دانلود مقاله در مورد طرح بسته‌بندی خرما

دانلود مقاله در مورد طرح بسته‌بندی خرما

دانلود مقاله در مورد طرح بسته‌بندی خرما

دانلود-مقاله-در-مورد-طرح-بسته‌بندی-خرمالینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : ۷۱ صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏طرح بسته‏‌‏بندی خرما
‏- قند خرما
‏- شیره خرما
‏- خوراک دام
‏- سردخانه ۲۵۰۰ تنی
‏محل اجرا: جیرفت- شهرک صنعتی
‏کارفرما: شرکت ماهان سبز کرمان

‏خلاصه طرح:
‏مشخصات طرح:
‏نام مجری: شرکت ماهان سبز کرمان
‏سرمایه ثبتی: ۱۰۰۰۰ میلیون ریال
‏نوع مجوز: جواز تاسیس
‏ظرفیت مجوز: ۱۲۰۰۰ تن
‏نوع محصول تولیدی: خرمای بسته‏‌‏بندی شده
‏ قند خرما
‏ شیره خرما
‏ظرفیت اسمی: ۹۵۰۰ تن
‏ظرفیت عملی: ۹۵۰۰ تن
‏نوع طرح: توسعه‏‌‏ای
‏زمین و ساختمان:
‏مساحت زمین: ۲۶۰۰۰ متر مربع
‏مساحت سالن‏‌‏های تولید: ۳۲۰۰ متر مربع
‏مساحت ساختمان‏‌‏های تاسیساتی: ۱۴۰ متر مربع
‏مساحت سالن‏‌‏های انبار: ۲۰۰۰ متر مربع
‏مساحت ساختمان‏‌‏های پشتیبانی : متر مربع
‏ساختمان اداری: خدماتی: ۲۹۰ متر مربع
‏ساختمان سردخانه: ۱۲۵۰ متر مربع
‏ ساختمان کل زیر بنا: ۷۴۶۰ متر مربع
‏اعضای هیئت مدیره:
‏مدیرعامل: ساسان حسین خانی
‏رئیس هیئت مدیره: ساسان حسین خانی
‏نایب رئیس هیئت مدیره: فاطمه سام
‏مصارف مالی یا سرمایه‏‌‏گذاریها:
‏سرمایه گذاری ثابت: ۱۰۴۰۰۰ میلیون ریال
‏سرمایه‏‌‏ در گردش‏‌‏: ۲۱۱۷۰ میلیون ریال
‏کل سرمایه‏‌‏گذاری: ۱۲۵۱۷۰ میلیون ریال
‏شاخص‏‌‏های عملیاتی:
‏تعداد روز کاری: ۳۰۰ روز
‏تعداد نوبت کاری: ۲ نوبت
‏زمان نوبت کاری: ۸ ساعت
‏منابع مالی:
‏سرمایه / آورده متقاضی: ۲۶۰۰۰ میلیون ریال
‏تسهیلات بلند مدت ارزی: ۵۷۸۵۰ میلیون ریال
‏تسهیلات بلند مدت ریالی: ۲۰۱۵۰ میلیون ریال
‏تسهیلات کوتاه مدت ریالی: ۱۲۷۱۰ میلیون ریال
‏جاری شرکا: ۸۴۶۰ میلیون ریال
‏جمع: ۱۲۵۱۷۰ میلیون ریال
‏مواد اولیه و محل تامین:
‏داخلی داخلی در حال انتخاب
‏خارجی – –
‏هزینه‏‌‏های تولید در حداکثر ظرفیت عملی:
‏هزینه‏‌‏های ثابت: ۱۴۹۳۷ میلیون ریال
‏هزینه‏‌‏های متغیر: ۷۰۸۶۶ میلیون ریال
‏کل هزینه‏‌‏های سالانه: ۸۵۸۰۳ میلیون ریال
‏تعداد کارکنان:
‏تولیدی ۵۷ نفر
‏غیر تولیدی ۱۷ نفر
‏شاخص‏‌‏های مالی و اقتصادی:
‏نرخ بازده داخلی : ۳۰ درصد
‏تولید در نقطه سر به سر: ۳۲ درصد
‏میانگین ویژه به سرمایه : ۸/۲۴ درصد
‏درصد کارکنان تولید به کل کارکنان ۴/۷۸ درصد
