دانلود شیمی مواد غذایی ۲

دانلود شیمی مواد غذایی ۲

دانلود شیمی مواد غذایی ۲

دانلود-شیمی-مواد-غذایی-2لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۹۵ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
شیمی مواد غذایی ۲ فصل اول : آنزیم ها
آنزیم ها
ترکیباتی پروتئینی هستند که به عنوان بیوکاتالیزور برخی از واکنشهای خاص بیو شیمیایی بخش کوچکی از مواد غذایی را تشکیل می دهند و ممکن است باعث ایجاد اثرات مطلوب یا نامطلوب در ماده غذایی شوند این مواد با کاهش انرژی اکتیواسیون باعث افزایش سرعت واکنش شده و ممکن است پروتئین ساده بوده و یا دارای کوفاکتور هایی ازجمله حاوی یونهای فلزی باشند .
آنزیم ها کاتالیزورهای واکنشهای بیوشیمیایی هستند که توسط سلول زنده ساخته شده وعمل کاتالیز واکنشهای بیوشیمیایی را در داخل ویا خارج سلول به عهده دارند.
تقریبا همه آنزیمهای شناخته شده ساختمان پروتئینی دارند.
در واکنشهای آنزیمی سه جسم شرکت دارند:
۱-ماده اولیه یاسوبسترا( Substrate ) جسمی که تحت تاثیر آنزیم قرار می گیرد.
۲-آنزیم Enzyme) ) بر روی سوبسترا اثر نموده وواکنش را کاتالیز می کند.
۳-محصول ( Product ) که در پایان واکنش تولید میشود.
مقد مه
۵

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x