دانلود دزانفکتانها و نحوه انتخاب آن درمحیطهای آزمایشگاهی

دانلود دزانفکتانها و نحوه انتخاب آن درمحیطهای آزمایشگاهی

دانلود دزانفکتانها و نحوه انتخاب آن درمحیطهای آزمایشگاهی

دانلود-دزانفکتانها-و-نحوه-انتخاب-آن-درمحیطهای-آزمایشگاهیلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۴۶ اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

دزانفکتانها و نحوه انتخاب آن درمحیطهای آزمایشگاهی
تاریخچه
کاربری علمی ضدعفونی کننده ها ۱۵۰ سال پیش / اقدامات عملی به دوران باستان
جنگجویان : آتش / آب جوش
ارسطو و اسکندر مقدونی
گزارش هومر : سولفور ( دی اکسید سولفور) ۸۰۰ سال پیش از میلاد – اپیدمی گسترده طاعون
. پزشک هندی سوسروتا ۵۰۰ پس از میلاد – اطاقهای عمل گازدهی شوند
پزشک سویسی پاراسلسوس در اواخر قرن ۱۶ میلادی فارماکوپه‌ای تهیه کرد و مواد مثل جیوه, سرب, آرسنیک, مس, آهن و سولفور را معرفی نمود.
در سال ۱۸۱۰ نیکولاس اپرت در فرانسه روش حرارت دادن مواد غذایی – کنسرو
جیرولامو فراکاسترو ایتالیایی ( همکلاس آقای کوپرنیک ) در اوسط قرن شانزدهم سه کتاب در مورد واگیری نوشت که در آن اشاره کرد.
تاریخچه
اقدامات عملی مبارزه با بیماریهای واگیر :
پوششها ویژه با ماسکهای منقاری شکل
در ونیز بار کلیه کشتیها گاز داده می‌شد و نامه‌های پستی کاملا ضدعفونی می‌گردید. نامه‌ای / سرکه
تاریخچه
اولین باری که از مواد شیمیایی برای کشتن میکروارگانیسمها استفاده شد سال ۱۶۷۶ بوده است
یک بازرگان پوشاک و سازنده میکروسکوپهای آماتوری به نام آنتون ون لیون هوک برای اولین بار تاثیر مایع دارای فلفل را بر موجودات ذره بینی نوشت
اولین باکتریها با مشاهده پلاک دندانی خود . کشته شدن آنها در مجاورت با سرکه
اولین پروتوزئا را به نام Giardia lambia
تاریخچه
یافته‌های لویی‌پاستور در شیمی, باکتری‌شناسی و پزشکی منجر به تشکیل علم میکروبیولوژی گردید.
مشکلات او در تفهیم پزشکان آن زمان به شعله دادن لوازم پزشکی و حرارت دادن باندهای زخم
و نقش او در نجات صنعت شرابسازی فرانسه با حرارت دادن ۵۰ تا ۶۰ درجه که امروزه تحت عنوان پاستوریزاسیون میشناسیم بر کسی پوشیده نیست.

 

دانلود فایل

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x