‏سود سالیانه: ۱۹۷/۳ میلیون ریال
‏تاسیسات عمومی:
‏برق ۲۰۴۴ مگاوات
‏آب ۶۴۸۰ متر مکعب
‏سوخت: ۹۰۰ متر مکعب
‏آدرس محل: جیرفت، شهرک صنعتی
‏تلفن‏‌‏های تماس:
‏همراه: ۰۹۱۲۸۰۰۰۲۴۰
‏دفتر
‏فاکس: ۸۸۵۷۶۵۱۶- ۰۲۱
E- mail:
‏کلیاتی در راستای شناسایی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید
‏مقدمه:
‏تنوع نخل در جنوب ایران بسیار زیاد است که بسته به سلیقه نخلکاران و امکانات اقلیمی در هر منطقه درصدی از سطح نخلستانها را به خود اختصاص می‏‌‏دهد. تکثیر خرما عمدتاً به وسیله کشت پاجوش صورت می‏‌‏گیرد. این پاجوشها در سن ۶ ‏–‏ ۵ سالگی از نخل اصلی جدا شده و در نخلستان جدید کشت می‏‌‏شود. فاصله کشت در نخلستانها از ۵ تا ۸ متر متغیر است که عمدتاً حدود ۶ متر می‏‌‏باشد. بدین ترتیب در هر هکتار حدود ۲۸۰ اصله نخل وجود دارد. نخلداران در مقابل کشت هر ده نخل ماده، حداکثر یک نخل نر می‏‌‏کارند. هر نخل در حودد ۱۲ ‏–‏ ۶ بار (خوشه) می‏‌‏دهد و حدود ۶ سال پس از کشت پاجوش، اولین محصول خرما به دست می‏‌‏آید. یک درخت خرما در سال بین ۸۰۰ ‏–‏ ۲۵۰ گرم گرده می‏‌‏سازد. میوه‏‌‏ای که ۶ -۵ ماه بعد از عمل لقاح می‏‌‏رسد. ۶۰ ‏–‏ ۲۰ گرم وزن دارد. داخل قسمت شیرین گوشتی میوه هسته
‏‌‏ای به رنگ قهوه‏‌‏ای روشن یا قهوه‏‌‏ای تیره با یک شکاف طولی می‏‌‏باشد. هسته درون‏‌‏بر نیست بلکه آلبومین شاخی دانه‏‌‏ای است که این حالت را پیدا نموده است. وزن خوشه‏‌‏هایی که همه ساله تعدادشان ۱۲ -۶ عدد است تا ۲۵ کیلوگرم می‏‌‏رسد که از جمله مواد غذایی و کشاورزی مورد استفاده بشر و یکی از منابع ثروت کشور و مهمترین کالای کشاورزی صادراتی محسوب می‏‌‏شود.
‏سطح زیر کشت و میزان تولید خرما
‏این محصول در سطح بسیار وسیعی در داخل کشور تولید می‏‌‏شود. معمولا در سراسر منطقه جنوب از شرق تا غرب محصول خرما به دست می‏‌‏آید که مرغوبترین آنها مربوط به استان خوزستان، فارس و کرمان می‏‌‏باشد. به طور کلی بازدهی هر درخت به طور متوسط ۶۰ ‏–‏ ۵۰ کیلوگرم بوده که در بعضی مناطق به ۱۴۰ کیلوگرم نیز می‏‌‏رسد که افزایش محصول بستگی به شرایط اقلیمی نظیر خاک، آب و هوا و نوع باروری و کود مصرفی دارد. جدول شماره یک سطح زیر کشت و محصول خرما در استانهای مختلف ایران را نمایش می‏‌‏دهد.
‏جدول شماره‏ ۱ ‏–‏ پراکندگی نخلستانهای ایران
‏ردیف
‏نام استان
‏سطح کشت باغات با احتساب درختان پراکنده به هکتار
‏نهال بارور
‏میزان تولید به تن
