondary pulmonary hypertension.Circulation. 2007 Oct 2;116(14):1555-62. Epub 2007 Sep 4.

Lmbert, M. & Naber, D. (2004). Current issues in schizophdria: over view of patients acceptability, functioning capacity and quality of life. eNS drugs (suppI2).18,5-17

Lowther.J. Lane.A. &Lane. H. (2002). Self-Efficacy and Psychological Skills during the Amputee Soccer World Cup, the Online Journal of Sport Psychology, August 2002 Volume 4, Issue 2.

Lykken,d&tellegen,a.(1996).happinessis a stochastic phenomenon.psychology science,7,180-189.

Lyumbomirsky, S. Sheldon, K. M. (2005). Achieving sustainable new happiness: Prospects, practice and prescriptions. in P.A., Linley, & S. Joseph. Positive psychology.

Mac. Donald, D.G., and Hodgdon, J.A. (1991). “The psychological effects of aerobic fitness training: research and theory”. New York, springer – verlag.

Magnus, K.; Diener, E.(1991)A Longitudinal Analysis of Personality, Life Events, and Subjective Well-Being. 63rd Annual Meeting of the Midwestern Psychological Association, 1991, Chicago, USA.

Martinsen , Egil ,W & et al, Comparing aerobic with nonaerobic forms ofexercise in the treatment of clinical depression , Comprehensive Psychiatry ,Volume 30,Issue 4, 2004,Pages324 –۳۳۳.

Martinsen EW. Physical activity in the prevention and treatment of anxiety and depression. Nord J Psychiat 2008: 62 Suppl 47: 25-9.

Maslow, A. H. (1970). Motivation and personality. New York, Harper & Row, 2nd Edition, (First Edition 1954).

McAuley E, Elavsky S, Motl RW, Konopack JF, Hu L, Marquez DX. Physical activity, self-efficacy, and self-esteem: longitudinal relationships in older adults. Journal of Gerontology Behavior Psychology Science. 2005, 60(5):P268-75.

مبانی نظری و پیشینه تحقیق درباره عزت نفس

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x