طراحی داخل رستوران شرکت عمران عرصه مهر معماری ۷۸ ص

طراحی داخل رستوران شرکت عمران عرصه مهر معماری ۷۸ ص

طراحی داخل رستوران شرکت عمران عرصه مهر معماری ۷۸ ص

طراحی-داخل-رستوران--شرکت-عمران-عرصه-مهر--معماری-78-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۸۰ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏دانشگاه آزاد اسلامی واحد قیامدشت (تهران شرق)
‏رشته:
‏نقشه کشی ـ معماری
‏مقطع:
‏کاردانی
‏گزارش کارآموزی
‏موضوع:
‏طراحی داخل رستوران
‏و سرپرست کارآموزی مربوطه به منظور بررسی و اتخاذ تصمیم در مورد نحوه ادامه کار دانشجو گردیده و در این جلسه که با حضور نماینده‏‌‏ای از معاونت آموزشی دانشگاه تشکیل می‏‌‏شود بسته به موارد تخلف و اشکالات پیش آمده در حین کار، اخطار کتبی و درج در پرونده تا مردود شمردن واحد کارآموزی برای دانشجو می‏‌‏توان تصمیم اتخاذ نمود. تصمیمات این جلسه اکثریت آراء لازم الاجرا خواهد بود.
‏ب) مواردی که باید در نوشتن گزارش کارآموزی مورد توجه قرار گیرد:
‏۱) کلیه گزارشات کارآموزی می‏‌‏بایست با Word XP 2000 – ۲۰۰۳‏ ‏و در صفحه A4‏ و یک رو تایپ گردد. تعداد صفحات آن بین ۳۰ تا ۵۰ صفحه باشد. فاصله خطوط معادل ۱ سانتی‏‌‏متر، حاشیه سمت راست و چپ ۵/۲ سانتی‏‌‏متر و حاشیه بالا و پایین ۲ سانتی‏‌‏متر باشد. شماره صفحه در پایین صفحه و به فاصله ۵/۱ سانتی
‏‌‏متر از لبه کاغذ و در وسط متن قرار گیرد.
‏۲) طرح روی جلد گزارش کارآموزی صحافی شده مطابق فرم پیوست و زرکوب باشد. (با آرم دانشگاه آزاد)
‏(توجه): موضوع کارآموزی با تصویب استاد راهنما و سرپرست کارآموزی در واحد صنعتی تعیین می‏‌‏گردد.
‏۳) صفحه اول: آیه مبارکه بسم‏‌‏الله الرحمن الرحیم بصورت درشت نوشته شود.
‏۴) صفحه دوم: مانند فرم پیوست باشد. (بدون آرم دانشگاه)
‏۵) صفحه سوم: در صورت لزوم به سپاسگزاری و تقدیم اختصاص داده شود.
‏۶) صفحه چهارم: فهرست مطالب، اشکال و جداول با ذکر صفحات نوشته شود.
‏۷) صفحه پنجم: چکیده
‏۸) از صفحه ششم به بعد:
‏فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی شامل:
‏۱ـ تاریخچه سازمان
‏۲ـ نمودار سازمانی و تشکیلات
‏۳ـ نوع محصولات تولیدی یا خدمات
‏۴ـ شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی
‏نکته: حداقل یک ششم زمان کارآموزی باید به بررسی موارد فوق اختصاص یابد.
‏فصل دوم: ارزیابی بخش‏‌‏های مرتبط با رشته علمی دانشجو شامل:
‏۱ـ موقعیت رشته دانشجو در واحد صنعتی با بررسی جزئیات سازمانی رشته دانشجو در واحد صنعتی
‏۲ـ بررسی شرح وظایف رشته دانشجو در واحد صنعتی
‏۳ـ امور جاری در دست اقدام
‏۴ـ برنامه‏‌‏های آینده
‏۵ـ تکنیک‏‌‏هایی که توسط رشته موردنظر در واحد صنعتی بکار می‏‌‏رود.
‏۶ـ سایر مواردی که توسط استاد کارآموزی مشخص می‏‌‏گردد.
‏نکته: حداقل دو ششم زمان کارآموزی باید به بررسی موارد فوق اختصاص یابد.

‏فصل سوم: آزمون آموخته‏‌‏ها و نتایج
‏در این مرحله که با تصویب استاد کارآموزی و سرپرست در واحد صنعتی صورت می‏‌‏پذیرد و حداقل سه ششم زمان کارآموزی را به خود اختصاص می‏‌‏دهد، دانشجو بیشتر به محیط کار رشته ‏عملی خود پرداخته و آموخته‏‌‏های خود را عمل می‏‌‏آزماید و به تحلیل و بررسی عمیق‏‌‏تری در مورد مکان و موضوع کارآموزی پرداخته و پیشنهادهایی را برای بهبود وضعیت ارائه می‏‌‏دهد. لازم به ذکر است که دانشجو باید از هر نوع اقدام مستقیم در خط تولید یا سیستم جداً خودداری نماید.
‏۹) صفحه آخر: محتوی کلیه منابع مورد استفاده و نام اشخاصی باشد که راهنمائیهای لازم را معمول داشته‏‌‏اند. (به ترتیب حروف اول نام خانوادگی نگارندگان آنها و ابتدا منابع فارسی و سپس منابع لاتین نوشته شود)
‏۱۰) پیوستها
‏۱۱) الصاق فرم‏‌‏های شماره ۱ و ۲ و ۳
‏۱۲) فرم نوشتن باید مطابق آئین نگارش فارسی باشد. پاراگراف‏‌‏ها و جمله‏‌‏ها مشخص و دارای ارتباط مناسب بوده و تقسیم‏‌‏بندی بخش‏‌‏ها و فصل‏‌‏ها و زیرفصل‏‌‏ها به طور منطقی باشد.
‏۱۳) جهت طبقه‏‌‏بندی و تشخیص سریع‏‌‏تر گزارش کارها لازم است دانشجو متناسب با رشته خود و با توجه به جدول زیر به انتخاب رنگ جلد گزارش کارآموزی اقدام نماید.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x