‏عملکرد به کیلوگرم در هر هکتار
‏۱
‏هرمزگان
‏۲۴۲۰
‏۲۵۹۲۰
‏۱۰۷۶۷۰
‏۴۱۵۴
‏۲
‏کرمان
‏۵۵۶۴
‏۱۷۸۱۸
‏۱۰۲۵۵۵
‏۵۷۵۶
‏۳
‏سیستان و بلوچستان
‏۱۹۶۵
‏۹۱۵۰
‏۷۱۰۴۲
‏۷۷۶۴
‏۴
‏فارس
‏۹۹۱
‏۱۴۳۰۶
‏۶۶۳۱۹
‏۴۶۳۶
‏۵
‏خوزستان
‏۷۵۴
‏۴۵۴۳۵
‏۵۱۲۰۰
‏۱۴۴۵
‏۶
‏بوشهر
‏۱۰۸۱
‏۷۹۹۳
‏۴۵۹۴۶
‏۵۷۴۸
‏۷
‏خراسان
‏۱۲
‏۶۲۵
‏۵۹۸۰
‏۹۵۶۸
‏۸
‏اصفهان
‏۱۰۰
‏۳۲۰۰
‏۴۰۰۰
‏۱۲۵۰
‏۹
‏یزد
‏۱۹۰
‏۷۱۷
‏۸۵۲
‏۲۱۸۹
‏۱۰
‏کهکیلویه وبویراحمد
‏-
‏۵/۰
‏۵/۱
‏۳۰۰۰
‏جمع کل کشور
‏۱۳۰۷۷
‏۱۲۵۱۶۵
‏۴۵۵۵۶۶
‏۳۶۴۰
‏۲-۱- تعریف ویژگی‏‌‏ها و خصوصیات محصول
‏خرما و فرآورده‏‌‏های آن دارای شیرینی طبیعی و مواد مقوی می‏‌‏باشند که کاربرد آن را در صنایع غذایی نظیر تولید کیک، نانهای مخصوص، غذاهای آماده و دیگر موارد مورد نیاز این صنایع امکان‏‌‏پذیر می‏‌‏نماید. خرما دارای فیبر بوده و هیچگونه چربی، کلسترول و سدیم را در ترکیب خود ندارد. خرما می‏‌‏تواند به صورتهای زیر مورد استفاده قرار گیرد.
‏- خشک شده
‏- به صورت قطعات کوچک
‏- لوله‏‌‏ای
‏- بدون هسته
‏- خمیر
‏ضایعات محصول خرما
‏ضایعات محصول خرما از مرحله تولید تا مصرف بسیار زیاد است. عواملی که موجب بروز این ضایعات می‏‌‏گردند عبارتند از:
‏- بی‏‌‏دقتی در چیدن محصول و مخلوط شدن میوه‏‌‏های سالم و ناسالم.
‏- عدم استفاده از وسایل حمل و نقل و ظروف مناسب.
‏- عدم استفاده از مواد لازم جهت دفع آفات گوناگون که باعث بروز آفاتی از قبیل: زنجیره خرما، کنه گرد آلود خرما، شیشک، چوب خور خرما می‏‌‏گردد.
‏- شرایط بد انبار کردن که باعث لهیدگی، تغییر رنگ، لک زدگی، ترشیدگی می‏‌‏گردد.
‏- مخلوط کردن گونه‏‌‏های مختلف خرما.
‏در حال حاضر با توجه به عدم رعایت نکات فوق سالانه ۳۰ ‏–‏ ۲۰ درصد کل محصول خرمای تولید شده نابود شده و از بین می رود که ضروری است با بکارگیری تکنیکهای فنی و رعایت اصول بهداشتی از این ضایعات که منبع درآمد بسیار معتبری می‏‌‏باشد جلوگیری نمود.
‏عوامل مهم بازدارنده ضایعات:
‏عوامل مهم که می‏‌‏تواند باعث کاهش ضایعات گردد عبارتند از:
‏- جدا نمودن خرمای سالم از ناسالم.
‏- جمع‏‌‏آوری و چیدن محصول با وسایل مناسب.
‏- قرار دادن محصول در ظرف مناسب.
‏- بکارگیری اصول و روشهای به زراعی و دفع آفات.
‏- شستن محصول در ظرف مناسب.
‏- بکارگیری مواد ضد عفونی کننده به منظور جلوگیری از فاسد شدن و ترشیدگی.
‏- استفاده از سردخانه و انبارهای مجهز جهت انبار کردن و نگهداری خرما تا زمان مناسب.

 

دانلود فایل

 

دانلود فایل

  • کنکور را داشته باشد.


    مزایای بسته آموزشی:
    – تدریس جامع کلیه مطالب مربوط به عناوین نامبرده
    – حل و تحلیل مثال های مهم کتاب
    – حل مسائل مهم امتحانی خارج از کتاب
    – ارائه نکات ریز و ظریف کنکوری
    – استفاده از جدول، نمودار و تصاویر آموزشی و رنگی زیبا جهت بالا رفتن کیفیت آموزش
    – قابل پخش بودن ویدئوها با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون


    ویژگی های بسته آموزشی:
    – تعداد سرفصل های تدریس شده: ۴
    – زمان آموزش: ۹۷ دقیقه
    – تعداد صفحات جزوه: ۱۰
    – حجم فایل اصلی: ۱۲۳ مگابایت


    سرفصل های آموزشی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز

    سرفصل کامل تمام دروس فصل ۵ فیزیک ۳ ریاضی و فصل ۴ فیزیک ۳ تجربی به صورت زیر است:

    القای الکتزومغناطیسی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز
    القاگرها و اثر خودالقایی
    القای متقابل- انرژی ذخیره شده در القاگر
    جریان متناوب
    مبدل ها (ترانسفورماتورها)

    جزوات و فیلم های آموزشی سایر عناوین و دروس مربوط به کتاب حاضر و سایر کتاب ها را می توانید از همین سایت دانلود کنید.
  • دانلود فایل

  • خرید ارزان طرح توجیهی و کارآفرینی تولید روش تهیه لواشک از خرما
  • خرید ارزان طرح توجیهی و کارآفرینی تولید الکل خرما
  • دانلود مقاله در مورد شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان(عصر) ۳۰ص
  • طرح توجیهی و کارآفرینی تولید الکل از خرما
  • طرح برچسب شیره خرما به صورت لایه باز (قالب دار)
  • طرح لایه باز برچسب شیره خرما psd
  • طرح لایه باز کارت ویزیت خرما فروشی
  • طرح توجیهی بستـه‌ بنـدی خرما
  • طرح توجیهی تولید الکل از خرما
  • گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید روغن پالم (روغن هسته خرما)
  • چکیده مطالعات امکان سنجی طرح تولید شیره خرما
  • دانلود پاورپوینت بودجه بندی و بودجه بندی سرمایه ای و بودجه بندی جامع
  • قرارداد خرید خرما
  • کارآفرینی تولید الکل از خرما
  • لیبل شیره خرما به صورت لایه باز
  • نمونه ای از مبانی نظری تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما
  • مطالعات امکان سنجی تولید انواع شکلات و شیره خرما
  • You may also like...

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x